F Prsteň zo stránky www.klenotyhematit.sk - Aďulik Sun

Prsteň zo stránky www.klenotyhematit.sk

Ahojte :)

Nedávno ma oslovila slovenská firma, ktorá ako jediná vkladá kamene Swarovski do striebra. O tom vám poviem ešte neskôr, no chcem vám s tým povedať, že som sa rozhodla pre túto spoluprácu, lebo si myslím, že podporovať slovenské firmy, organizácie a vlastne hocikoho, kto niečo robí na našom území je veľmi dôležité a práve preto som si vybrala aj túto firmu. Dohodli sme sa, že si môžem vybrať jeden šperk a ja som si vybrala práve tento prsteň. Ako som s ním spokojná a čosi aj o eshope nájdete nižšie v článku! 




Eshop nájdete na stránke www.klenotyhematit.sk. Okrem toho, že tam majú šperky ako prívesky, tak tam máte aj prstene. Dokonca si môžete objednať aj snubné krásne prstene. Ja som si vyberala prsteň zo sekcie Swarovski šperky . Ak neveríte internetu a objednávaniu cez internet, tak nemusíte zúfať. Nájdete túto firmu aj v Košiciach, kde majú zlatníctvo v OC Galéria.  Zaujímavosťou je to, že ako jediná firma vkladajú šperky do striebra a tak máte celé sady strieborných šperkov. Dokonca môžete si samy povedať aký prsteň chcete, keďže vyrábajú prstene na mieru a tiež svadobné obrúčky či zásnubné prstene. A verte tomu, že si určite vyberiete, keďže už len šperkov, ktoré sú v stálej ponuke je neúrekom. Vyrábajú na mieru, takže neváhajte a ak máte príležitosť, tak určite si vyberte túto formu.



Ja som si vybrala práve tento (LINK TU). Zaujal ma práve svojou jednoduchosťou. Hoci je jednoduchý, stále má štýl a myslím si, že každého zaujme na prvý pohľad. Pôsobí veľmi elegantne a "šmrncovne". Ja mám veľkosť 58mm. Tu je dobré si poriadne veľkosť zmerať, keďže sa jedná o prsteň, kedy nie je možné si ho nejako nadstaviť. Dokonca majú službu, kedy vám zadarmo pošlú merač veľkosti vášho prsteňa, resp. prsta, aby ste zvolili tú správnu veľkosť. Čo sa týka nejakého vzhľadu, tak vyzerá parádne. Musím sa priznať, že som ho taký krásny nečakala. Vedela som, že to bude niečo extra, keďže sú to predsa len drahšie šperky, no aj tak som bola veľmi milo prekvapená. Samotný prsteň a myslím si, že ja prívesky vám prídu v darčekovej škatuľke, ktorá sa hodí pre každého, je veľmi neutrálna. Prsteň je teda strieborný, keďže táto firma sa špecializuje priamo na tento štýl. Prsteň je zložený z obruče, z ktorej vystupuje ešte pár milimetrov hore jeden "podstavec", na ktorom je umiestnený kameň. Nie je to nejako veľmi vyzývavo - netrčí veľmi veľa. Myslím si, že sa bude hodiť ku všetkému. Je veľmi elegantný, no nie je to len obrúčka s maličkým kamienkom.


Čo sa týka zas niektorých parametrov, tak tie nájdete priamo na stránke alebo vám čosi poviem aj ja tu. Výška je 28mm a šírka je 20mm. Veľkosť si vyberáte vy samy. Prsteň je ošetrený proti sčernaniu. Ak vašu veľkosť nemajú hneď k odberu, tak vám ju nechajú spraviť. Tento eshop vám môžem iba odporučiť. Komunikácia bola veľmi rýchla a odpovedajú do 24hodín, priemerne. Ak potrebujete s niečim pomôcť, tak im určité napíšte a oni vám radi pomôžu a odpovedia v online chate na stránke.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi napíšte či máte radi drahšie prstene či šperky alebo ste skôr na niečo lacnejšie? Teším sa na vaše komentáre. Ja to mám tak, že mám v zbierke aj lacnejšie, no aj drahšie šperky, ktoré za to stoja a nosím ich na výnimočné udalosti. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Je krásny... mňa čakajú náušnice, takže sa teším, keď prídem o pár týždňov domov.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť