F RECENZIA: Yves Rocher sprchový gél - Aďulik Sun

RECENZIA: Yves Rocher sprchový gél

Ahojte :)

Pamätáte si ešte na InterBeauty Bratislava? Na článok, ktorý som písala. V článku som spomínala, že som si v Auparku kúpila sprchový gél od Yves Rocher. Áno, trošku mimo vtedy, ale účel to splnilo. Keďže som doma mala veľmi veľa sprchových gélov, tak som sa k nemu dostala až teraz. A dobre sa stalo! Vôňa kokosu sa na Vianoce absolútne hodila! A ja som si užívala každý jeden kúpeľ... A čo sa mi páčilo konkrétne? To sa dozviete nižšie v článku...




Hlavú rolu hrá v tomto článku sprchový gél, ktorý je s "príchuťou" kokosu, ktorý je naozaj výrazný. Sprchový gél tiež obsahuje výťažok z Aloe Vera, čo je skvelé pre hydratáciu, ktorá je iba vítaná pri používaní sprcháčov. Za veľké plus považujem aj to, že viac ako 97% produktu je BIO a k tomu všetkému produkt je bez parabénov. Paráda! Keď som prišla do predajne, tak som si nevedela vybrať. Vôňa u každého gélu bola krásna, no išla som na istotu a absolútnu klasiku. Kokos vždy vyhrá. Milujem jeho vôňu a dokonca tu som sa mi páčilo aj balenie, ktoré vyzerá dobre. Textúra je skvelá a peni výborne. Za posledné plus považujem to, že sprchový gél nijako nevysušuje a nepôsobí na pokožku negatívne. Môžem vám iba odporučiť. 
Na fotke môžete vidieť maličké balenie micelárky, ktoré som skúšala. Skvelé balenie do kabely alebo na cestovanie. Čo sa týka samotného produktu, tak to nebolo zrovna šťastné. Teda čo sa týka odlíčenia očí. Veľmi ma štípe v očiach. Na tvári je skvelá... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil, hoci bol aj kratučký. Do komentára mi napíšte či máte radi túto značku a či ju používate? Teším sa na vaše komentáre! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. mňa tiež tá micelárka páli..ešte že som mala tiež len takúto vzorku :) ale zato sprcháč vyzerá veeeľmi dobre :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že nie som sama, lebo zatiaľ som čítala len pozitívne recenzie :)

      Odstrániť
  2. i love yves rocher. i follow you, kisses!
    tysiatestuje.blogspot.de

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky když přijdu do prodejny nevím, co si vybrat. Mají tam tolik nádherných výrobků, které moc hezky voní. Kokos musel vonět nádherně, taky jejich sprchové gely ráda používám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť