F Nástenný motivačný kalendár 2017 - Kúpiť alebo nekúpiť? - Aďulik Sun

Nástenný motivačný kalendár 2017 - Kúpiť alebo nekúpiť?

Ahojte :)

Máme tu pokračovanie z minulého článku. Opäť vám poviem čosi o motivačných produktoch, ktoré robí stránka www.ican.sk. Ako som spomínala v tom predošlom článku, tak ja tieto motivačné veci milujem a je veľmi ťažko sa netrafiť do môjho štýlu. Tento nástenný kalendár som umiestnila do kuchyne, keď ho vidí celá rodina. A to ho aj uvidí, keďže písmenka v ňom sú naozaj veľké a vidím ich bez problémov aj ja, čo mám okuliare - to je iba veľké plus. A čo v ňom nájdete?




Nástenný kalendár stojí 12 euro, čo nie je už veľký rozdiel od iných bežne dostupných kalendárov v papiernictvách. Ak sa bojíte objednávať z tohto eshopu, tak dajú sa zohnať aj v Martinuse, tak určite sa oplatí zbehnúť pozrieť aj tam.


V tomto nástennom kalendári nájdete hneď na začiatku vysvetlenie ako máte s kalendárom pracovať. Jedna strana je jeden mesiac. Na každej strane nájdete citát, ktorý je cez celú stranu. Na strane dole nájdete dátumy - ako v kalendári bývajú :) Úplne hore nájdete miesto, kde si máte napísať cieľ na daný mesiac a tiež nájdete aj na strane miesto, kde si máte nalepiť svoj cieľ, aby ste ho mali stále na očiach, keďže to pomáha. Už som vám tu písala veľa slov o zákone príťažlivosti, o priťahovaní a pozitívnom myslení. Takže to tu nebudem bližšie nejako rozpitvávať. Je jednoducho dobré, keď svoje ciele máte stále na očiach, stále na ne myslíte. Ak niečo skutočne chcete, tak to dostanete.... Naozaj vám poslúži ako nástenka vízii a inšpiruje váš 85 citátov na rôzne témy. A opäť v ňom nájdete aj kalendár menín. :)


 Plusy kalendára:

  •  veľké písmená 
  • môžete si tam lepiť svoje ciele a pracovať s kalendárom neustále 
  • Hodí sa do domácnosti, aj kancelárie 
Mínusy kalendára:  


  • málo miesta na zapisovanie 
Za mňa rozhodne áno. Bez ohľadu na to či je to spolupráca alebo nie. Tieto motivačné veci mám rada, takže je asi každému jasné, že vám to budem odporúčať. Páči sa mi... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa už na ten najbližší článok. Do komentára mi napíšte či radi používate motivačné články, pomôcky a podobne? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Vyzerá skvele. Mám veľmi rada motivačné veci, ale väčšinou iba vo virtuálnej forme :)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ráda tyto motivační věci, ale kalendář asi raději stolní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tento sa skôr hodí niekde do kuchyne... tiež som ho tam umiestnila :)

      Odstrániť
  3. vypadá super a myslím, že by mi možná i pomohl, alespoň se cítit lépe. No bohužel já kalendáře nepoužívám a vždy mi jen visí na zdi.
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je iné, keď nepoužívaš... :) Aj filmy sú super :)

      Odstrániť