F PHOTO DIARY: BOJNICE - FESTIVAL STRAŠIDIEL 2017 - Aďulik Sun

PHOTO DIARY: BOJNICE - FESTIVAL STRAŠIDIEL 2017

Ahojte :)

Ako každý rok, tak aj tento rok som zavítala na Festival strašidiel, ktorý sa koná v Bojniciach. Okrem krásneho prostredia, zámku v pozadí, tak si človek pochutná na skvelom jedle, vyskúša skvelé pitie a príde čas aj na kultúru. Počas celého festivalu je k dispozícii plno stánkov na jarmoku, kde si môžete pochutnať na skvelom jedle, pití či môžete si kúpiť aj medovníky, niečo z remeselných výrobkov alebo potešiť svoju polovičku s krásnou drevenou ružou. Je to iba na vás. Ak máte radšej program, tak tento rok sa predstavili aj domáce skupiny, no mali aj pár hostí. Počasie nám zatiaľ prialo a bolo celkom príjemné počasie. Ja mám túto akciu rada, hoci nechodím do zámku na strašidlá. Tento rok je téma Bosorka. Verím, že je to super a herci si dali záležať. A ako to vyzerá teda na jarmoku a v samotnom okolí zámku? To vám hádam povedia fotky, ktoré som pre vás spravila...





















Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ten ďalší. Do komentára mi môžete napísať či máte radi takéto festivaly, boli ste v Bojniciach? A kto sa necíti na strašidlá, tak zámok a celkovo Bojnice disponujú momentálne s krásnym prostredím. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ten zámek je nádherný, někdy bych se tam chtěla podívat. V Bojnicích jsem sice byla, ale jen v zoo. Takové festivaly mám docela ráda. Hlavně ty stánky, jen kdyby to ve většině z nich nebylo tak předražené. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť