F CITYFEST 2016 - Aďulik Sun

CITYFEST 2016

Ahojte :)

Poznáte to. Leto a festivaly určite ide k sebe. Ja festivaly milujem a už mám dokonca aj v tom tradíciu. Chodím pravidelne do Žiaru nad Hronom, kde býva festival, o ktorom vám dnes niečo poviem. Ja som tu už nejaký ten rôčik bola a tak viem už aj porovnávať s minulými ročníkmi. Hneď na začiatok musím povedať, že minulé ročníky sa mi viac páčili. Prečo? To sa dozviete v článku! 




Vstavala som okolo 8 ráno, aby som bola včas na festivale. Je zaujímavé sledovať, že keď sa jedná o festival, tak mi zrazu nerobí problém vstávať skôr ako je 10 hodín. Áno, vstávam tak neskoro. To je ale iná téma. Poďme späť k festivalu. Tento rok som sa tešila hlavne na Celeste B., s ktorou som stihla ja fotku. Koncert mala parádny a veľmi ma bavila. Išla z nej pozitívna energia. Tancovala, skákala a naozaj sa hýbala. Bola veľmi milá. Druhý spevák, na ktorého som sa tešila bol Peter Nagy, ktorý mal tam vystúpiť s projektom Profesor Indigo. Musím povedať, že ma veľmi sklamal, čakala som od neho oveľa viac. Chápem, že je starší človek, ale tu sa skôr jedná o jeho reči medzi pesničkami. Úplne devastoval našu generáciu, sociálne siete a technológie ako také vo všeobecnosti. Ťažko zaujme mladého človeka, keď mi tam vyčíta každý jeden krok. Každopádne, potom nastupovali Horkýže slíže a tiež Polemic. To bola taká klasika. Tí ma dokonca bavili viac ako samotný spomínaný Peter Nagy. Domov som prišla okolo 2hodiny rannej :) Akcia to bola vo všeobecnosti veľmi dobrá, len budúci rok by mohol byť lepší program. Jedlo, pitie a trakcie nechýbali rovnako. Počasie nám krásne prialo a hoci hlásili búrky, tak nám krásne svietilo slnko! :) 

Tu sú ešte nejaké fotky, ktoré som pre vás spravila :) 











Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil a teším sa na ďalší článok. Určite mi do komentára napíšte či máte radi chodíte na festivaly alebo ste domový typ? :) Teším sa na vaše komentáre.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Skvělé fotky, musela sis to užít! :)

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paráda :-) ja som tento rok nebola aj keď som spraveze chcela, len nebolo s kým :-) a pritom to mám podstate pod nosom :-D ale dobrá spoločnosť je nad všetko :-)

    OdpovedaťOdstrániť