F Telové mlieko Sweet love - Aďulik Sun

Telové mlieko Sweet love

Ahojte :)

Pamätáte si moju poslednú objednávku z eshopu www.parfemy-elnino.sk. Bola už dosť dávno, no vtedy som hovorila, že to nie je moja posledná objednávka, ktorú som tam spravila. Viete, že ja som bola verná jednému môjmu obľúbenému eshopu, ktorý predáva tiež kozmetiku a objednávala som dlho iba z neho. Teraz som sa snažila objednávať aj z iných eshopov, takže tu asi budete vidieť viac stránok. Konečne, že? Tentokrát som si objednala dve veci, no dnes vám poviem o jednej a o tej druhej možno nabudúce v článku. Tá druhá vec je produkt od značky Nivea a ten si žiada dlhšie skúšanie. Dnes vám poviem o telovom mlieku, ktorý som si zamilovala. Prečo na mňa spravil taký dobrý dojem sa dozviete nižšie v článku :) 


Telove mlieko diamond collection - sweet-love je skutočne skvelé mlieko. Ja som videla na ňom iba jedno mínus a s tým by som práve začala, nech je to potom už len pozitívne. Jediné mínus som našla v tom, že po nanesení zostane pokožka jemne lepkavá. Nie je to nič extra, no musíte počkať aspoň 10 minút, kým sa tento lepkavý film z pokožky stratí. Viem, že je to asi zbytočné, no mne to trošku vadilo, hlavne, keď som sa chcela čím skôr obliecť a ísť preč z domu. Ja mám radšej mlieka, ktoré sa rýchlo vstrebu a nezanechajú žiadny lepkavý film na koži. Toto mlieko sa rýchlo v strebe a vôňa vydrží veľmi dlho. Mne to pokojne dalo aj poldňa, pokiaľ som sa nejako výrazne nepotila. Vôňa je veľmi jemná a sladká. Naozaj je to taká sladká láska, lebo si toto mlieko hneď zamilujete. Vôňa obsahuje "príchuť" čerešní a broskyne. Ja tam skôr cítim tie broskyne. Nie je to žiadna umelá vôňa. Telové mlieko má hydratovať a ani toto nie je výnimkou. Pleť vyživí a ja som to skúšala dať aj po opaľovaní a pleť bola skutočne vyživená. Ja som s výsledkom veľmi spokojná. Musím sa priznať, že ma zaujalo to balenie ako prvé. Podľa mňa, vyzerá veľmi luxusne a elegantne. Má aj moje obľúbené dávkovanie, takže nie je čo viac vytknúť. Cena nie je tiež vysoká. Aj keby hľadáte niečo negatívne, tak to asi nenájdete. Jediné tá ružová farba. Mne osobne nevadí, no viem o veľa ľuďoch, ktorí ružovú farbu nemusia a považujú ju za detskú. :) Aj samotné mlieko je jemne ružové. 


Snažím sa o pleť starať čo najviac a to hlavne v tomto období, ktoré práve je - leto. Leto je krásne, teplé obdobie, no naša pleť dostáva zabrať každý deň. Slnečné lúče si nájdu aj toho človeka, ktorý sa im vyhýba. Nájdu si ho! A preto sa snažím každý večer pridať do svojej rutiny aj natieranie tela. V poslednej dobe s pomocou tohto mlieka, no opakujem tento zvyk každé leto a vždy s niečím novým. Balenie je veľké 250ml, takže sa celkom rýchlo minie, no aspoň môžete skúsiť niečo nové. Ja môžem za seba toto mlieko odporučiť. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude opäť recenzia, no nie na ďalší produkt z tohto eshopu. Bude to niečo od značky Catrice. Vy mi môžete do komentára napísať či používate telové mlieka alebo ste skôr na peny, maslá a podobne? Aké značky milujete? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Toto telové mliečko nepoznám, ale veľmi mi pripomína VS, aj balením, aj farbami... (: Kedysi som ho používala, ale teraz som prešla na prírodnú kozmetiku, preferujem telové oleje alebo neparfumované mliečka (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež mi to veľmi pripomínalo VS :) Prírodná kozmetika je teraz v kurze, aj na to bude článok :) Tiež som vyskúšala pár prírodných vecí :)

      Odstrániť