F Micelárka Garnier a Rexona - Aďulik Sun

Micelárka Garnier a Rexona

Ahojte :)

V poslednej dobe som si obľúbila spájať aj produkty, ktoré spolu nijako nesúvisia. Dnes spájam micelárku od značky Garnier a Rexonu. Kto ma sleduje dlhšie, tak opäť vie, že Rexonu zbožňujem. Dnes budú padať iba pozitívne slová, takže ak nemáte radi pozitívne recenzie, tak to ani nečítajte. Mňa tieto dva produkty zaujali a určite ich budem používať aj naďalej. A aké som mala výsledky a ako mi to konkrétne sadlo sa dozviete ďalej v článku :) 




Ako prvou by som začala práve s micelárnou vodou od Garnieru. Je skvelá. Určite ste si všetci všimli ten BUM okolo tejto vody. Zaujala všetkých práve s tým, že obsahuje olejovú časť. Ja mám rada dvojfázové odličovače, ktoré majú práve olejovú časť. Takže táto micelárna voda je pre mňa ako spravená. Ja som z nej bola úplne nadšená. Všeobecne micelárky od Garnieru boli vždy skvelé a nemali chybu. Nedráždili, nevysušovali a odlíčili na 100%. Tu je to rovnako skvelé. Zamilovala som si ju. Cena je rovnaká ako pri bežných produktoch od Garnieru, no stojí za vyskúšanie. Balenie je veľké 400 ml a to vydrží aj 3 mesiace. Aspoň mne. môžem iba odporučiť. Ja som sa bála, že keď všetky blogerky ju dostali a je okolo nej veľké haló, tak bude stáť za prd. Už sa mi raz stalo, že bolo okolo jedného produktu velikánske haló a produkt stál za nič. Som rada, že toto nebol ten prípad. Určite si ju kúpte, ak ju ešte nemáte a ak ju máte, tak mi napíšte do komentára vaše pocity z nej. Teším sa na vaše komentáre :) 



Druhým produktom je teda sľúbená Rexona. Moja druhá láska. Roxona je značka, ktorú ja milujem a asi sa na tom nič nezmení. Teraz majú novinky, ktoré za to skutočne stoja, takže určite si ju kúpte. Všimla som si, že v poslednej dobe sa táto značka stáva pomalým trendom a blogerky začínajú o nej hovoriť. Stojí okolo 2 euro, čo nie je vôbec veľa. Svoju prácu si robí super a tá vôňa? Vždy mám lepší deň, keď ju použijem.


Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude pravdepodobne z hokeja, kde sa práve nachádzam :) Do komentára mi napíšte či máte radi jeden z týchto produktov a ako ste s nim spokojné? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Obe micelárky vyzerajú veľmi dobre :) Pekná recenzia!

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jedno je micelárka a druhé je dozodorant :D A ďakujem :D

      Odstrániť
  2. Já Rexonu zbožňuju a používám ji už bůh ví kolik let. A nemám v plánu na tom nic měnit :D Co se týče Garnier micelárky, tak jsem tuhle nezkoušela, jen tu klasickou růžovou a přijde mi... Normální :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tá ružová je fakt dobrá :) Ale táto má v sebe olejovú časť, tak veľmi nevysušuje ako tá ružová (aspoň u mňa)

      Odstrániť
  3. O té nové micelárce jsem slyšela ale moc mě neláká, nevím , jak by to složení působilo na mou plet :D Zůstanu u klasiky u té růžové.
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú veľmi podobné, len táto má tú olejovú časť. Ak máš suchú pleť, tak by mala byť lepšia :)

      Odstrániť
  4. Rexonu už ani nepoužívam, ale keď tak, potom ružovú :-) no a m. Vodu som si kúpila od Mixi (?) a zatiaľ om spokojná :-) tak uvidím :-)

    OdpovedaťOdstrániť