F RECENZIA: BEYOND ORGANIC - HYDRATAČNÝ KRÉM - Aďulik Sun

RECENZIA: BEYOND ORGANIC - HYDRATAČNÝ KRÉM

Ahojte :)


Mali ste niekedy obdobie, že ste skúšali iba nové veci? Ja mám presne toto obdobie teraz. Z toho dôvodu môžete čakať aj viac recenzii. Dostala som možnosť vyskúšať pár produktov zo stránky www.bionatural.sk. Keďže som si vybrala produkty, ktoré treba skúšať dlhšie, tak dnes vám poviem iba o jednom z nich. Konkrétne sa jedná o prírodný hydratačný krém. To ako som bola s produktom spokojná sa dozviete nižšie v článku. Rovnako vám poviem aj o eshope, tak môžeme ísť rovno na to... 




Začala by som úplne od začiatku a to konkrétne od toho, čo sa týka konkrétnych parametrov a využívania tohto krému. Krém je 100 % prírodný. Veľkosť balenia je 130 ml. Je vhodný pre normálnu, no aj citlivejšiu pleť. Obsahuje slnečnicový olej. Krém je od značky Beyond organic a je vhodný na ekzémy, rôzne podráždenia pokožky, modriny, vredy, akné či hemeroidy. Balenie je z recyklovaného plastu. Pochádza z Veľkej Británie. Stojí niečo málo cez 11 euro.

Tento krém obsahuje tri hlavné aktívne látky a to konkrétne: 

Slnečnicový olej: obsahuje rôzne vitamíny (A, E, D), tiež obsahuje napríklad kalcium, draslík, zinok, železo a iné minerály. Vďaka týmto látkam je vhodný na starostlivosť o pokožku. 

Harmančekový výťažok: upokojuje a zjemňuje podráždenú pokožku. 

Uhorkový výťažok: chladí a upokojuje. 

Konkrétne zloženie je: Aqua, Anthemis nobilis flower water, Helianthus annuus seed oil, Cetearyl olivate/Sorbitan olivate/Cetyl palmitate/Sorbitan palmitate, Cucumis sativus fruit extract, Salix alba bark extract, Tocopherol, Propanediol. 


A aký je môj názor na tento produkt? 


Ja som ho používala na ekzém, ktorý mám na ruke (pri lakti). Nemôžem povedať, že by mi ekzém zmizol. To nie. Myslím si, že na to by bolo vhodné používať tento krém oveľa dlhšie. Ja som ho používala denne cca mesiac. Čo je celkom dlhá doba. Zo začiatku mi vadila vôňa, ktorá je dosť výrazná, no časom mi to prestalo vadiť. Človek si dokáže na to zvyknúť, nie je to nijaká tragédia. Textúra krému je skôr hustá a mastná. Nanáša sa veľmi ľahko a vytvorí vám jemný mastný finiš, no vsiakne sa do takých 5 minút. Balenie (130ml) je dosť veľké a ešte teraz tam mám cca polovicu produktu. Stačí ho málo na použitie (záleží do plochy, na ktorú daný krém dávate). Ako som napísala vyššie, tak ekzém mi nezmizol, no to asi ani netreba čakať po takej dobe. Krém ma nedráždil. Pokožku upokojil a trošku ju jemne chladil. Pravda je, že ekzém sa mi zlepšil a trošku sa zmenšil. Moja mamina si ho tiež chválila. Ja mám citlivejšou pleť a vyhovoval mi, nedráždil a nevznikali po ňom ani červené, podráždené škvrny na pokožke. Ja vám ho môžem odporučiť. 

Zo začiatku, keď som si ho začala dávať, tak som si ho chcela dávať ráno, lenže kým sa vstrebal, tak to dlho trvalo (tých 5 minút fakt v mojom rannom vstavaní hrá veľkú rolu), takže som si zvykla ho nanášať večer, keď mám už voľno a nikde sa neponáhľam. Je to aj lepšie, keďže vám môže pôsobiť oveľa dlhšie a môžete si dať ho aj opakovane. Je to však na každom jednom, čo vyhovuje priamo vám. Ja si viem tento krém predstaviť aj na denné používanie na tvár, keďže krásne hydratuje pleť. 

Ešte som vám sľúbila pár slov o eshope, stránke. Stránka je veľmi prehľadná, jednoduchá. Dodanie tiež nebolo dlhé, takže za to tiež veľké plus. Na eshope je aj "online okienko", takže ak máte otázku, tak ich neváhajte kontaktovať a ochotne vám pomôžu. Komunikácia bola s nimi veľmi príjemná a rýchla. Ja vám môžem iba fakt odporučiť... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či poznáte tento eshop, či ste tu nakupovali? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára