F Produkty na oči, pery a kruhy pod očami (Jordana, E style) - Aďulik Sun

Produkty na oči, pery a kruhy pod očami (Jordana, E style)

Ahojte :)

Už dávnejšie mi prišiel prvý balíček vrámci spolupráce od stránky www.krasotika.sk. Teraz nedávno ma prekvapil v schránke opäť. Tentokrát tam nebola značka Sleek, no niečo snáď ešte lepšie. Ja veľmi nerada experimentujem, čo sa týka ceruziek na pery, takže som sa potešila, že balíček obsahoval aj nejaké ceruzky. Čo tam bolo viac a s čím som bola spokojná sa dozviete nižšie v článku, tak poďme na to! 



Tak toto je dnešná nádielka od stránky www.krasotika.sk. Už pri rozbaľovaní som bola nadšená a rozbaľovala som to s radosťou ako malé dieťa.



Ako prvá vec je snáď najlepší darček, ktorý som mohla dostať. Je to Paleta očných tieňov Jordana Made To Last Eyeshadow Collection-Beachy Keen.  Kto ma sleduje dlhšie vie, že ja mám radšej jemné líčenie a vlastním niekoľko paletiek, kde sú prirodzené odtiene. Teraz niekedy by som chcela skúsiť aj nejakú farebnú paletku, ktorá je ale fakt dobrá, keďže by sa jednalo o farby, priam neónové farby. To plánujem, no späť k paletke. Paletka je zložená zo šiestich tieňov. Dva tiene sú bez trblietok a ostatné sú vysoko trblietkové. Základom všetkých odtieňov je hnedá farba, ktorá sa dá krásne doladiť ružovou alebo výraznou zlatou farbou, ktorá sa tiež nachádza v paletke. Dá sa s ňou spraviť denné líčenie, no aj nejaké večerné, keďže sú tam aj tmavšie farby, z ktorých sa dá vykúzliť nejaké to dymové líčenie. Cena sa pohybuje od 8 euro, no teraz ju majú v akcii. Túto paletku môžem iba odporučiť. Ako tiene vyzerajú na očiach uvidíte v jednom líčení, ktoré pre vás chystám už čoskoro.



Ako ďalšie tu máme rôzne ceruzky či už na pery alebo oči. Musím povedať, že sa mi veľmi páči výber, ktorý mi vybrali, keďže práve takéto odtiene (až na jeden) doma ešte nemám. 


Ako prvú tu máme ceruzku na pery, ktorá stojí naozaj minimum a to necelé dve eurá a to sa fakt už oplatí. Táto ceruzka je vodeodolná a môžem to aj potvrdiť. Skúšala som. Ide odlíčiť ľahko. Má krámovú textúru, takže sa na perách správa prirodzene. Je to farba, ktorá je veľmi tiež prirodzená, takže nijako to nekričí. Ja farebné pery veľmi nenosím, no toto si viem predstaviť. Skúšala som aj výdrž a celkom obstála. Mala som ju na perách od rána a vydržala do obeda. S tým, že som nejedla, iba som pila. Jemne sa odtláčala, no nič veľké to nebolo. Má krémovú textúru, tak nemôžete čakať, že vydrží na perách večne. Videla som ju aj u viacerých blogeriek a rovnako ju chválili. Pigmentácia je tiež skvelá. Na fotke je jemne prerušovaná, keďže som to fotila v nehoráznom teple a už sa moja pokožke nevedela spojiť s produktami. Pigmentácia je ale skutočne silná a skvelá.


Ako ďalšiu vec som dostala túto ceruzku na obočie, ktorá je tiež veľmi dobrá. Jedná sa o značku Sleek Make up. Cena je 3,50, čo nie je veľa. Mne sa veľmi páči, že nemá klasický hrot, ale je trošku šikmejší a tenší. Pracuje sa s ním lepšie, hlavne ak si dokresľujete obočie práve s ceruzkou a nie gélom. Na druhej strane sa nachádza aj kefka, takže veľmi praktický produkt. :) 




