F NOVINKY: Značka Bell (púdrové produkty na tvár) - Aďulik Sun

NOVINKY: Značka Bell (púdrové produkty na tvár)

Ahojte :)

Máme tu tretie pokračovanie článku o značke Bell kozmetika. Dnes sa spolu pozrieme na púdrove produkty, ktoré som dostala v balíčku a nebolo ich málo. Samozrejme, niečo ste dostali aj v súťaži. Musím povedať, že až na jeden produkt som bola spokojná, takže to nebude prevratne negatívna recenzia. Pozerala som už aj na internete nejaké recenzie a sú celkom pozitívne, takže niečo na tom bude. Dosť slov na začiatok a ideme rovno na produkty! 




Dnešný článok bude celkom krátky, keďže sú tu iba púdrove produkty. Máme tu 3 púdre, ktoré sú skvelé. Mne najviac sadol púder, ktorý je v čiernom obale. Ten by som pokojne prirovnala aj k púdru od Rimmel Stay Matte. Je naozaj skvelý - nepráši zbytočne, nanesiete len toľko, koľko potrebujete. Nie je čo viac riešiť. Ostatné sú tie dobré, no viac prášia a zbytočne všade okolo, len nie na tvári. Výdrž je tiež dobrá. Mne dal školský deň úplne v pohode. 

Ďalej tu máme lícenku. Lícenka nie je veľmi pigmentovaná, môžete to vidieť aj na fotke. má jemnú broskyňovú farbu a hodí sa snáď všetkým. Myslím si, že je to vhodný produkt pre všetkých, ktorí s lícenkou len začínajú a nechcú vyzerať ako Marfuša. Je jemná a decentná. Ja osobne lícenky nepoužívam, takže mám pred týmto produktom rešpekt. Práve pri lícenke nie je dôležitá pigmentácia, resp. menej, je viac. 

Ako posledný produkt tu máme rozjasňovač. Na fotke sa mi nepodarilo zachytiť tie odlesky, ktoré on má. Je super a mne osobne vyhovuje veľmi. Nepráši a dobre sa aplikuje. Nie je to nič veľmi výrazné, no líčenie to ozvláštni. Je krásny.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Už sa nám blížia Vianoce a je na čase premýšľať aj nad týmito článkami. Máte nejaké tipy? Určite mi napíšte do komentára. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: