F RECENZIA: DOVE produkty - Aďulik Sun

RECENZIA: DOVE produkty

Ahojte :)

Prinášam vám pokračovanie minulého článku. Dnes sa spoločne pozrieme na produkty DOVE, ktoré som si objednala zo stránky www.notino.sk. Objednala som si konkrétne tri produkty a to sprej, krém a olej na vlasy. Musím hneď na začiatok povedať, že ja kozmetiku od DOVE milujem a hocičo od nich mi sedí. Ťažko povedať, prečo je to tak, no vždy mi to sadne. Avšak, nesadli mi tie opaľovacie krémy, ktoré teraz majú v novinkách. Mne osobne robili veľmi oranžový efekt. Či som bola spokojná s touto trojicou sa dočítate v článku! 


Ako prvým by som začala tým najviac obyčajným produktom a to konkrétne dezodorantom, ktorý je cenovo výhodný, keďže stojí niečo máličko cez dve eurá. Čo k tomu povedať? Je to klasický produkt. Má milión produktov, ktoré sú podobné a veľmi veľkú konkurenciu. Ťažko povedať či je niečím výnimočný. Je klasický. Nepotíte sa po ňom, takže spĺňa svoju funkciu :) Nerobí ani biele škvrny a vonia absolútne klasicky - žiadna vôňa, príchuť. Ja som s ním spokojná, no aj tak vždy budem skôr nakláňať k Rexone. 

V strede na fotke sa nachádza zázrak, ktorý som si obľúbila. Je to vyživujúci olej na vlasy, ktorý moje vlasy s nadšením prijali. Ja som trpela na to, že moje vlasy neboli nijako upravené. Mohla som ich žehliť, mohla som ich natáčať, napriek tomu boli veľmi afro. Stále som mala končeky lietajúce kade tade. Našťastie tento olej mi ich trošku dáva dokopy a nelietajú toľko. Cena je 8,30 euro, čo nie je veľa za takú kvalitu. Ja mám rada oleje na vlasy, no niekedy sa mi stáva, že mi vlasy viac mastia. Našťastie, dnes to tak nebolo. Vlasy mi vôbec nemastí. Používa sa na suché, no aj mokré vlasy. Ja ich osobne používam na mokré vlasy a nechám ich voľne uschnúť, no môžete aj fénovať. Aplikuje sa 5-7 pumpičiek do vlasov. Zo začiatku som si olej dávala iba do končekov, no dnes si dávam aj do korienkov, kde to krásne pôsobí a hlavne nemastí. Vlasy vyzerajú vyživené a na dotyk sú jemnejšie. Ja som z neho nadšená. Vôbec sa nemíňa. Používam ho už 4. mesiac a stále nie som ani v polke. Naozaj som nadšená a môžem vám ho iba odporučiť. 

Ako posledný tu máme krém na ruky. Tento krém je veľmi preberaný na blogoch, keďže niekoľko blogeriek dostali aj tento krém na skúšanie. Ja som ho chcela vyskúšať, lebo veľa z mojich obľúbených blogeriek ho chválilo. A neviem prečo. Naozaj neviem prečo. Tiež to máte tak, že keď niekto niečo chváli, tak čakáte zázrak? Minimálne niečo lepšie, ako to, čo máte doma? Ja som tak mávam vždy. Tentokrát som sa sklamala, no čítajte ďalej, nebude to také zlé. Je pravda, že som bola sklamaná, no nie je to žiadny prepadák. To by som klamala. Je to klasický krém. Krém na ruky. Vstrebáva sa stredne rýchlo, taký priemer. Vôňa nič moc, no nie je to nejaká vôňa, ktorá by vás dráždila. Cena je necelých 5 euro, čo je dosť na priemerný krém. Balenie má krásne, elegantné. Ja som od toho asi veľmi veľa očakávala a tak som zostala sklamaná. Môžem vám to priblížiť napríklad k Nivei, no tento trošku lepšie vonia. Konzistenciu má trošku redšiu, oproti Nivei. Môžem odporučiť, no nečakajte zázraky. 





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok! Do komentára mi napíšte či máte radi značku DOVE a aký je váš najviac obľúbený produkt? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Já jsem si zatím k této značce cestu nenašla, ale třeba ten olejíček na vlasy bych moc ráda vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ten ti môžem naozaj odporučiť. Je skutočne skvelý. :)

      Odstrániť
  2. od Dove si až tak často veci nekupujem max tak sprej alebo šampón :) ale ten olej by som rada vyskúšala :) ešte som nič podobné nemala

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neviem prečo, ale na túto značku mám asi nejakú alergiu lebo sa vždy vyhádžem :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je to prvýkrát, čo toto počujem. Aj moja kamoška ma problém, ale nie iba s touto značkou.

      Odstrániť