F RECENZIA: Sprchové želé a avokádový krém - Aďulik Sun

RECENZIA: Sprchové želé a avokádový krém

Ahojte :)

V poslednej dobe som sa sústredila na prírodnú kozmetiku a vegánsku kozmetiku. Nie takým štýlom, že by som odteraz chcela všetko prírodné (BIO či vegánske) a inú kozmetiku by som nepoužívala. Nie som zástanca ani jednej strany. Niektoré prírodné produkty mi nesadli a tie neprírodné tiež. Jednoducho, ja si neviem vybrať. Ale v poslednom čase som začala skúšať. Áno, mala som tú možnosť vyskúšať ďalšiu kozmetiku, tak som to skúsila. Dá to niečo mne a verím, že aj vám. V dnešnom článku sa spolu pozrieme na dva produkty, ktoré som si vybrala z eshopu www.blueberryhill.cz. Jedná sa o avokádový krém a sprchové želé. Ako som bola spokojná? To sa dozviete nižšie v článku...


Tak toto sú dva produkty, ktoré som si vybrala. Balík išiel cez zasielkovňu, takže to  považujem aj ako plus, keďže si pre balíček môžete prísť hocikedy, teda do 7 dní (dá sa ten čas aj predĺžiť). Nemusíte čakať na kuriéra doma a môžete si robiť, čo chcete - nie ste s ničím viazané a nemusíte čakať doma. Balíček prišiel krásne zabalený. Samozrejme obsahoval výplň, takže sa produktom nemohlo nič stať. Vyzeralo to naozaj super, no zabudla som to odfotiť, ale videla som, že iné blogerky to odfotili, takže sa isto k tomu dostanete! Balíček vyzeral teda super a bezpečne. A aké boli produkty?


Ako prvým produktom je tento avokádový krém pre mastnú a problematickú pokožku. Tento krém má skvelú konzistenciu - je jemne našľahaný, takmer by som povedala, že je skoro penový. Naozaj super konzistencia a vždy si ju užívam. Vôňa je veľmi výrazná a vonia presne ako avokádo. Ak milujete avokádo (ako ja), tak vôňa vám isto nebude vadiť. Po nanesení na pleť, stále cítite vôňu - cca 10 minút, potom si už aj zvyknete, no aj sa jemne vytratí. Krém nie je prehnane mastný. Na odporúčanie pani z eshopu som vždy nanášala krém na vlhkú pleť, keďže vtedy sa lepšie vstrebe. Mala pravdu. Krém sa krásne do pokožky vstrebe už behom 2 minút, čo je super! Na pleti zanecháva jemný mastný finiš. Pleť je po použití jemná, vyživená. Ja som si tento krém nasadila na používanie hneď ako prišiel, takže ho skúšam už cca 2 týždne. Stačí ho máličko a spraví svoju prácu skvelo. Tento krém je na problematickú pleť, takže ja ho používam hlavne na bradu a čelo. Na brade som videla jemnú zmenu, že moje akné ustúpilo. Nepredstavujte si, že mi úplne zmizlo, to nie. Ale je vidieť, že niečo tento krém robí, keďže moje akné len tak neustupuje.


 Čo sa týka nejakého zloženia či úlohy tohto krému, tak to je nasledovné: 

Krém obsahuje kombináciu avokádového masla, konopného a mandľového oleja. Tento krém vlastne reguluje tvorbu kožného mazu a upokojuje pleť. lieči rôzne problémy pleti ako sú ekzémy, akné, psoriáza či mykóza, keďže tento krém je okrem tvári aj na ruky či celé telo. Môžete ho použiť na hocijakú časť tela. A aké účinky majú na telo tri základné zložky, ktoré som spomínala vyššie v článku? Avokádové maslo pomáha v pokožke udržať vlhkosť, zvláčňuje pokožku a tiež udržuje jej pružnosť. Konopný olej zas podporuje obnovu pleťových buniek a znižuje tvorbu vrások. A na koniec mandľový olej, ktorý upokojuje zápaly. Veľmi skvelá kombinácia.



Sprchové želé -  tak sa volá ďalší produkt, ktorý som skúšala. Toto sprchové želé, ktoré mám ja je s vôňou jahody a maliny. Musím sa priznať, že vonia naozaj takto! Je to krásna, sladká vôňa a vo vani vám spríjemní kúpeľ. Aj na stránke sa dočítate, že je to plnohodnotná náhrada za sprchový gél. S týmto tvrdením musím súhlasiť. Naozaj to považujem ako náhradu. Toto želé naozaj dobre pení, stačí málo produktu a máte skvelú penu - niečo ako sprchový gél od značky Nivea (príklad). Mňa to veľmi bavilo! Je pravda, že keď to prišlo, musela som ho trošku dať pri teplo, aby sa to trošku roztopilo, no to nie je vina produktu.A ten tvar? Úplne super. Na mňa to pôsobí veľmi dobre a je to jednoducho zlaté. Mňa si tento produkt získal...



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro! Určite mi napíšte do komentára či používate sprchové želé alebo ste zástancom sprchových gélov? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Na avokádový krém si brúsim zúbky už dosť dlho, a to sprchovacie želé vyzerá famózne. :D

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môžem odporúčiť krémik so všetkými desiatimi prstami! :)

      Odstrániť
  2. Tak to sprchovacie želé vyzerá úžasne a tá vôňa musí byť na zjedenie :D Od značky Navia by som tiež rada vyskúšala nejaký krémik :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si presne vystihla :) Kto má rád sladké vône, tak by to najradšej zjedol a hneď sa zamiluje :)

      Odstrániť
  3. Nejvíce mě zaujalo sprchové želé, vidím ho poprvé a vím, co příště musím vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sprchové želé vyzerá úchvatne, trochu mi vzhľadom na fotke pripomína puding :) ja som ešte želé nikdy neskúšala vždy len klasika v podobe sprchivacich gélov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, je to taká tortička :D Určite skús toto...

      Odstrániť
  5. To želé vypadá skvěle, ještě jsem žádné neměla a moc ráda bych nějaké vyzkoušela.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Veľmi rada si prečítam každý tvoj nový príspevok, čím ďalej tým zaujímavejšie články.:)

    Môj BLOG-KLIK♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak touto recenziou si mi ulahodila uz asi tyzden pozeram ponuku kozmetiky Navia a stale skoncim pri tomto avokadovom kreme, takze objednam :-)

    OdpovedaťOdstrániť