F Som na dne #10 - Aďulik Sun

Som na dne #10

Ahojte :)

Wau. Už tu máme desiaty diel tejto mojej série. Fakt som si nemyslela, že to budem robiť tak dlho. Jas som typ človeka, ktorý nedodržiava nič, čo mu je dané a ide si podľa svojho. Preto som neverila, že na tú sériu nezabudnem a podobne. Áno, viem, že iné blogy to majú pravidelné, no aspoň o to viac ste prekvapené, keď tento článok vyjde. V dnešnej časti tu budeme mať skutočne veľa produktov, keďže sa mi to zázračne nahromadilo vo veľkom množstve. Tiež to tak máte, že vám všetko skončí naraz? Ja to tak mávam vždy, hoci sa snažím veci obmieňať. No nič. Ideme rovno na článok! 


 Ja neviem kde sa to všetko zobralo, ale je toho naozaj dosť!


Začneme z ľavej strany. Ako prvý tu máme sprcháč od značky Nivea. Vôňa bola krásna, stál jedno euro, lebo som ho kupovala v zľave. Penil super. Myslím si, že Nivea to vie a sprcháče robí fakt dobré.

Pena do kúpeľa od značky Balea je tiež super. Táto farbila vaňu na žltú a prevoňala celú kúpeľňu. Penila tiež veľmi dobre. Stojí 2 eurá a zoženiete ju v DM drogérii aj dnes. Ja som s ňou bola veľmi spokojná.

Pena na holenie od značky Gillette. Ja používam výlučne peny na holenie pre mužov. Zdá sa mi, že sú viac premakané a fungujú lepšie. Táto je klasická, takže bez vône. Dajú sa zohnať aj s mentolom, ktoré voňajú naozaj silno. Pena stojí okolo 3 euro, záleží, kde penu kúpite.

Šampón od značky Dove. Ja som s ním bola celkom spokojná. Vlasy nejako veľmi nezaťažoval, no pri dlhšom používaní sa mi rýchlejšie mastili vlasy. Cena je okolo 4 euro. Tu záleží podľa toho, či sa vám vlasy mastia alebo nie. Ja mám problém s lupinami, takže mi nevadilo, keď bol trošku viac mastnejší. Osobám, ktorým sa veľmi rýchlo mastia vlasy ho neodporúčam.

Ďalej je tu šampón od značky Gliss kur. Tento šampón mi strašne mastil vlasy. Bolo to spôsobené tým, že šampón obsahuje oleje, ktoré skutočne mastia vlasy. Viem, že mi niekto do komentára písal, že on má suché vlasy a šampón mu vyhovuje. Cena je tiež okolo 5 euro, čo je celkom dosť už za šampón.

Dove robí dobré peny aj sprchové gély. Sú veľmi dobré a penia skvelo. Ja som s ním veľmi spokojná. Vôňa bola veľmi príjemná. Nič, čo by vám išlo na nervy, no vonia dosť silno. Bola to krásna kvetinová vôňa.

Očný a nočný krém od značky Bione. Boli celkom dobré, no neskôr som dostala alergiu na ten očný krém. Trošku som sa vyhádzala. Keďže som sa bála, že sa mi nejako môže stav pohoršiť, tak som krém radšej vyhodila. Nočný krém môžem ale odporučiť. Ten bol skvelý, jemný a hlavne ľahký k pokožke.



Začala by som v tomto prípadne s niečím nudnejším a to sú vatové tampóny na odlíčenie. Ja mám najradšej od značky TIP. Sú hrubšie a vydržia všetko, nijako sa netrhajú. Jeden balík stojí jedno euro, takže sa to aj oplatí. Ďalej mám rada už len Ebelin, ktoré sú rovnako hrubé, no stoja viac. 

Vlhké utierky sú veľkým pomocníkom, hlavne v teplách, ktoré prebiehajú a prebiehali počas leta. Ja som vyskúšala za toto leto niekoľko balení, no stále mám rada Valentína, ktoré sú skutočne vlhké a dá sa s nimi zotrieť aj make up v nevyhnutných prípadoch. Skúšala som aj od značky Balea, ktoré boli rovnako dobré, no neboli až tak vlhké. Vyskúšala som aj značku Papilion, ktoré boli dobré, no len na ruky či prah :) 

Rada som vyskúšala masku od značky Balea, ktorá bola látková. Bola skutočne dobrá. Vlhká a to poriadne. Pleť bola vyživená a veľmi príjemná na dotyk. Stála okolo 2 euro, čo nie je veľa. Ja som s ňou bola veľmi spokojná. 

Make up od značky Rimmel bol môj najobľúbenejší za poslednú dobu. Vyhovoval mi aj konzistenciou aj krytím. Cena bola veľmi dobrá, stal okolo 3 euro a vydržal veľmi dlho. Môžem oba odporučiť. 

Balea pena do kúpeľa s levanduľou. Krásna vôňa, super pena. A to mi stačí za dve eurá, no nie? Ja som bola veľmi spokojná.  A tento produkt môžem iba odporučiť. Milujem peny od tejto značky. 

Ružový Lactacyd. Ten bol super, vyhovoval mi. Stojí do 5 euro, no môžem aj napriek tomu odporučiť. Viac som písala v článku na blogu :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi napíšte či máte radi make up cez leto alebo preferujete skôr niečo ľahšie? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára