F NOVINKA: Moodmatcher luxe - rúž - Aďulik Sun

NOVINKA: Moodmatcher luxe - rúž

Ahojte :)

Ak sledujete stránku www.notino.sk na ich FB stránke, tak viete, že doplnili svoj sklad o tieto rúže, ktoré menia farbu. Je to novinka a ja som mala možnosť vyskúšať jeden rúž. Dostala som tento modrý rúž, ktorý mení farbu na ružovú farbu. No viac sa dozviete nižšie v článku! 




MOODMATCHER LUXE mení farbu podľa nálady. Ťažko povedať či je to pravda. Ja som to skúšala niekoľkokrát a vždy som mala túto svetlú ružovú farbu. Nesťažujem sa, mne sa veľmi páči. Na perách je krásna výrazná až neónová. Pigmentácia je stredná, nie je to nič extrémne. Na perách sa ale zmení na veľmi peknú farbu a vyzerá to tak, že rúž je veľmi dobre pigmentovaný. Aplikácia je veľmi jednoduchá. Na perách je príjemný, no textúra je tvrdšia. Po dlhšej dobe začína jemne vysušovať a mne osobne trošku štípe na perách po cca 4roch hodinách. 

Cena rúžu je pomerne vysoká, no je na každom či to chce vyskúšať. Cena je 8,80 euro a na stránke nájdete rôzne druhy. Ja plánujem si kúpiť lesk. Myslím si, že lesk bude oveľa lepší ako takýto rúž. Mne to veľmi pripomína zelené balzamy, ktoré sa prispôsobili vašim perách, pamätáte si ich? Mne tie nesadli, lebo ma po nich strašne pálili pery. Tu sa to zatiaľ nestalo, tak uvidíme čo sa bude diať ďalej. Keby niečo, tak sa určite o tom niekde zmienim. 

Musím sa priznať, že som mala trošku predsudky. Viete, rúž a meniť farbu podľa nálady? Nešlo mi to cez rozum. Ale tak chcela som vyskúšať. Napriek tomu, že mne sa zatiaľ farba nemenila, tak som milo prekvapená z tohto produktu. Má na mojich perách krásnu neónovo-rúžovú farbu, takže to mám veľmi rada a veľmi rada som to aj vyskúšala. Som ale toho názoru, že každý by si to mal skúsiť ak niekedy bude mať možnosť buď objednať alebo vyskúšať. 


Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší článok. Určite mi napíšte do komentára čo na takýto produkt hovoríte a či veríte, že by mohol tento produkt meniť farbu podľa nálady? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Pěkný jemný odstín, pro mě je to spíš balzámek. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja výrazné rúže veľmi nenosím, ale tak chápem, že je to skôr ako balzam :)

      Odstrániť
  2. tiež na mňa pôsobí balzámovo :) a úprimne by som rúže do 10Eur zaradila ešte do normálnej cenovej kategórie, nad 10Eur sú už podľa mňa drahé, a nad 20Eur sa väčšinou predávajú high end značky. Ale tak to je môj pohľad, jasné,že vždy je to relatívne, čo je drahé a čo lacné :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť