F Hodinky a v nich rozhádzané čísla?! - Aďulik Sun

Hodinky a v nich rozhádzané čísla?!

Ahojte :)

Teraz je čas vianočný, všade samý zhon a mňa napadlo... Prečo robiť vianočný článok, keď to máte všade? Dnes sa preto pozrieme na jedny moje hodinky, ktoré som si objednávala už veľmi dávno, ešte asi v lete. Dobre... priznám sa aj k tomu, že mi hodinky ležali v izbe a nebola som schopná napísať tento článok, keďže som mala veľa toho v škole a preto prichádza až teraz... Ale radšej neskôr ako nikdy, no nie? Takže poďme rovno na článok... 




Tieto hodinky  sú z eshopu www.postovnezdarma.cz, kde stoja niečo málo cez 4 eurá, čo je cca 119Kč. Musím sa priznať, že mňa zaujali hlavne svojim dizajnom. Sú šialené a to ide aj ku mne. Naozaj sa mi páčia, no chápem, že niekomu sa páčiť nemusia. Ja ich nejako často ani nenosím, keďže si ich šetrím a nechcem si ich nejako poškodiť. Milujem ich. Áno! Viem, koľko je hodín, napriek tomu, že tie čísla sú tam hentaké. Ramienok som si vybrala červený, keďže som chcela niečo výrazné, no máte na výber aj jemnejšie, klasické.  

Myslím si, že sa hodia každému. Jediné mínus je to, že po objednaní to dlho trvá, kým vám prídu. Mne to vždy do mesiaca prišlo, takže klobúk dolu, no viem aj o pár ľuďoch, ktorým neprišli nejaké veci, no po reklamácii všetko prišlo, takže sa netreba vzdať. Tieto hodinky sa hodia hlavne mladším, no viac ako štýlový doplnok - teda pokiaľ nie ste naozaj naučení na niečo podobné.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok! Určite mi napíšte do komentára či máte radi takéto hodinky alebo nie? Teším sa na vaše komentáre. Užívajte si sviatky! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Máš naozaj špecifický štýl písania. Hovorové vety, sem-tam chyba ale musím sa priznať, že u teba mi to nevadí. Preto som ťa začala sledovať. Si iná. Píšeš články o hocičom (niektoré články ma napríklad nezaujímajú) ale tvoje výnimočné písanie a spôsob akým sa vyjadruješ je skrátka niečo iné, než vidím na ostatných blogoch. Tvoj blog sa mi veľmi páči! Aby som napísala niečo aj k samotnému článku, so stránkou postovnezdarma.cz som chvíľu spolupracovala. Po jednej objednávke som spoluprácu zrušila. Tovar mi prišiel neskoro, krabička bola trochu narazená, balenie ako z 3. triedy a všetko po čínsky. S produktom ako takým som bola spokojná o to pokoj. No na ďalšiu objednávku na účet blogera, som musela čakať viac ako mesiac ak nie dva. Po pár týždňoch, ešte než mi stihla táto doba vypršať, som požiadala o zrušenie spolupráce. Na ich drzosť mi ďalej chodili oznámenia na nové produkty k recenzii. Produkty ako také haniť nemôžem, pretože som ich nevyskúšala. Viac menej je to ale pre malé dievčatká. Nakoniec ti prajem krásne sviatky a pozývam ťa na môj blog! Dúfam, že sa ti bude páčiť The VOUX

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. :) Už na začiatku, keď som začínala písať blog, tak som si povedala, že nechcem, aby to bolo písané ako iné. chcela som si zanechať "to svoje" :) Nechcela som byť ako iné blogy a som rada, že sa mi to podarilo. Ďakujem.
      To áno- tie balenia bývajú po čínsky, no tie nejako neriešim. Ja si objednávam vždy drobnosti, ktoré sú väčšinou v obálke, takže o škatuľke neviem. Ja som tam nejaký silver bloger, čo znamená, že mi objednávky vybavujú rýchlejšie. Určite sa pozriem na tvoj blog :)

      Odstrániť