F NOVINKY: INDULONA - Aďulik Sun

NOVINKY: INDULONA

Ahojte :)

Ja si práve užívam Nedeľu, keďže som včera mala ťažkú skúšku v škole. Snažím sa nabrať energiu, aby som sa mohla pripravovať na ďalšie skúšky, no povedala som si, že vám ešte dnes napíšem článok. Tento článok by som chcela venovať "novinkám" značky Indulona.Určite ste ich všade videli, vidíte ich aj v drogériách. Ku mne si našli cestu až teraz, tak som si povedala, že sa s vami o to podelím. Značka Indulona je pre mňa srdcovka z detstva a dodnes si pamätám ako sme mali na stole položený krém od tejto značky ešte v starom obale. Fakt si to pamätám! Je super, že táto značka sa vracia na trh a nesie nám aj pár noviniek, takže už to nie sú iba klasické krémy na ruky. A čo si teda táto značka pre nás pripravila? To sa dozviete už nižšie v článku a tiež to môžete vidieť na fotke pod týmto textom. A čo to konkrétne je? Poďme na to! 


Ja som s touto značkou doslova vyrastala, takže je jasné, že patrí medzi moje srdcovky. Dokonca som doma našla ešte starý krém (ešte v záruke), ktorý má klasické staršie balenie. Podľa mňa v minulosti ani nebola domácnosť, kde by tento krém chýbal. V tlačovej správe som sa dozvedela, že základom krému je prírodná vazelína a tá je v kréme od úplných začiatkov, teda od roku 1948. Čo je super, keďže v dnešnej dobe už pomaly vždy rátame s tým, že sa "recept" týchto produktov mení. A keďže chceli zachovať aj klasický krém, tak sa rozhodli, že mu dajú modrú farbu a dajú mu názov Originál  - tento krém neobsahuje žiadne konzervačné látky a je vhodný aj pre citlivú pleť).

Začala by som klasicky krémami, keďže sú to produkty, ktoré sú podľa mňa základom pre túto značku a sú priam typické, no nie? V súčasnej ponuke sú tieto krémy:


V ponuke sú teda tieto krémy, konkrétne sú to: 
  • Originál (ruky)
  • Nechtíková (ruky)
  • Olivová (ruky)
  • Ochranná (ruky)
  • Ochranná na nohy 

Ako som spomínala. Nebudme tu vypisovať opäť tie názvy, budeme to opisovať farbami - bude to jednoduchšie. 

Modrá je klasický produkt, ktorý neobsahuje konzervačne látky, takže je vhodný tento krém aj pre citlivejšiu pleť. Tento krém je zložený z hlavne dvoch zložiek a to prírodnej vazelíny a farmaceutickej vody. Tento krém by mal byť vhodný ak máte popraskanú kožu a mal by ju dať opäť dokopy.

Oranžová je s obsahom nechtíku. Keďže nechtík lekársky je známy tým, že má liečebné účinky, tak aj tento krém to má rovnako. Je vhodný aj na jemné ranky, resp. vyrážky. Má urýchlené hojivé účinky, čo je v dnešnej rýchlej dobe super správa, no nie? Nevylieči vám to zo dňa na deň, ale určite vám pomôže. A k tomu všetkému, skutočne krásne vonia.

Zelená, tento produkt obsahuje olivy, resp. výťažok z olív. Olivový olej, ktorý tento krém obsahuje je typický tým, že má v sebe vitamíny A, E a K. Tieto vitamíny napomáhajú obnove kožných buniek, takže opäť niečo skvelé. Mne tento konkrétne trošku menej vonia, no stále je to niečo, čo nie je nejaké zlé. Všetky tieto krémy majú krásnu, hustejšiu konzistenciu.


Červená je ochranná.  Tento krém má antibakteriálne účinky. Tento krém sa odporúča používať ľuďom, ktorí pracujú v nemocnici, stavebníctve alebo v nejakom podobnom zamestnaní. Pomáha udržovať prirodzenú vlhkosť.

