F Čo nosím v mojej školskej taške? - Aďulik Sun

Čo nosím v mojej školskej taške?

Ahojte :)

V minulosti som vám písala, že si objednávam zo stránky www.spartoo.sk. Preto som sa rozhodla, že vám ukážem čo nosím v mojej školskej taške. Práve táto taška je z tejto stránky. Je to konkrétne kabela, ktorá je naozaj skvelá. O nej a aj o tom, čo nosím do školy sa dozviete nižšie v článku. Kedy, keď nie teraz tento článok? Škola je už v plnom prúde asi mesiac a už som si aj ja zvykla na nejaký štyl. Dosť kecov na úvod a ideme rovno na článok! 


Kabela je zo spomínanej stránky. Je veľmi pevná a tiež sa mi do nej v pohode zmestí všetko, čo potrebujem. Je pravda, že chodím na VŠ a tam toľko vecí už netreba, veď uvidíte samy v článku, že to s tými vecami skutočne nepreháňam. Kabela je značky Jonas a stála do 50 euro. Ja som s ňou zatiaľ veľmi spokojná a každý mi ju chváli. 

Hore na fotke môžete vidieť prvé dve veci, ktoré mám v taške vždy! Jedná sa o igelitku - nikdy neviete, kedy pôjdete si niečo kúpiť a vám sa bude hodiť. A druhou vecou je diár. Ten musím mať pri sebe vždy. Nachádza sa v ňom všetko - škola, blog, portály a ich články. Jednoducho všetky moje plány, práca a hobby. Bez neho som stratená. Ak by ste chceli článok ako si organizujem diár, tak mi určite napíšte do komentára a ja s tým niečo spravím.


Ďalšou vecou je môj zošit. Ten som si zariadila podľa videa od A cup of style a toto je výsledok. Musím sa priznať, že ho skutočne využívam. Mám iba tento jeden zošit na všetky prednášky a úplne mi to stačí.



Ďalšou vecou je moje puzdro, kde mám index, ktorý mám vždy pri sebe, aj keď sa jedná iba o prednášku. Tu nosím aj peňaženku, no tú som vám nefotila, rovnako aj mobil.

Peračník je veľmi dôležitý. Možno si poviete, že chodím na VŠ a peračník? Skutočne ho nosím. Nemám tam iba perá, fixky a podobné veci. Môj peračník využívam aj ako kozmetickú taštičku, keďže tam mám balzam, zrkadielko a keď sa nestíham doma líčiť, tak tam na´jdete aj korektor, maskaru a krém.



A na poslednej fotke môžete vidieť asi tri najpoužívanejšie veci v celej kabele. Je to rúž, vreckovky a sluchatká. Kľúče nenosím, keďže mám školu pri dome, resp. vždy je doma niekto.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi napíšte akú tašku nosíte vy do školy? Čo v nej bežne máte? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. takéto tašky sú super, veľké a praktické :)
    ja teda už nie do školy, ale do práce nosím teraz takú kabelku v tvaro batôžku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek :-) Ten sešit je bezva nápad.

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nosím batoh - přijde mi to pohodlnější, protože bych po tašce přes rameno za chvíli chodila jen dokolečka. :DD (Moc těžký učení máme, no :DD) Hezký nápad. :)
    Mr. Kev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tak ako môžeš vidieť, my toho veľa nemáme :) ale na základke a strednej som používala batoh rovnako...

      Odstrániť
  4. Já už do školy nechodím, ale vždy jsem v tašce měla kosmetickou taštičku, protože ve třídě byla hrozná nuda, tak jsme se aspoň po taji malovaly. Sedět úplně vzadu byla vždy výhoda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť