F RECENZIA: Voňavka a Báza pod make up Dermacol - Aďulik Sun

RECENZIA: Voňavka a Báza pod make up Dermacol

Ahojte :)

Konečne tu je článok o mojich dvoch nových produktoch, ktoré som si kúpila na www.notino.sk. Myslím si, že o týchto produktoch ste určite počuli hneď z niekoľkých zdrojov. Ja som si dlho nechcela objednať tieto produkty, keďže som ich nejako často nepotrebovala. Prišiel čas, kedy som išla na Blogerku roka a povedala som si, že tam potrebujem, aby mi make up vydržal celý večer. Tak som šla do toho. Pozrela som aj recenzie, no mala som jasno, čo potrebujem. Bola som spokojná? Čítaj ďalej... 


Začala by som bázou pod make up od značky Dermacol. Táto konkrétne je Satin, takže zjemňuje a vyhladzuje, pričom zanecháva saténový efekt. Báza stojí celkom dosť - od necelých 6 euro až po necelých 13 euro. Závidí to od veľkosti balenia, ktoré si objednáte. Sú vlastne tri veľkosti. Ja by som si už kúpila tú rozjasňujúcu, keďže táto je dobrá, no na mojej pleti nerobí žiadny efekt. Ja mám celkom matnú pleť, takže pre mňa je v určitom zmysle zbytočná. Je pravda, že je skvelá. Mne trošku vadí jediné to, že je táto báza celkom olejová a taká mastná. Na pleti sa to vstrebe, tak to tak nie je vidieť, no vadí mi to pri nanášaní. Je to iba drobnosť a pre niekoho hlúposť. Báza sa celkom rýchlo míňa, takže odporúčam kúpiť väčšie balenie. Myslím si, že je na všetky typy pleti. Je pravda, že make up vydrží dlhšie a naozaj o dosť dlhý čas. Ja som veľmi spokojná! Veľa blogeriek ju používa a vždy ju chvália. Priam vynášajú do nebies. Tiež vám do tak príde? Určite mi napíšte do komentára či používate túto bázu a ako ste s ňou spokojní? Prípadne mi napíšte akú bázu používate vy? Teším sa na vaše komentáre.

Ďalšou vecou je parfém Bruno Banani, ktorý som pôvodne objednala pre moju sestru, no veľmi sa mi páči a tak mi nemohol chýbať. Jemná vôňa, ktorá pohladí všetky zmysly. Táto vôňa je naozaj krásna a svieža. nič umelé, letné, kvetinové. Krásna výrazná vôňa. Balenie je na nezaplatenie. Ružová farba je decentná, elegantná. Dokážem si ju predstaviť niekde na poličke, kde sa krásne pýši a budem vedieť, že sa na ňu môžem spoľahnúť. Naozaj som s ňou spokojná. Mne nevoňajú nejaké výrazné vône, takže som rada, že som vybrala práve túto. Je pravda, že som išla na slepo, tak som si nebola istá pri kúpe. Táto značka má aj iné druhy a myslím si, že vyskúšam aj tie ďalšie. Vôňa vydrží veľmi dlho a len tak nevypáchne, čo je dôležité. ak si nie ste istý pri kúpe, tak pokojne si môžete zobrať vzorku za pár centov a vyskúšať. Za mňa môžem iba chváliť. Ja na voňavky veľmi nie som. Nič mi skoro nevonia a málokedy idem do drahších voňaviek. Doma mám asi jednu voňavku, takže to o všetkom svedčí. Táto je ale krásna a určite to nie je moje posledné balenie. Tiež si myslím, že počkám, až kým prídem na dno tejto voňavky. Som šetrná... Nuž. Určite odporúčam.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý  bude TAG, ktorý som našla na internete. Určite mi napíšte do komentára akú bázu používate vy a aká vôňa sa vám najviac páči, pokojne môžete hodiť aj link. Teším sa na vaše komentáre. 


xoxo
Aďka

CONVERSATION

18 Comments:

  1. Tato voňavka od BB je pro mě srdcovka. Moc mi voní, měla jsem ji už asi 3krát. Moc se mi líbí, že vydrží dlouho na kůži. Třeba když někam jdu, otočím se a cítím vlastní vůni. U moc voňavek se mi to nestává, ale u této ano a proto ji řadím mezi TOP :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bázi od Dermacolu taky používám a naopak mám pocit, že mi vždycky vydrží strašně dlouho :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Túto vôňu mám doma takisto a je skvelá ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tuhle bázi jsem slyšela samou chválu!:)
    FASSHION MIND

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kdysi jsem používala ale při častých aplikacích jsem měla pocit zhoršení pleti. Mám problematickou pleť co se týče akné a tak nějak jsem zjistila že tato báze není příliš pro mě. Momentálně používám bázi/fluid od značky Olay a ten je skvělý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na problematickú pleť nemusí byť dobrá, to je pravda. O tom som počula a už dlhšie na naň chystám, len sa neviem k nemu dostať :)

      Odstrániť
  6. juuuj, tú voňavku si pamätám, ešte naozaj dávno sme ju s kamoškou používali, a vždy keď si k nej v drogérii privoniam, tak si na to obdobie spomeniem :) dobrý výber :) aj bázy
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) To poznám, keď vôňa pripomína spomienky :)

      Odstrániť
  7. Make-up jsem nikdy moc nepoužívala, až teď občas a popravdě se v tadytěch věcech zatím moc nevyznám :D Poslední dobou si dávám i víc než jen řasenku a i tu bázi jsem si už párkrát málem koupila. Prý je hodně příjemná na pleť :) Cena mi nepřijde vysoká, ale já jsem ten typ, co se tak často nemaluje, tím pádem by mi báze vydržela i dýl. O levnější a stejně kvalitní alternativě jsem zatím neslyšela.. A pořád je to levnější než třeba produkty, co mají v Sephoře :) Teri Jay

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne dlho trvalo, kým som sa začala vyznať v týchto produktoch. V podstate od kedy mám blog, tak som v tom ako tak zbehlá :) To máš pravdu s tou cenou ... :)

      Odstrániť