F RECENZIA: Vichy, Vitality M a Klorane - Aďulik Sun

RECENZIA: Vichy, Vitality M a Klorane

Ahojte :)

Dávno som nepísala recenziu na podobné produkty. Rozhodla som sa to dnes napraviť. Produkty mi ležia na poličke už nejaký ten piatok a stihla som ich vyskúšať. Dokonca, majú už pri sebe papierik, aby som nezabudla, aké boli od začiatku. Myslím si, že je už čas dať túto recenziu von. Dnes sa spolu pozrieme na produkty, ktoré sú všetky zo stránky www.notino.sk. A čo som si teda objednala a skúšala? Popravde, tieto veci mi od nich prišli, no nie je to dôvod na pozitívnu recenziu. 


Tento odličovač sa mi dostal do rúk. Je od značky Vichy. Ja mám osobne rada túto značku, keďže mi vždy od nich všetko sadlo. Ani tento produkt nebol výnimkou. Tento odličovač je vlastne 3v1. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja nemusím veľmi produkty, ktoré ukrývajú viac funkcii. Stačí mi, keď si produkt robí svoju úlohu dobre. Tento odličovač je tiež pre všetky typy pleti. Aké tri funkcie v sebe skrýva? Odličovacie mlieko, tonikum a odličovač očí. Obsahuje výťažok zo stromu Karité. Práve tento výťažok má na úlohu vyčistiť a odstrániť nečistoty z pleti. 

Použitie:  

Používa sa veľmi jednoducho. Mal by sa aplikovať končekmi prstov a jemne vmasírovať do pleti. Ak to máme úplne v pleti, tak to treba odstrániť vatovým tampónom. Veľmi dôležitá informácia je tá, že sa nemusí oplachovať. Ja som mala vždy nutkanie si pleť opláchnuť, takže som si ju opláchla a cítila som sa naozaj lepšie. Na obale je tiež napísané, že tento produkt testovali nositeľky očných šošoviek a tiež ľudia s citlivou pleťou. 

Výsledok: 

Začneme u tonika. Ako tonik pôsobil veľmi dobre a myslím si, že toto je jeho najlepšia funkcia. Pleť bola krásne stonizovaná. Kto ma pozná vie, že ja nemusím veľmi odličovacie mlieka. Nie je mi to pohodlné a prirodzené. ´Vrámci testovania som to skúsila a mala som pravdu nie je mi to príjemné. Odlíči to make up. To áno. S mojou maskarou mal tento odličovač problém, takže na oči by som ho nepoužívala. Čo sa týka celkovo pleti, tak pleť bola po ňom jemná a naozaj som cítila, že pleť je čistá. Produkt ju nijako nedráždil a bol veľmi príjemný. 

Názor: 

vôňa nie je výrazná, skôr žiadna ako nejaká. Tiež textúra je mliečna, jemná. Nie je to nič husté, no nemusíte sa ani báť, že by vám to nejako stekalo po tvári.  Ja som s týmto produktom spokojná.



Druhou hlavnou vecou je tento peeling, ktorý má oranžové balenie. To je druhá vec, kvôli ktorej tento článok vôbec vzniká. Ja mám pravdepodobne nejaké malé balenie, no to vôbec nevadí a neprekáža tomu, aby som ho vyskúšala. Tento peeling slúži na čistenie pleti a tiež ako scub. Na obale sa nič nedozviete, keďže všetko je v cudzom jazyku. 

Použitie: 

Ja som tento produkt používala hlavne ako peeling. Má v sebe červené čiastočky, ktoré sú trošku väčšie. Napriek tomu sa aplikuje dobre. Textúra je trošku lepkavá, takže to môže byť na prvý pohľad a použitie trošku nepríjemné. Tiež som si na to musela zvykať. 

Výsledok: 

Pleť je po použití červená, keďže čiastočky trošku dráždia pokožku. Pleť je vyčistená a na pocit suchá. Odporúčam hneď sa natrieť krémom. 

Názor: 

Mne tento produkt vyhovoval, keďže mám zmiešanú a skôr mastnú pleť. Neodporúčam niekomu so suchou pleťou, keďže po použití aj moja mastná pleť bola veľmi suchá a neforemná. Chýbala jej voda, nejaká výživa. 


Ďalšie dva produkty, ktoré môžete vidieť na fotke spomeniem len s pár slovami, keďže sa jedna o nie veľmi zaujímavé produkty. Prvým produktom je masielko na pery, ktoré je v miske. Toto masielko som nechala vám do súťaže, keďže som doma mala jedno, no na moje pery nebolo veľmi dobré. Dráždilo mi ich a mala som pocit pálenia. Prečo som vám to dala do súťaže? Ja som mala iba alergickú reakciu. Moja sestra ho normálne používala a už ho aj minula a bola s ním spokojná. Druhým produktom je maska na vlasy od značky Klorane. Táto maska je jemná k vlasom a tiež sú vlasy po nej foremné, dobre sa rozčesávajú. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalšie články. Do komentára mi môžete napísať či používate nejaký produkt z tohto článku. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára