F THE BODY SHOP - HANDCARE COLLECTION - Aďulik Sun

THE BODY SHOP - HANDCARE COLLECTION

Ahojte :)

Chcela by som vám predstaviť darčekovú sadu, ktorú som objavila pár dní do zadu a objednala som ju z eshopu www.parfemy-elnino.sk. O značke BODY SHOP  som už veľa počula, no skúšala som ju iba raz a to už bolo veľmi dávno. Už sa ani poriadne nepamätám, čo som to skúšala, no viem, že to bolo nejaké maslo, krém na telo. Tentokrát som si objednala darčekovú sadu, ktorá vyzerá podľa mňa veľmi dobre a hodí sa aj ako vianočný darček. Viac o sade už nižšie v článku...


Balenie stojí necelých 15 euro, pričom sa v ňom skrývajú 4 krémy na ruky, ktoré majú veľkosť 30ml. Každý krém je s inou vôňou. 

Keby mám začať z ľavej strany, tak prvý krém je RUŽA. Tento krém má veľmi pekné balenie (možno to je tým, že milujem tento odtieň ružovo-červenej). Vôňa je skutočná ruža, Keď moja mamina k tomu privoňala, tak si spomenula na ich krík tŕňovej ruži, čo mali doma. A to je už čo povedať. Vôňa je naozaj krásna a výrazná. Krém obsahuje aj SPF 15, čo je dobré plus. Tieto menšie balenia sú super do kabelky alebo na cestovanie. Konkrétne tento krém s ružou je pre všetky typy pleti a textúru má stredne hustú.

Ďalší krém je HEMP HAND PROTECTOR. Tento krém je s vôňou konope. Tento krém je pre veľmi suchú pleť a to môžem potvrdiť. Moja mama má veľmi suchú pleť a tento krém jej sadol najviac zo všetkých. Textúra je hustejšia a na pleti sa krásne vstrebe. Vôňa je veľmi špecifická. Jedná sa o konope a čo vám poviem... mne to veľmi vonia ako tráva. Je to príjemná vôňa pre moju mamu, no mne tá vôňa veľmi nelichotí. 

Tretím krémom je môj najobľúbenejší z týchto všetkých. Jedná sa o ABSINTHE PURIFYING hand cream. Vôňa je absolútne krásna - úplne sedí s originálom absintom. Textúra je redšia a krém je pre všetky typy pleti. Vôňa je naozaj najkrajšia na tom celom. Krémy sú všeobecne veľmi hydratačné a mne sa veľmi páčia. 

Posledným krémom v sade je mandľový krém na ruky a nechty. Tento krém má krásnu vôňu a hneď pri prvom pričuchnutí spoznáte to, že sa jedná o mandľu. Vôňa je veľmi výrazná. Textúra je opäť riedka a je to krém na všetky typy pleti. Mne sa tento krém páči a som s ním spokojná. Práve tento krém s tým predchádzajúcim krémom. 


Tieto krémy mi prídu ako skvelý vianočný darček, keďže v sade nájdete viacero krémov a je tým pádom väčšia šanca, že sa trafíte do vkusu. Človek má lepší pocit... Myslím si, že je to lepší darček ako niektoré sady v drogériách, kde  nájdete bežné produkty. Toto sa mi zdá originálnejšie. Balenie vyzerá tiež dobre a je malé, skladné a roztomilé. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro... Do komentára mi napíšte či máte radi vianočné sady alebo skôr kupujete všetko individuálne? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Ježiši, to vyzerá úžasne. Perfektný darček na Vianoce.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vánoční sady mám ráda, protože se mi vzhledově moc líbí. Některé jsou opravdu hezky zabalené. Tato sada vypadá skvěle a určitě by mě potěšila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť