F Červené elegantné hodinky - Aďulik Sun

Červené elegantné hodinky

Ahojte :)

Poznáte ten pocit, keď ráno vstanete a nemáte čo na seba? To pozná asi každá žena. Ja to tak mám s hodinkami. Myslím si, že nemám hodinky a doma ich mám asi 10, spolu s týmito. A viete čo? Nosím tak dvoje hodinky. Typická žena, čo vám poviem? Hodinky si rada kupujem na stránke www.postovnezdarma.cz. Hodinky bývajú lacné a vydržia celkom dlho. Mne osobne vydržia asi rok a niektoré mám aj dva roky. Som zvedavá, ako dlho vydržia tieto. Myslím si, že dovtedy mi budú slúžiť veľmi dobre! 



Milujem niečo výrazné. Milujem všetko výrazné. Takými výraznými hodinkami sú aj tieto, ktoré som si objednala najnovšie. Farbu si môžete vybrať a máte skutočne na výber z dobrých farieb. Mne sa ešte páčia aj biele, no jedny biele už doma mám, tak som chcela skúsiť niečo iné. Ak nemáte radi farby, tak sú k dispozícii aj hnedé hodinky, ktoré pôsobia decentne, no stále štýlovo. Ja som si vybrala teda tieto červené hodinky, ktoré ma zaujali farbou. Majú zlaté detaily, ktoré v poslednej dobe preferujem. Páči sa mi, že hodinky nemajú čísla, ale iba paličky, takže vyzerajú "dospelácky".  Keď prišli, tak už išli a mali v sebe batériu, takže nemusíte kupovať hneď vy. Čo mám skúsenosť, tak vydrží tak rok a potom treba vymeniť. Ramienko je z "kože", takže sú veľmi pohodlné a tiež sa menej potíte pod nimi, nezanechávajú škvrny na pokožke. Cena je tiež veľmi dobrá. Stoja niečo málo pod 4 eurá, čo je fakt dobrá cena. 

Myslím si, že sa hodia ku všetkým outfitom - športovým, elegantným, no aj k veľmi jednoduchým kúskom. Pri jednoduchých kúskoch aspoň vyniknú. Ja ich nosím k bielemu tričku, čiernym nohaviciam a čiernym topánkam so zlatou špičkou. Tiež som toho názoru, že ich môžu nosiť aj starší ľudia, mladší, no aj tínedžeri.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude opäť zo sveta kozmetiky. Do komentára mi môžete napísať či máte radi takéto hodinky alebo ich vôbec nenosíte? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: