F RECENZIA: Balea produkty part.1 - Aďulik Sun

RECENZIA: Balea produkty part.1

Ahojte :)

Balea je značka, ktorá je lacná, no dajú sa tam nájsť naozaj kvalitné produkty, ktoré by inak stáli oveľa viac peňazí. Ja som našla už niekoľko produktov, ktoré mi sadli a nikdy by som nemenila. Dnes vám poviem o pár produktoch, ktoré som si kúpila za poslednú dobu. Recenziu som rozdelila na dve časti a dnes čítate práve prvú časť. Vybrala som produkty, ktoré patrili istú dobu medzi novinky a to bol dôvod, prečo som sa rozhodla, že vám o nich poviem. Videla som ich ešte stále v obchode, takže môžete skúsiť aj u vás niečo nájsť. 

Tak toto je hlavná trojica veci, ktorú som si kúpila. Je to vlastne podstata, kvôli čomu som vstúpila do DM drogérie...


Začneme pozitívne a to konkrétne so želé na telo. Toto želé bola prvá novinka, ktorú som v DM drogérii videla a zaujala ma. Zaujalo ma to, že tu doteraz nič iné nebolo. Toto želé je určené na telo. Účinok je príjemný, chladivý. Na tele to želé pôsobí veľmi prirodzene a rýchlo sa vstrebe. Dokonca je aj na pocit jasné, že ste svoju pokožku vyživili. To považujem za plus, keďže sa mi niekoľkokrát stalo, že krém alebo mlieko nezanechalo na pokožke pocit hydratácie. Tu sa to nestalo. Želé nezanechávalo na pokožke mastný film. Vôňa je krásna, svieža. Veľmi mi pripomína vôňu nejakej bylinky. Vôňa je dosť výrazná. Oficiálna vôňa je melónová s troškou mäty. Balenie je veľké 150 ml. Naniesť ho netreba veľa, takže vám aj dosť dlho vydrží, čo je tiež plus. Presnú cenu si nepamätám, no viem, že to bolo okolo troch euro. Konzistencia je stredne hustá. Osobne by som tento produkt odporučila aj niekomu, kto má suchšiu pokožku, no aj tomu, čo má mastnú. Myslím si, že je to produkt pre všetkých, keďže ho netreba naniesť veľa a na pleti je veľmi príjemný, ľahký. Je to niečo, čo tu ešte nebolo, no je to fakt dobrá novinka, ktorá za to stojí. U nás ju ešte majú v predajni, tak ak je aj u vás, tak bežte a určite skúste.


Ako ďalší produkt je toto maslo na pery. Cena bola dobrá, stálo cca 2 eurá. Toto maslo je s príchuťou vanilky, ktorá je naozaj silná či už vôňou, no aj chuťou. Musím sa priznať, že ja som tento produkt posunula hneď ďalej mojej sestre. Ja nemám v láske vanilku a ani neviem, prečo som si tento produkt kúpila, resp. doniesla domov. Konzistencia bola dosť hustá. Človeku, ktorý nemá rad vanilku by som tento produkt neodporučila, keďže je to produkt na pery a je jasné, že vanilka sa vám dostane do úst. Moja sestra si produkt chválila a hovorila, že je spokojná. Tiež sa mi zdá, že aj youtuberky hovorili, že krásne vyživí pery. Myslím si, že sestre sa dá veriť, takže preto vám tu spomínam aj tento produkt, ktorý som iba skúsila.


Tretím produktom v dnešnej recenzii je toto telové maslo, ktoré som si kúpila pre zaujímavosť, keďže ma zaujalo balenie, ktoré malo moju obľúbenú farbu. Ani som k tomu v obchode nečuchla a to považujem za chybu. Maslo obsahuje kakaové maslo. Má príchuť bielych kvetov a bobúľ acai. aj na obale hneď píšu, že nezanechá mastný film na pokožke. To je pravda. Ja mám ale pocit, že nezanechá na pokožke nič. Maslo sa vstrebe veľmi rýchlo a cca po polhodine mám pocit, že moja pokožka je suchá a nič som pre ňu nespravila. Samotné maslo je veľmi hutné, takže ho treba naniesť pomerne veľa, ak chcete natrieť celé telo. Balenie je veľké 200 ml, čo je celkom málo vzhľadom na to, že na spomínané nanesenie je potrebné veľké množstvo. Tento produkt stál do 4 euro, čo je pomerne už dosť. Najviac mi vadí asi vôňa. Tá vôňa nie je cítiť, keď sa maslo už vstrebe. Prečo mi vadí? Na môj vkus je vôňa veľmi výrazná a kyslá. Nejedná sa o nič sladké. Ja tam fakt cítim niečo kyslé, čo ma skutočne irituje. To je detail, no aj to niekomu môže vadiť. Všetci vieme, že Balea má skutočne výrazné a autentické vône, tak si vieme hádam predstaviť, aké to je, keď vás niečo irituje. Pri tejto značke je to dvojnásobne, keďže sa jedná o silnú vôňu. Tento produkt by som asi nemohla odporučiť s čistým svedomím. Je na nás či vám vyhovuje. Ja mám pomerne suchú pokožku, hlavne po sprchovaní. A na to mi nestačí toto maslo. Musím vždy použiť aj niečo iné. Ja ho miniem, no druhé balenie by som si už asi nekúpila.


Posledným produktom v tejto recenzii sú vlhké utierky, ktoré som skúšala, keďže ma zaujali cenou. Prišla som do drogérie a všade iba Nivea a podobné značky, ktoré mali vlhké utierky za 5 euro, čo sa mi zdá veľa peňazí za také množstvo. Moje obľúbené Valentína mali vypredané a tak som musela zobrať niečo iné.  Tieto stali okolo dvoch euro, takže to bola jasná dočasná voľba. Musím si priznať, že som si ich obľúbila. Krásne voňali. Boli skutočne vlhké a dala sa s nimi zotrieť aj čierna maska, čo je veľké plus, keďže tá maska je odolná voči všetkému. Ja som s nimi bola veľmi spokojná a tento produkt vám môžem určite odporučiť. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalšie pokračovanie, ktoré bude už čoskoro. Do komentára mi napíšte či máte radi túto značku a či nakupujete aj tieto produkty, ktoré som tu spomenula. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments: