F RECENZIA: NYX a NYC (rúž a BB krém) - Aďulik Sun

RECENZIA: NYX a NYC (rúž a BB krém)

Ahojte :)

Dnes tu máme článok po veľmi dlhej dobe, ktorý bude o produktoch z eshopu notino.sk. Dlho som tu nenakupovala, keďže som chcela vyskúšať iné stránky a musím povedať, že sa mi to darilo. Posledný článok s produktami z tejto stránky bol pár mesiacov dozadu, čo je zaujímavé. Tieto produkty mám doma už asi od Júna, takže už by bolo vhodné vám o nich niečo prezradiť. Teraz v Štvrtok vyjde ešte jeden článok s podobnou tématikou, keďže vám nechcem dať dlhý článok, ktorý by boli len plný recenzii. Dnes si povieme o dvoch produktoch z dekoratívnej kozmetiky. Konkrétne o BB kréme a rúže


Tak toto sú dnešné veci, ktoré vám popíšem. Najskôr sa chcem ospravedlniť, že rúž nie je na perách, no mám na pere vyhodený nejaký ekzém, takže to nevyzerá dobre. Chcela som vám dnes povedať práve o týchto a bohvie ako dlho budem mať tú vyrážku. Takže nesiem vám článok, aj napriek tomu. Hádam vám nebude to nejako moc vadiť, no rúž budete určite vidieť v nejakom líčení. :)


BB krém je 5v1. Čo vám poviem. Keď je niečo 5v1, tak väčšinou to nefunguje. Ja tomu prestávam veriť a čoraz viac klesá moja nálada to vyskúšať. Neočakávala som nič extra. Chcela som, aby mi to  pleť trošku vyživilo, aby mi nevysúšal pleť. Nechcela som ani veľké krytie. Chcela som niečo, čo mi zjednotí pleť, keď ráno vstanem a mám červené miesta na pleti. Tiež som nechcela veľmi veľa investovať, keďže aj tak vždy skončím pri korektore (keďže mi to stačí). Tento BB krém stojí necelé tri eurá. Ja mám najsvetlejší odtieň. Je pravda, že teraz po lete je na mňa trošku svetlý, no ja rýchlo blednem, takže čoskoro bude opäť akurát. Ja ho mám rada, keďže nerobí masku. Jemne kryje, no len na hrane zjednotenia, ktoré je veľmi prirodzené. Pleť nie je po ňom ako púšť, takže ani nevysušuje, čo je pre mňa prvoradé. Na pleti vydrží pomerne dosť dlho - mne dá v pohode poldňa bez bázy a s bázou mi dá aj celý deň. Mne osobne nepadá ani do vrások, i keď je pravda, že ja nemám výrazné vrásky. Odporučila by som ho niekomu, kto nepotrebuje silné krytie, takže netrpí na akné.


Rúž je moje prekvapenie. Ja mám rada červené rúže, no nikde som sa nikdy netrafila do správneho odtieňu. Hľadala som pravú červenú. Ani nie tmavú, ani svetlú. Jednoducho červenú. A konečne som sa trafila. Ja mám odtieň 08, čo je krásne sýta červená farba. Na perách vydrží mne osobne poldňa aj s jedením. Je pravda, že má maslovitú štruktúru, takže teraz v lete trošku mal tendenciu zliezať z pier. Tiež je potrebné povedať, že na perách je ľahký, ani necítite, že niečo na nich máte. Pigmentácia je skvelá. Pery nevysušuje. Cena je tiež prijateľná. Stojí 6 euro. Je to dosť, no myslím si, že za tú kvalitu sa stále oplatí. 





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý vyjde už čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či máte radšej NYX alebo NYC kozmetiku? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. je niekedy naozaj ťažké nájsť klasickú červenú :) táto je veľmi pekná a určite ti pristane :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nějakou rtěnku od Nyxu chci určitě vyzkoušet, ten makeup mě moc neláká :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť