F RECENZIA: Krémy od značky BIONE - Aďulik Sun

RECENZIA: Krémy od značky BIONE

Ahojte :)

Chcem v článku dať tipy na nové krémy od prírodnej značky, ktorá ma veľmi milo prekvapila. Určite viete, že ja mám značku Bione rada, keďže milujem od nej sprej na vlasy s Keratínom. Ten je skvelý! Išla som aj do trošku inej starostlivosti a objednala som si z notino.sk krémy, ktoré som potrebovala, keďže mi moja zásoba došla. Trošku som sa obávala, keďže doma som nemala žiadny iný krém, ktorý by moju pleť dostal do normálneho stavu v prípade potreby. Verila som tomu, že prírodná značka mi nemôže ublížiť. Ako som dopadla? Čítajte ďalej... 

















Tieto dva zázraky ja milujem. Poznáte tie dni, keď prídete večer domov a mali ste na sebe celý deň make up? Konečne sa odmaľujete a vaša pleť je vysušená a vyzerá ako sušienka? Máte pocit, že potrebujete kilo vody, aby sa vaša pleť znova prebudila? Tak pre tieto prípady sú tieto dva krémy ako stvorené. Musím sa priznať, že som dlho nočný a očný krém nepoužívala. Nepotrebovala som ich. Moja pleť bola mladšia, vydržala viac ako už teraz. Teraz? Teraz potrebujem čo najväčšiu výživu a uvedomujem si, že pleť ju potrebuje. Začala som teda používať očný aj nočný krém od rovnakej značky. Ja som dosť na toto zaujatá. Mám radšej, keď mám produkty od jednej značky. Zdá sa mi, že vtedy to funguje lepšie. Úprimne? Je to len môj pocit, no nemôžem sa toho pocitu zbaviť. Späť ale ku krémom, Začnem krémom na noc - nočný krém. Tento krém obsahuje Koenzým Q10. Tento krém je určený pre všetky typy pleti. Ja by som ho neodporučila pre mastnú pleť, keďže krém je dosť mastný a stačí ho naozaj máličko a máte pleť hneď mastnú. Krém sa veľmi rýchlo vstrebe. Krém má krásne účinky - unavenej pleti navráti lesk, vyživí ju a pleť má byť vláčna. Tým, že obsahuje Koenzým Q10, tak vyhladzuje jemné a neskôr aj hlboké vrásky. Som si vedomá toho, že ja nejaké vrásky ešte nemám, no už sa aj na mojej pleti niečo naznačuje, takže ho používam vrámci prevencie. Krém obsahuje aj rôzne ďalšie látky, ktoré vyživujú pleť a sú pre ňu prospešné. Balenie je veľmi jednoduché a fialové. Všetky produkty od značky Bione majú v sebe takú určitú vôňu, ktorú cítim aj v tomto kréme, no cítila som ju aj v spreji na vlasy. Je to jemná vôňa a na pleti ju necítiť po nejakých 5 minútach. Pleť je použití veľmi jemná a na druhý deň je hydratovaná. Ja som s ním nadmieru spokojná a môžem vám ho iba odporučiť. Cena je tiež prijateľná - stojí necelé 4 eurá, čo je veľmi dobrá cena za takú kvalitu. 




 Ďalší krém, ktorý som si kúpila je od rovnakej značky, no tentokrát je to krém na oči. Balenie je rovnaké, takže je jasné, že som spokojná. Je plastové, takže je aj dosť dobré na cestovanie- nikde sa vám nerozbije. Už v článku, ktorý bol Haul a ukazovala som vám aj tento krém, som písala, že ma zaujalo to balenie. Väčšinou býva očným krém vo veľmi malom balení, takže ja som ocenila to, že za 4 eurá dostanem nejaké väčšie množstvo krému. Vôňa je silnejšia ako pri tom nočnom kréme. Tento krém obsahuje kyselinu hyaluronovú. Samozrejme, nechýba ani Koenzým Q10. Tento krém opäť sľubuje niekoľko zázrakov. V podstate tie isté, ktoré aj ten nočný krém. Krém v očiach nedráždi a nijako ich neprovokuje. Je veľmi jemný a päť mi príde, že je dosť mastný. Pleť je jemnejšia a na dotyk je príjemnejšia. Ja som s ním opäť spokojná a nejako na tomto neviem nájsť to mínus. tu mi tá mastnota nevadí, keďže ja mám dosť suchú pokožku okolo očí. Príkladom toho je to, že by som potencionálne nepotrebovala bázu pod očné tiene, keďže ja mám viečka dosť suché a stačí mi tam dať krém a očné tiene si krásne sadnú na viečko.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Tieto články som vám predpísala, keďže ja momentálne makám na skúške. Do komentára mi môžete napísať aké krémy na oči používate vy? Teším sa na vaše články. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Článek se mi líbí, tyto krémy jsem ještě nikde neviděla, nebo jsem si spíše nevšimla. Ale zrovna se poohlížím po nových, takže se po nich podívám. Děkuji za tip.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krémy vypadají lákavě :) Já teď zrovna používám oční krém od Ziaji. Už mám asi třetí balení a jsem celkem spokojená.
    Gabrieless

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam od Bione rada Pletovy krem pre celu rodinu z radu Cannabis. Skusala si?
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cannabis som neskúšala. Skúšala som rôzne produkty s cannabis a nie vždy mi spravili dobre. Tak som to vynechala. Dobrý je? .. Ja mám teraz z rady Arganový olej :)

      Odstrániť