F RECENZIA: Veet strojček - Aďulik Sun

RECENZIA: Veet strojček

Ahojte :)

Myslím si, že tento strojček ste si určite všimli niekde v televízii,reklame, internete, blogoch či youtubových kanáloch. Obletel svet. Ja som o ňom počula od mojej sestry, ktorá ho chcela darovať našej mamine k Vianociam. A tak sa aj stalo. My ho máme z eshopu www.notino.sk, no veľa blogeriek ho dostalo (vraj) ako spoluprácu. My sme chceli hlavne strojček na obočie, aby sa mame uľahčila práca. Ako to dopadlo sa dozviete nižšie v článku! Keby chcete aj vy objednávať z tohto eshopu, tak strojček nájdete - TU - Strojček Veet


Hoci tento produkt nájdete na každom blogu, eshope, tak nikde vám nepovedia ako ho používať. Áno, existujú reklamné návody, no tie vám to ukážu rýchlo, neprakticky a na prvý pohľad aj nezrozumiteľne. Ja sama som si musela pozrieť asi 20 návodov, aby som vedela, čo kde patrí. Samozrejme, dá sa to aj pomocou intuície, no viete... keď je niečo nové, nechcete to hneď pokaziť. Ja som to prvýkrát skúsila len na nečisto, keďže som mala pred tým rešpekt. Máte si strihať obočie, no ja chcem, aby tam aj niečo zostalo. Toto je môj prvý takýto strojček a je teda pochopiteľné, že som mala určitý strach. V balení vám príde: samotný strojček, dva nádstavce (umelé, ružové), kefka na čistenie, batéria a jeden veľký nadstavec na  strihanie v oblastí bikín.


Tento strojček stojí niečo cez 25 euro, čo je celkom dosť peňazí. A ako sme teda dopadli? Aká je naša skúsenosť s týmto strojčekom? 

My sme boli spokojné. Skúšali sme ho na všetky možné spôsoby. Mne sa najviac osvedčil na tvár a obočie. Petra (Petralovelyhair) ho komentovala, že jej zastrihuje chĺpky a že to je celkovo vidieť, resp. že na oblasť bikín nechce žiadne chĺpky. Nikto tam nechce žiadne chĺpky a aj tento strojček to dokáže spraviť tak, aby tam žiadne neboli. Stačí nájsť správny uhol, prejsť to viackrát a chĺpky zmiznú a nie sú vidieť korienky. Aspoň na mojej mladej pokožke to išlo. Ak máte inú skúsenosť, tak mi určite napíšte. Je mi jasné, že na staršej pokožke, ktorú má aj Petra to nemuselo tak dobre pracovať, no nemusela haniť celý prístroj. Každopádne, podľa mňa funguje veľmi dobre. Treba to skúsiť na nečisto, či náhodou nebudete mať "alergiu" na strojček a potom hurá do strihania! 

Strojček má dve veľkosť 6mm a 16mm sa mi zdá. Nemusíte sa vôbec báť, že by to bolo nejako bolestivé. Práve naopak. Manipulácia je veľmi jednoduchá, pohodlná. Bolesť žiadna! Skôr sa jedná o jemný šteklivý pocit, ktorý nie je vôbec bolestivý. Je to veľmi príjemné a rýchle.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro! Do komentára mi môžete napísať či používate takéto strojčeky alebo ste za inú metódu? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. veľmi dobrý článok :) ja sa týchto strojčekov nejak bojím :) už dlhoo používam žiletky, a som taká skeptická vyskúšať niečo takéto "moderné" :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) Ja žiletky používam tiež, teda som používala... je to také zaužívané a nejako to nie je zlý spôsob, keď sa človek naučí. Toto je bezpečnejšie a mohla by som to skôr odporučiť aj mladším, keďže fakt je mizivá šanca, že sa niekto zraní...

      Odstrániť
  2. Strojček som si pred Vianocami kúpila. Keď mám na obočie použiť pinzetu, radšej by som absolvovala bez v plavkách v tejto zime. :D Pinzetou ma to strašne bolí, preto som si ho zaobstarala. Na prvý pokus som sa musela rozlúčiť s trochou môjho obočia, keďže som bola šikovná :D Ale na druhý pokus to už išlo!! Neviem si ho na obočí vynachváliť. Čo sa týka strihania pod pazuchami, skúšala som si to len raz a dostala som vyrážky. :/ Tam ostanem verná žiletkám. A k oblasti bikín sa ešte neodvážim. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stroječek vypadá suprově! :) Asi se na něj podívám!
    Mr. Kev

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Stroječek jsem viděla už v reklamě a moc mě zaujalo i video Lou, a jelikož s obočím bojuji pořád, tak docela uvažuji, že bych si ho pořídila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prekvapuje ma, ze tento stojcek prezentuju ako nastroj na holenie/zastrihavanie/strihanie obocia. Donedavna sa vsade pisalo, ze obocie sa ma upravovat len pinzetou. Nuz, veci sa menia s kazdym novym vyrobkom a snahou ziskat zakaznikov :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Trochu irónia, že sa sťažuješ že nikde na blogoch a youtube nie je postačujúci návod na použitie, ale ty sama ho sem nedáš... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznávam, mohla som ho sem dať. Teraz, keď strojček používam už dlhšie, tak sa mi zdá, že to každý pochopí a len ja som bola taká neschopná - teda kým som sa nenaučila.

      Odstrániť