Bordová - tak tento krém je určená na nohy. Mne sa veľmi páči, že značka prišla aj s krémom na nohy, keďže ja krémy na nohy milujem. Krém obsahuje kyselinu boritú, ktorá napomáha chrániť nohy pred mikrobiálnymi infekciami a plesňami. Na všetky tieto produkty bude ešte špeciálna recenzia po niekoľkých mesiacoch, keďže chcem tieto produkty vyskúšať poriadne.

Medzi novinky patria mlieka a krémy na telo. A aké sú v ponuke tieto produkty?


 Takže máme tu prvé štyri novinky. Sú nimi mlieka na telo, konkrétne tieto:

  • Vyživujúce telové mlieko - modré 
  • Regeneračné telové mlieko - svetlo oranžové 
  • Hydratačné telové mlieko - zelené 
  • Zjemňujúce telové mlieko - tmavo oranžové 

Všetky tieto telové mlieka sú vo veľkosti 250ml. Textúra je stredne redšia.

Modré telové mlieko - je vhodný pre citlivú pokožku. Obsahuje jojobový olej, uzamyká vlhkosť. Pôsobí hojivo. Neobsahuje parabény. Krásne, jemne vonia. Ja mám najradšej toto modré mlieko, aspoň čo zatiaľ skúšam. Krásne sa vstrebe a máte pocit, že ste niečo pre svoju pleť spravili.

Svetlo oranžové telové mlieko - toto telové mlieko je s obsahom nechtíka. Je vhodné pre namáhanú a podráždenú pokožku. Mlieko obsahuje vitamín E a tiež obsahuje extrakt z nechtíku lekárskeho. Nezanecháva pocit mastnoty (to je pravda). Toto mlieko má inú vôňu a to kvôli tomu, že obsahuje aj parfém z moruše.

Zelené telové mlieko - Toto je hydratačné telové mlieko. Je veľmi ľahké. Je vhodné pre suchú pokožku, keďže sa jedná o produkt, ktorý má veľmi ľahkú, no mastnejšiu konzistenciu. Nevstrebáva sa tak rýchlo.

Tmavo oranžové telové mlieko - je to zjemňujúce telové mlieko. Obsahuje vitamíny A, E, vitamíny skupiny B v marhuľovom oleji. Pôsobí proti starnutiu, udržuje pleť pevnú. Neobsahuje parabény. Vôňa je naozaj krásna, svieža - vonia krásne po marhuli.


A poslednými novinkami sú tieto dva krémy na telo, no ja ich používam na tvár. Mňa veľmi zaujali svojou skutočne hustou textúrou. Je naozaj hustá, priam tvrdá. Bola som skutočne veľmi prekvapená. Moja mama tvrdí, že tieto sú lepšie a musím s ňou súhlasiť. Nevstrebávajú sa tak rýchlo, no pre niekoho so suchou pokožkou budú ako stvorené. Jedná sa teda konkrétne o:

  • Vyživujúci telový krém - modrý 
  • Hydratačný telový krém - zelený 

Tieto krémy sú teda na telo, no ja ich preferujem na tvár. Tam urobia zázraky. Balenie je tiež 250 ml. Tieto krémy majú rovnaké zloženia ako ich sestričky vyššie. A preto sa nebudme opakovať. Ja mám radšej ten modrý, keďže nemám tak veľmi suchú pleť. Ak trpíte na suchú pokožku, tak odporúčam skôr ten zelený. 


Dúfam, že sa vám dnešný, trošku dlhší článok páčil. Užívajte si Nedeľu a do komentára mi môžete napísať vaše skúsenosti s touto značkou, produktami? Teším sa na vaše komentáre. Mňa toto testovanie ešte len čaká, takže môžete časom čakať recenzie na konkrétne druhy produktov.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Pokukovala jsem na ty krémy.. líbí se mi ty jejich obaly :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obaly sú pekné, to je pravda :) Ale aj obsah majú super :)

      Odstrániť
  2. A taťka má Indulonu ve starém obalu ještě doma. :-D Někdy mu ji na ruce ukradnu. Je to asi nejlepší péče po těžké práci na zahradě, kdy jsou ruce zničené. Zbytek výrobků jsem nezkoušela, tak se těším na recenze. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím iba súhlasiť :) Recenzie budú čoskoro... snáď :)

      Odstrániť