F HAUL: Eshop Notino - Aďulik Sun

HAUL: Eshop Notino

Ahojte :)

Určite ste si všimli, že ja veľmi často recenzujem produkty z eshopu Notino, no dávno tu už nebol nakupovací článok, kde by som povedala iba to, čo som si kúpila - žiadna recenzia, len pár slov. A musím sa priznať, že mi to chýbalo... Ja mám tieto články veľmi rada a rozhodla som sa, že je čas, aby som tento článok konečne spravila. Môžem vám prezradiť, že ich bude teraz trošku viac, keďže sa mi blížia aj narodeniny (24.1.) a to je čas na nakupovanie! Myslím si, že na nakupovanie nie je nikdy nevhodný čas, ale poznáte to... každá výhovorka je dobrá! Dosť slov na začiatok a poďme rovno na článok :) 

Kto ma sleduje dlhšie tak vie, že ja Rexonu milujem. Vždy skúšam inú a dnes som si zobrala práve túto. Cena je stále rovnaká - niečo málo pod 2 eurá. Na Rexonu sa môžete spoľahnúť a ja sa vždy na ňu pekne spolieham. Je to taký must haves pre mňa. Do komentára mi môžete napísať, aký sprej používate vy? Určite mi dajte tipy! Ja som používala aj Dove, ale ten sa mi zdal slabší ako tento od Rexony. 

Ceruzka na obočie- Catrice Stylist je ešte dôležitejší produkt ako všetko ostatné. Obočie si upravujem každý deň a nejdem von z domu, ak ho nemám. Je iné, keď idem s kamarátmi alebo tak, len po dedine. Zas nemám problém vyjsť von bez toho, aby som bola nalíčená. Ak už sa líčim, tak obočie je nutnosť. Fixujem ho gélom od Astoru, no dokresľujem práve touto ceruzkou od Catrice a musím si ju iba chváliť. Výborné plus je aj to, že máte na jednej strane ceruzku a na druhej strane máte ak kefku! Veľmi praktická záležitosť... 

Garnier micelárka je pre mňa tiež veľmi dôležitá. Je to veľké balenie, ktoré stojí niečo pod 6 euro, čo je super cena. Ja mám túto úplne najradšej, keďže mi vyhovuje úplne najviac. Skúšala som aj tú najnovšiu, kde je olejová zložka, no tá mi veľmi nevyhovovala. Takto... Ona bola dobrá. Nehovorím. Krásne odlíčila, nepotrebovala som pleť dočisťovať. Super! Ale zanechávala mi mastný povrch a to mi vadilo. Ja mám radšej takéto bez olejovej zložky. Táto ružová je naozaj úplný TOP! 

Očný odličovač Ziaja, ktorý je od značky Ziaja. Tento ste už u mňa tiež mohli vidieť. Stojí takmer 3 eurá, no je výborný. Ja ho používam veľmi rada. Nezanecháva žiadny mastný finiš. Je veľmi dobrý. Ak vás zaujíma viac, tak určite sa pozrite na blog do recenzii, určite ju tam nájdete! 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro! Určite mi napíšte do komentára, aké produkty používate vy pravidelne? Teším sa na vaše komentáre. Všimli ste si, že tieto produkty mám pravidelne, no nedalo mi k tomu povedať pár slov, no recenzie to nie sú :) Teším sa na vás nabudúce...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Tak to přeji všechno nejlepší. Taky si vždy udělám nějakou radost před narozeninami. Bez tužky na obočí se taky neobejdu. Používám od Essence, ale zkusím se podívat po této od Catrice. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť