F RECENZIA: Šampón Kérastase - Aďulik Sun

RECENZIA: Šampón Kérastase

Ahojte :)

Nedávno som mala možnosť vyskúšať kozmetiku s názvom KÉRASTASE. Túto kozmetiku môžete zohnať na novom, začínajúcom eshope www.paradivka.cz. Jedná sa o starostlivosť a produkty na vlasy. Ja som konkrétne vyskúšala tento šampón- Kérastase Spécifique Bain Anti-Pelliculaire, ktorý je na mastné a suché lupiny. Kto ma sledujte dlhšie, tak vie, že ja mám problém s lupinami. Mne sa vlasy asi nejako extra nemastia. A ako som bola spokojná s eshopom a šampónom? Čítajte ďalej... 



Začala by som práve eshopom, keďže sa jedná o celkom novú stránku. Komunikácia bola veľmi príjemná a určite ak máte otázky, tak im neváhajte napísať. Samotná stránka je veľmi prehľadná, praktická. Dozviete sa vždy to, čo potrebujete a nie je tam nič navyše. To mám rada! Vždy pod produktom máte informácie aj o každom produkte, takže si môžete zvážiť či je tento produkt vhodný aj pre vás, keďže sú tam fakt praktické rady. 

Aplikácia šampónu je veľmi jednoduchá a vlastne klasická. Nanesiete na mokré vlasy, necháte pôsobiť a zmyjete. Ja osobne som si ho nechala dlhšie, až okolo 10 minút, keďže rada vo vani relaxujem.

Textúra a vôňa je veľmi príjemná. Vôňa je trošku silnejšia, no mne osobne to nevadí. Vôňa vydrží aj po umytí vlasov. Vydrží tak okolo 2-3dní. Textúra je hustá. Stačí naozaj máličko produktu a vytvorí sa bohatá pena, ktorá je tiež veľmi hustá. Po nanesení úplne cítite ako šampón pôsobí! To mám rada. Ja som nemusela ani nepoužiť olej, sprej ani kondicionér. Naozaj! Vlasy boli veľmi príjemné na dotyk a nepôsobili nejako sucho. 

Obsah šampónu je veľmi dobrý - neobsahuje silikóny. Obsahuje aktívnu látku Zync Pyrithion, ktorá má na svedomí to, že mikroorganizmi, ktoré spôsobujú lupiny sú eliminované, takže s pokojným svedomím môžeme nosiť aj čierne oblečenie - bez strachu, že budeme mať lupiny na šatách! A to chceme! 

Výsledok?  Ja som s výsledkom spokojná. Použila som tento šampón 4-krát. Ja si zmývam vlasy približne raz do týždňa. Tento šampón mi túto dobu neskrátil, čo je super. Väčšina šampónov túto dobu skracuje, keďže je to naozaj dlhá doba a málokto si dokáže zmývať vlasy iba raz do týždňa. Vlasy sú po použití šampónu jemná a ja osobne som nemusela použiť ani masku. Lupiny naozaj zmizli a netvorili sa, práve naopak. Pokožka hlavy bola upokojená a dlho pokojná aj zostala.  Ja si tento šampón budem chváliť ešte dlho! Myslím si, že nahradí aj môj šampón, ktorý používam už nejaké roky (Syoss). Čo sa týka technický záležitostí, tak je veľký 250 ml a stojí niečo málo cez 10 euro. Balenie vyzerá veľmi luxusne a naozaj sa mi páči. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či používate túto značku, či ste objednávali z eshopu? Teším sa na vaše komentáre! 

xoxo
Aďka  

CONVERSATION

2 Comments: