F RECENZIA: Zendium pasta na zuby - Aďulik Sun

RECENZIA: Zendium pasta na zuby

Ahojte :)

Veľmi dlho som rozmýšľala či napísať túto recenziu alebo nie. Bude to naozaj kratučká recenzia , ktorá bude iba o tejto paste. Nečakajte nič prevratné... Ja som si ju kúpila na eshope www.notino.sk.V poslednej dobe sa trošku rozmohla táto značka a tak som si povedala, že pridám aj ja svoj názor. Mám pomerne problém so zubami, celkovo s ďasnami. Ďasná mi zvyknú krvácať a používam rôzne pasty, aby som tomu zamedzila. Pasta Zendium je všade chválená a tak som ju skúsila aj ja! Ešte chcem podotknúť, že na eshope som ju upila preto, lebo u nás sa poriadne nedala zohnať. V lekárni ju predávali za veľmi vysokú cenu a to som zas ja ochotná nebola dať. Tu som ju našla za krásnu sumu, konkrétne 3,40! Takže je len na vás, kde budete pastu kupovať - či sa oplatí osobne alebo nie.



Táto zubná pasta využíva silu proteínov, enzýmov v našich ústach. S každým čistením podporujeme obranyschopnosť ústnej dutiny, tým by mala bojovať proti problémom ďasien a celkovo ústnej dutiny. Táto konkrétne ma pomôcť obnoviť prirodzenú belosť zubov a má byť aj jemná k zubnej sklovine. 

Je pravda, že som mala belšie zuby po nejakej dobe, približne týždeň pravidelného používania. Ako vždy to nie je trvalé, takže treba ju používať neustále. Je pravda, že belosť nastala. Tiež som si všimla, že som mala po nej taký ten čistý dych, aj po jedení - furt som ju cítila. Keď sme už pri tej chuti, tak je veľmi dôležité spomenúť to, že chutí trošku nepríjemne. Mne osobne to veľmi nevadilo, keďže som pred tým používala Parodontax, ktorý má naozaj odpornú chuť, no o to viac je účinný. Myslím si, že na tú chuť si ľahko zvyknete a tiež je to iba v našich hlavách. Balenie je také "lekárske". Viete, také to čisté, uhladené. Jediná vec, ktorá mi vadila na tejto paste je to, že mi po nej krvácali ďasná - asi 3 dni. Potom tento efekt prestal. Čo ma potešilo, keďže nie je dobré, keď zuby krvácajú, teda konkrétne ďasná.

Určite vám ju môžem odporučiť. Ja som si na ňu zvykla a mám ju rada. Tiež sú k dispozícii aj iné druhy - pre deti, mládež a táto s týmto účinkom. Takže je si z čoho vybrať. 

Do komentára mi môžete napísať či máte radi túto pastu, či ju používate a ako ste spokojné?  Teším sa na vaše komentáre. Dúfam, že sa vám článok páčil. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

3 Comments: