F Som na dne #13 - Aďulik Sun

Som na dne #13

Ahojte :)

V poslednej dobe mám obdobie, kedy míňam všetko, čo príde pod ruky. A to doslova! Či sa jedná o korektor, rúž alebo niečo na pleť. Naozaj všetko míňam a dnes vám prinášam ďalšiu časť spotrebovaných produktov, ktoré som minula za cca 2 týždne. Teda, čo mi došlo za posledné obdobie. Ako to máte vy? Míňate produkty rýchlo alebo pomaly? Určite mi napíšte do komentára! A čo som minula ja? To sa dozviete nižšie v článku...


 Na prvej fotke môžete vidieť hneď dva spreje proti poteniu. Jeden je od značky Dove a druhý je od značky Rexona. Obidva boli super, no ja som viac spokojná s Rexonou. Kto ma sleduje dlhšie vie, že nedám na ňu dopustiť a podľa mňa funguje skvelo. Nemôžem povedať, že by Dove bol zlý, no lepšie sa cítim v Rexone, keďže viem, že ma nikdy nesklamala. Proste taký must have. Na fotke tiež môžete vidieť Balea soľ do kúpeľa. Táto soľ bola skvelá. Stojí okolo jedného eura a krásne zafarbí vodu. Vôňa je jemná, takže nedráždi. Krásne sa rozpustí a pleť nie je vysušená. Odviedla skvelú prácu. Hneď vedľa môžete vidieť penu na holenie od značky Balea. Táto pena bola len skúšobný králik, keďže ja používam pánske peny na holenie. Zdá sa mi, že sú lepšie. Táto pena tiež nebola odpad. voňala krásne, robila bohatú penu a holilo sa s ňou pohodlne. Stojí rovnako ako nejaká pánska pena, takže ja zostanem verná chlapským produktom. Na fotke tiež môžete vidieť masku na oči od Priody. Táto maska bola látková. Všimli ste si ten BUM ohľadne týchto masiek? Neskutočné. Ale je pravda, že sú skvelé a hocijakú vám môžem odporučiť. Táto maska bola konkrétne na očné okolie. Pleť bola krásne vyživená, nedráždila ju a bola jednoducho skvelá. Úplne vzadu môžete vidieť ešte dva produkty a to odličovač od Eveline, ktorý bol na oči. Bol super, nemám čo viac k nemu povedať. Veľmi veľa slov ste už počuli v iných článkoch. Druhým produktom je peeling od Bioderma, ktorý je krémový, má jemné čiastočky! O ňom sa dozviete viac už o chvíľu v ďalších článkoch, keďže chystám článok, kde o ňom budem hovoriť viac!



 Ešte bližší záber na produkty v pozadí... :)


Na tejto druhej fotke môžete vidieť posledné produkty, ktoré som vybrala do tohto článku. Jedná sa o vatové tampóny od značky Clinic. Boli dobré, neoddeľovali sa a tiež stáli okolo jedného eura v Tete drogérii. Ja som s nimi bola spokojná. Ďalším produktom je peeling od značky Vitality M. Tento peeling bol skvelý na moju normálnu pleť, no neodporúčam ho na citlivú pleť alebo suchú pleť. Peeling obsahoval veľmi silné kúsky, ktoré poriadne vyčistili pleť a pleť bola jemne podráždená. Celkovo textúra bola taká lepkavá. Mám z neho veľmi zmiešané produkty, no dobrovoľne si ho asi už nekúpim. Ja som ho mala v nejakom balíčku. Na fotke tiež môžete vidieť aj linky od L´OREAL, ktoré boli skvelé. Dalo sa s nimi krásne kresliť - hrubá, tenká linka.  Ja som bola spokojná. Už doslúžili, keďže vyschli, no vydržali mi nejaký polrok, čo je celkom dobrá výdrž na linku vo fixe. Tiež tam môžete vidieť očný tieň od značky Dermacol. Úprimne? Tento očný tieň mi len ležal v zbierke a ani som ho nepoužila. Ak čas plynul, tak stvrdol a dnes sa už nedá ani naniesť... Nebola som s ním veľmi spokojná. Tiež môžete vidieť, že som dopoužívala aj svoje Hapčí, ktoré som sem pre dnes zaradila, keďže mi chodili naň otázky (bol niekde na fotke a pýtali ste sa ma naň - môžete ho kúpiť v lekárni). :) A posledným produktom sú vlhké utierky, ktoré som používala na odlíčenie, resp. dočistenie pleti. Boli skvelé. Nedráždili. Tieto väčšie balenia sa oplatia viac. :) 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro! Do komentára mi napíšte, aký produkt ste naposledy minuli vy? Teším sa na vaše komentáre! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Z tvých produktů mám zkušenost pouze s Rxonou a Dove antiperspirantem. proti pocení zabrání dostatečně. Dove používám momentálně až už se těším až bude na dně. Poslední dobou mě tyhle přípravky ve spreji nevyhovují. Docela jsem si oblíbila tuhé deodoranty a hlavně se chystám na používání těch přírodních.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som sa chystala na prírodné, no nemôžem sa vždy k tomu dokopať :( Ale tak raz snáď...

      Odstrániť
  2. Mne to ide s míňaním produktov celkom pomaly, rýchlo spotrebovávam len Balea peny na holenie. A čo sa týka dekoratívnej kozmetiky, tak tú spotrebovať snáď ani neviem, skôr len vyhadzujem, čo je už staré alebo mi už určitým spôsobom nevyhovuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě to se spotřebou někdy jde a někdy je to velká bída. Akorát jsem si dala stop nakupování a chci spotřebovat nejdříve své zásoby, ale zatím mi to moc nejde. Jinak to Hap-či jsem viděla i u nás v DMku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno? to je super :) A k tej spotrebe... Tak to držím palce!

      Odstrániť
  4. Já jsem naposledy vypotřebovala krém na pleť od Havlíka. Co se tvých produktů týče líbí se mi ten peeling od biodermy a maska na oči stojí alespon za vyzkoušení :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mam teraz zase posledný mesiac opačné obdobie - skoro nič sa mi nemíňa :) A rozmýšľam čo som naposledy minula a asi to bude guličkový deodorant Bionsen, ktorý som mala ešte z dm boxu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A bol dobrý? :) Ja som mala chuť ho minule kúpiť, ale nejako som naň nevedela najsť viac recenzi,tak som na to kašľala :) Takže budem rada, ak mi napíšeš svoj názor :)

      Odstrániť