Medzi ceruzkami bola aj táto strieborná kráska, ktorá je waterproof eye liner od rovnakej značky ako prvá ceruzka. Cena opäť nie je vysoká a tá pigmentácia a kvalita produktu? Beriem všetkými desiatimi. Pigmentácia je skutočne skvelá a nechválim to iba preto, že som to dostala. Môžem potvrdiť aj to, že je vodeodolná. Nechala som si ju na ruke a dole už len tak nešla. Musela som použiť aj odličovať na vodeodolný make up. Čo je skvelá práca. Myslím si, že ceruzky na oči by mali byť všetky podobného typu. Ľuďom slzia oči, pretrú si ich rukou a ceruzky sú potom všade pod okom, len nie na linke, kde majú pôvodne byť. Áno, súdim z vlastnej skúsenosti :) Milujem strieborné ceruzky a mám ich doma hneď niekoľko. Krásne vedia ozvláštniť líčenie. Hodia sa aj na deň, aj noc. Ja som ich nosila aj na základnej škole. A nikto mi nič nepovedal :) Zaujímavé je to, že ceruzka v sebe obsahuje aj jemná trblietavé čiastočky, ktoré dodávajú ešte väčší šmrnc. 

Ceruzka Long lasting Lip liner od značky E style je podobný príbeh. Doma mám jednu veľmi podobnú ceruzku od inej značky, no nie je taká pigmentovaná. táto ceruzka má jemný ružový podtón, ktorý sa hodí snáď každému. Ceruzka je trošku drahšia a stojí niečo málo cez dve eurá. Dlhotrvajúca skutočne je. Naniesla som ju len na fotku a zrazu mi tam zostala a mala som ju tam celé fotenie. Vôbec nešla dole a to isté aj na perách. Teda aspoň na tých mojich perách. Textúra už nie je mäkká. Je skôr taká tvrdšia, takže niekedy treba pritlačiť a to trošku bolí, keďže pery sú citlivé. Takáto farba sa určite u mňa nestratí a myslím si, že je natoľko neutrálna, že sa nestratí u nikoho.


 Predposledný produkt je krémový korektor. Tu pri prvom pohľade som sa zľakla. Korektor by mal byť svetlejší ako je váš make up a doteraz sa vždy firmy sekli, pokiaľ mi niečo poslali (potom som vám o ňom ani nehovorila, keďže som nemala ako vyskúšať daný produkt). Bála som sa, že tu to bude podobne. Keďže som na obale nikde nenašla odtieň, tak som to len skúsila na ruku. Zdalo sa mi, že má veľmi žltý podtón a tak sa moje obavy ešte viac prehĺbili. Našťastie, som to skúsila aj na oko, čo normálne nerobím, keď mi nesedí na ruke a v tom sa moje obavy presunuli z desiatky na nulu. Úplne zmizli, rovnako ako moje kruhy pod očami :) Naozaj ich krásne zakryli. Na stránke si môžete vybrať zo štyroch odtieňov.  Podľa obrázkov súdim, že mám aj odtieň Fair, keďže sa mi nezdá veľmi svetlý, ale svetlý stále je. Veľmi mi pripomína značku Catrice a jej korektor, ktorý bol tiež skvelý. Tento je skvelý rovnako, no ešte aj lepšie vyzerá. Tiež je prijateľnejší aj s cenou, keďže stojí necelé tri eurá, čo sa skutočne vyplatí. Tento produkt je veľmi dobrý. Môžete aj na fotke vidieť, že zakryje všetko.



 Posledným produktom v dnešnom článku sú tekuté linky na oči. Cena je celkom dobrá, stoja necelé tri eurá. Ja mám vždy problém s tekutými linkami, že nikde ich neminiem celé, lebo tam dole sa neviem dostať. Linky sú veľmi dobre pigmentované, aplikátor je skvelý. Dá sa s ním spraviť tenká, no aj hrubšia linka. Je veľmi jemný a manipuluje sa s ním pohodlne. Treba chvíľu po nanesení počkať a linky úplne zaschnú, takže sa nemusíte báť, že sa rozmažú. Uvidíme ako dlho vydržia, no určite o nich budete na mojom blogu ešte počuť.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý by mala byť recenzia na jedne produkt z jedného eshopu. Do komentára mi môžete napísať či používane tekuté linky a od akej značky? Prípadne či máte skúsenosť s nejakými značkami, ktoré som tu spomínala alebo so samotnými produktami. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Tá ceruzka na obočie od Sleek nie je tá obyčajná na ktorú si dala link, ale eyebrow stylist s trochu vyššou cenou:) ale úplne oprávnene, táto ceruzka je akoby dupe za eyebrow wiz od Anastasia Beverly Hills a som úplne nadšená že je u nás aspoň táto Sleek, keď nie ABH :D ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta paletka je kráásna a vyzera dobre pigmentovaná, a ceruzka na obočie vyzera tiež dobre ja som taky maniak na obočie lebo nemám chlpky a musím si ho stále kresliť ráno:))

    OdpovedaťOdstrániť