F Kozmetické hriechy #1 - Aďulik Sun

Kozmetické hriechy #1

Ahojte :)

Na tento deň som tešila. Konečne vás môžem privítať pri mojej novej série, ktorú som si pre vás pripravila. V tejto sérii vám ukážem veci, ktoré veľmi nemusím. Tieto produkty, ktoré tu budú spomínané mi nejakým spôsobom nesadli a z nejakého dôvodu ich neodporúčam. Séria nebude vychádzať každý mesiac. Bude to vychádzať vtedy, keď sa mi nahromadia aspoň tri produkty, ktoré mi nesadli. Neviem či to tak máte aj vy, no ja si rada kupujem veci, o ktorých viem, že ma tak rýchlo nesklamú. Rada píšem na blog pozitívne recenzie, no potom to vyzerá tak, že iba veci chválim. To bol dôvod, prečo som sa rozhodla, že spravím túto sériu. Ani mne všetko nesadne a dnes tu máme prvú časť produktov. 



Tak toto sú oni. Toto je môj prvý výber produktov,  ktoré mi nesadlo. Poznáte tieto produkty? Máte s nimi skúsenosť? Určite sa podeľte v komentároch o vaše skúsenosti. Veľmi ma zaujíma či som jediná, ktorej niečo na nich nepasuje. 


Ako prvým by som začala make up-om, ktorý mi nesadol úplne. Je to od značky Yves Rocher. Ja mám túto značku rada a milujem niektoré jej produkty. Kto ma sleduje dlhšie vie, že rada experimentujem. Keď som dostala tento produkt do balíčka od jednej blogerky, keď sme robili swap, tak som sa potešila. Jo! Skúsim niečo nové a pravda je, že som po tomto produkte pozerala už veľmi dlho. Tento make up má žltý pod tón, čo mne nevyhovuje. Tiež veľmi vysušuje a robí absolútnu masku. Toto je najsvetlejší odtieň  a zdá sa mi to aj tak dosť žlté, neprirodzené. Ja mám radšej ľahké make upy, ktoré nespravia masku a skoro vôbec ich nie je vidieť. Toto je presný opak. Ani po zapúdrovaní sa to nejako nezmenilo. Hold, sú aj produkty, ktoré mi fakt nesadli a tento tam právom patrí. Keď si zoberiete do úvahy tú cenu, tak za to to fakt nestojí.


Ako druhý produkt tu máme jednu novinku od značky Balea. Táto novinka krásne vonia. Tá vôňa je výrazná, miestami až kyslá. Aspoň mne to tak pripadá. Jedná sa o maslo na telo, ktoré má vyživovať. Ja mám rada produkty, ktoré vsiaknu do pokožky a nerobia mastný film na tele, no napriek tomu je cítiť, že ste pre svoju pleť niečo spravili. To milujem. Tento produkt robí to, že hoci rýchlo vsiakne, no vsiakne až tak, že zostanete po ňom rovnako suchý ako predtým. Možno s niekomu s mastnou pokožkou by to ešte vyhovovalo, no niekomu so suchou pleťou absolútne a veľké NIE. Podľa mňa to na pokožke nič nerobí a sú to len zbytočne vyhodené tri eurá.


Ako posledný na dnes tu mám tento rúž od značky Freedom. Ja mám túto značku celkom rada a tak som chcela skúsiť aj ich známe rúže, ktoré všetci chvália. Hoci som našla aj negatívne recenzie. Pigmentácia je skvelá na to, že sa jedná o maslovú štruktúru. Pery to nevysúša. Čo mi teda vadí? Vadí mi to, že sa veľmi rýchlo rozpije na perách, takže vlastne nemáte žiaden efekt. Doma nanesiete a vonku už na perách nič nemáte. Neviem či mám vadný kus alebo kde je chyba. 




Dúfam, že sa vám dnešný trošku negatívny článok páčil a určite mi dajte vedieť ak máte skúsenosti s nejakým z týchto produktov. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Ani s jedným produktom skúsenosť nemám a značku Yver Rocher mám veľmi rada (hlavne ich vlasovú a telovú kozmetiku), no ten make-up sa nepáči ani mne na fotke. Rúže veľmi nepoužívam, takže neviem posúdiť, ale páči sa mi jeho farba - taká jemná dievčenská. :)
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten make up je fakt zly. Ruz ma peknu farbu, ale tak velmi ruzovy efekt mi nesedi a nevyzera to dobre na ruzoch. Aspon co sa tyka mna.

      Odstrániť
  2. to telove maslo by ma zaujimalo, ale ak sa to vytratí a už ani neviem že som si ho dala je to o ničom a to hlavne cez zimu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to tak ako som napísala. Naozaj po chvíľke ani nevieš, že si si niečo dávala na pokožku :)

      Odstrániť
  3. Teda toho make-upu je škoda, docela se mi líbil :(
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť