F RECENZIA: Značka Astor - Aďulik Sun

RECENZIA: Značka Astor

Ahojte :)

Recenzie sú tú už na každodennom poriadku. Dnešok nie je výnimkou.  Dnes sa spolu pozrieme na značku Astor. Konkrétne na 3 produkty, ktoré som si vybrala z eshopu www.parfemy-elnino.sk. Tieto produkty vás vyjdu do 8 euro, čo je super! Vybrala som si maskaru, lak na nechty a gél na obočie. Aké tieto produkty boli? Kto si ešte pamätá, tak som o gély na obočie už raz rozprávala a chválila som ho do neba. Ak vás zaujíma viac, tak určite čítajte ďalej... 


 Lak na nechty - to je prvý produkt, po ktorom som siahla. Ja laky na nechty milujem a práve tie od Astoru najviac! Mám ich doma neskutočne množstvo a odtieň 303 Passionate Love, ktorý som si objednala, u nás nikdy nemali. Takže som rada, že som si obohatila svoju zbierku. Laky od Astoru nie sú nejako extra drahé. Stoja do 3 euro, čo je podľa mňa akurát. Farbu som čakala trošku tmavšiu, no napriek tomu som spokojná. Lak vydrží na nechtoch okolo týždňa, čo je na moje nechty dosť, keďže mne veľmi rýchlo rastú nechty. Odlupovať sa začne až po nejakých 10 dňoch. Myslím si, že výdrž je dobrá. Aplikácia je tiež veľmi jednoduchá, keďže aplikátor nemá dlhé štetiny. Má lesklý finiš. 


Kto ma sledujte dlhšie, vie, že ja milujem tento gél. Už dávnejšie som o ňom písala. Obočie zafixuje. Gél je priesvitný. Aplikácia je veľmi jednoduchá, keďže sa jedná práve o priesvitný gél - nemusíte sa báť, že by ste niečo prešvihli s farbou. Aplikátor je celkom dosť veľký, no mne osobne to vyhovuje. Myslím si, že môžu byť problémy, ak máte tenké obočie - hlavne ku koncu obočia. Astor je skvelá značka, no tenot gél? Milujem ho! Najlepší, ktorý som kedy mala.

Ako posledný produkt tu máme maskaru. Úprimne? Išla a vyberala som naslepo. Nevedela som, aký má aplikátor. Nič. Keď som otvorila prvýkrát tento produkt, tak som mala strach. Strach z aplikátora. Ako môžete vidieť na fotke nižšie, tak má taký špirálový tvar, takže som sa bála, že mi bude zlepovať riasy. Ako tušila som, že bude mať iný aplikátor, keďže som videla nejaké recenzie, no nikde nebola konkrétna fotka. Vôňa je klasická. Balenie je krásne. Cena je veľmi priateľská. Na tomto eshope stojí niečo málo cez 3 eurá. Aplikátor je zaujímavý. To bolo moje zhrnutie pred tým, ako som to išla skúšať. Skúsila som. Riasy krásne predĺži. Moja sestra má sama o sebe také priemerné riasy a táto špirála jej spravila taký krásny efekt. Ja mám veľmi krátke riasy, takže aj mne spravila efekt, no nie až taký. Ale ja som špeciálny prípad, keďže mám veľmi ale fakt veľmi krátke riasy. Napriek tomu ju používam, keďže mi krásne rozjasní pohľad a to každý chce! Jediné mínus, ktoré som ja osobne videla, bolo to, že ako je ten aplikátor v takomto tvare, tak sa dotýka sem tam tváre a tým pádom rozmaže trošku farbu. Ťažko povedať s čím to je... Ale napriek tomu som spokojná! A môžem ju jednoznačne odporučiť.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro. Do komentára mi napíšte či používate takéto produkty? Máte ich radi? Používate gél na obočie? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Já používám gel na obočí od Loreal a jsem s ním spokojená :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten gélik môže byť dobrý :) ja používam od essence a zatiaľ som spokojná, lebo si ho dávam iba občas :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Essence má tiež super, ale tento Astor vydrží trošku dlhšie :)

      Odstrániť
  3. Gél na obočie som zaťiaľ nepoužívala, ale uvažujem nad tým, že si nejaký obstarám
    Bourjois GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné výrobky sis vybrala. Hlavně ten lak na nehty má nádhernou barvičku. Řasenka vypadá zajímavě a gel je super, že je průhledný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jsem tak přemýšlela, a já snad od Astoru nic nemám ! :O ¨
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť