F RECENZIA: Mandľový krém (veľmi krátka recenzia) - Aďulik Sun

RECENZIA: Mandľový krém (veľmi krátka recenzia)

Ahojte :)

Dlho som premýšľala či sem mám dávať tento článok, resp. písať recenziu na tento krém. Prečo? Tento krém je pre moju mamu, ktorá má staršiu pokožku a tým pádom potrebuje inú starostlivosť. Ja som tento krém skúšala a nakoniec som sa rozhodla, že tento článok napíšem. Nebude to negatívna recenzia, keďže hneď na začiatku hovorím, že krém je vhodnejší pre suchú pleť alebo pre staršiu pleť. Takže pre moju mladú pleť, to nebola najlepšia voľba. Krém mám z eshopu Notino a konkrétne tento produkt nájdete TU - krém

Kúpila som teda tento mandľový krém, keďže moja mama miluje iba mandľové krémy. Tento krém vonia skutočne krásne. Je to jemná vôňa, ktorá je veľmi príjemná. Krém má stredne hustú textúru a je veľmi mastný. Cena je veľmi dobrá - stojí do troch euro. Ja som bola s ním bola spokojná, hoci na mojej pleti zanechával veľmi mastný finiš. Tento krém bude vhodnejší pre suchú pleť. Určite nie pre mastnú pleť. Ja mám niektoré miesta suché, takže bol veľmi príjemný. V konečnom dôsledku bol veľmi mastný a teda sa nedal používať ani cez deň, no ani v noci, keďže sa veľmi pomaly vstrebával. Ja mám z neho pocity veľmi na pól. Aj áno, aj nie. Veľmi ma potešilo, že sa jedná o český výrobok. Ako áno, nie je to slovenský výrobok a teda som nepodporila slovenskú ekonomiku, no veď čo si budeme hovoriť. Česi sú veľmi blízko a sú to naši bratia :) A fakt som sa potešila, že sa jedná o český produkt.

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro! Určite mi napíšte do komentára či máte radi mandľové krémy alebo aké krémy sú vaše naj? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Vyzerá super tento krémik :) my mame doma momenáľne v obľube mandľový od Bione rodinné balenie :) ja zbožňujem vôňu toho krémiku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ten je dobrý? :) akú má textúru? lebo my hľadáme nejaký taký hustejší...

      Odstrániť
  2. Čo je toto za recenziu preboha? :-D
    V jednej vete vyvraciaš to, čo píšeš v predošlej. O skladbe viet ani nehovoriac. Ako keby to písal niekto s pol litrom alkoholu v krvi. Krém je pre tvoju mamu, recenzuješ ho ty. Nie je dobrý na deň a vlastne ani na noc, ale inak je super. Je fajn, že je český ale škoda, že nie slovenský. WTF? Ako ty môžeš mať toľko spoluprác, to sa teda fakt čudujem. Články máš veľmi nekvalitné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám vôbec veľa spoluprác :) nie každá recenzia je na produkt do spolupráce :) dokopy spolupracujem len 3 stránkami :) A to mám z tade produkty len sem tam :)
      Skladby viet mám zlé, to priznávam. Vždy som mala s tým problém.

      Odstrániť
    2. No možno máš len 4 firmy na spoluprácu (priznané), ale články sú dookola len a len o tých istých firmách a ničom inom. To ja som s 13 sponzormi nepísala toľko PR článkov ako ty so 4. Pôsobí to dosť zle keď každý článok je len o notino.sk a nič iné tu v podstate ani nemáš.

      Odstrániť
    3. To som si ani neuvedomila... ale budem si na to dávať pozor :) Ja tam nakupujem fakt aj mimo spolupráce, takže to tak môže pôsobiť... :) Ale ďakujem za upozornenie :)

      Odstrániť
  3. uplne suhlasim so zuzkou nado mnou. neviem sice kolko mas rokov, ale vyjadrovacie schopnosti mas zhruba na urovni piataka na zakladnej skole. v recenzii, ktora ma dokopy dvadsat viet su dve take iste, len inak povedane. vety su chaoticke, miestami clanok ako celok vobec nedava zmysel a niektore vety som musela precitat aj dvakrat, aby som vylustila "co tym chcel basnik povedat". a len tak pomimo -"pól" s dlhym o moze byt pol juzny ci severny. "pol" s kratkym o je polovica.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za opodstatnenú kritiku :) Nebudem sa hádať, že to tak nie je, keďže viem, že robím často chyby a tiež štylizácia viet určite nie je moja silná stránka :) Budem si o to viac dávať pozor, keď ma na to niekto upozorní... Naozaj ďakujem :)
      Viem aj to, že táto recenzia nie je dobrá a už som si to uvedomila. :/

      Odstrániť