F NOVINKY: Značka Bell (produkty na tvár) - Aďulik Sun

NOVINKY: Značka Bell (produkty na tvár)

Ahojte :)

Konečne tu máme ďalšiu časť predstavovania noviniek značky Bell. Dnes sa spolu pozrieme na produkty na tvár. Stránka Bell kozmetiky je plná takýchto produktov, no ja som dostala zopár a dnes vám ich predstavím. Sama som nevedela ako ich budem skúšať, keďže ich je veľmi veľa. Zobrala som si na pomoc aj sestru a tiež už prešiel nejaký čas. Myslím si, že by to už mohol byť relevantný článok, keďže ich mám doma už aspoň mesiac. Celý mesiac som skúšala a opäť vám nesiem predstavenie noviniek s krátkym popisom. 




Toto sú všetky tekuté produkty na  tvár, ktoré mi prišli a stihla som ich vyskúšať. Niektoré ste mohli vidieť aj v súťaží (nové balenia), no dnes vám poviem pár slov. Samozrejme, všetky ešte v tomto momente skúšam, takže to bude iba stručne a niekedy sa stretneme aj na nejakej recenzii, kde vám poviem toho oveľa viac. V tomto článku ide o to, aby som vám to predstavila... 


 Tento make up som si absolútne zamilovala. A to si nerobím srandu. Make up je stredne krycí a je vhodný skôr na mastnejšiu pleť. Nemôžem povedať, že by vysušoval, no zanecháva matnejší finiš, takže na suchšiu pleť by to nemuselo byť nič priateľské. Bála som sa, že bude na mňa veľmi žltý, ale nakoniec sa krásne prispôsobil pleti, i keď si myslím, že by som zniesla trošku svetlejší - hlavne teraz na zimu. Ja mám radšej produkty so žltým podtónom. Ak máte vyslovene ružový podtón, tak táto kozmetika asi pre vás nebude. Väčšina produktov má práve žltý podtón, takže opatrne pri výbere.


CC krém som doteraz nepoužívala. Teraz to bolo prvýkrát, čo som ho použila. Nemôžem povedať, že by mi vadil - to nie. Ale nie je to nič pre mňa. Môže to byť aj odtieňom - ja mám 022 a ten je na mňa dosť tmavý. Veľmi sa mi páči aplikátor, ktorý je taká tubička, takže sa veľmi dobre nanáša. Nevysušuje a myslím si, že bude vhodný aj na suchú pleť. Krycia schopnosť je stredná, no krásne zjednotí pleť. 


Báza pod make up... Ja som používala od Dermacolu a táto sa mu pohode vyrovná - aspoň zatiaľ. má krémovú, mastnú  textúru, no make up sa na ňu krásne chytí a už sa jej nepustí. Mne pohode vydržala aj celý deň, stačí niekedy len prepudrovať a ide sa ďalej! Balenie je veľké, takže vydrží asi dlhšie ako iné bázy. Viac vám k nej ešte neviem povedať, keďže som ju ešte neskúšala nejako veľmi dlho a myslím si, že pri tomto je to potrebné - čas ukáže...


Tento korektor ... Tu som stále na nejakých pochybách a som úplne v strede. Aj je dobrý, aj je zlý. Korektor je tuhy. Oni ho prezentujú na kruhy pod očami. Mne tam veľmi dráždil pokožku, takže u mňa isto nie. Skvelý je na vyrážky. Čo je super, vyrovná sa aj Catrice. Ale zdá sa mi veľmi tvrdý a tuhý. S tou textúrou nie sme kamošky, keďže ja mám radšej krémové produkty. 


 O tomto produkte vám povedať neviem... Musím sa priznať, že som ho nepoužívala, keďže takéto produkty naozaj nepoužívam. Posunula som ho hneď ďalej... Je to konturovací make up, ktorý ma odtieň mojej pleti, takže neviem si to ani predstaviť, takže som ho musela dať ďalej, nech nie je len tak vyhodený, no nie?


 Ako predposledný produkt tu máme make up, ktorý by som prirovnala napríklad k značke Rimmel. Ja mám odtieň 03 Natural, ktorý je na mňa akurát. Je to Long -lasting, takže nie je čo stratiť. Ja mám tieto produkty rada a rovnako mi sadol aj tento! Naozaj som zatiaľ spokojná. Kryje stredne silno a vhodný bude aj na suchšiu pokožku, keďže vôbec nevysušuje.


Ako posledný produkt v dnešnom článku tu máme korektor, ktorý je tekutý. Aplikátor má prispôsobený na okolie pod očami, takže sa s ním krásne pracuje. Kryje stredne, takže na jemné kruhy pod očami je super. Nemala som s ním žiadny veľký problém.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude trošku z iného súdka ako je kozmetika. Do komentára mi môžete napísať či máte skúsenosť s nejakým z týchto produktov a či preferujete tekuté produkty alebo tuhé? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Zajímavá značka, nic od ní zatím nemám ale makeupy či pudr bych ráda vyzkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výrobky nepoznám, ale nejvíce mě zaujal cc krém. Pro mě by byl asi taky moc tmavý, ale nějaký cc krém bych ráda už konečně vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja rozhodne môžem doporučiť tento rozjaňovač :) http://ourpinkhell.blogspot.nl/2016/11/drogeriovy-rozjasnovac-bell-secretale.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. už som postrehla niekde túto značku :) celkom zaujímavé produtky, také netradičné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno :) A to nie je všetko... do konca roka bude ešte pár noviniek :)

      Odstrániť
  5. Tie produkty sa mi páčia ani neviem že existuje dekorativna kozmetika od bell:) tie korektory vyzeraju dobre na nejake nedostatky:)

    OdpovedaťOdstrániť