F Zelená očná linka? - Aďulik Sun

Zelená očná linka?

Ahojte :)

Dnešný článok bude také malé pokračovanie recenzii z e-shopu www.parfemy-elnino.sk. Tentokrát som si tam zobrala niečo úplne iné. Zobrala som si túto očnú linku od značky Astor v zelenej farbe. Nemôžem povedať, že by bola zlá. To nie! Ja som doma nemala žiadnu takúto farebnú linku. Mám doma striebornú, bielu a čiernu. Zelená sa mi celkom hodila. Chcela som spraviť jasné líčenie a bolo by to skvelé oživenie, nie? Nakoniec som spravila takúto variantu, ktorá sa mne podarila a hlavne som ju stíhala. Viem, že by som si mala nájsť čas, keď chcem napísať článok, no v poslednej dobe toho bolo už dosť a bola som rada, že napíšem aspoň niečo a myslím si, že ani toto nie je na zahodenie.



Tak tento produkt dnes bude hrať hlavú rolu. Začneme tými pozitívami. Za plus považujem cenu, ktorá je niečo málo pod 4 eurá, čo je za takúto ceruzku celkom dobrá cena. Ceruzku môžete použiť ako normálnu ceruzku, linku, ale aj očné tiene. Toľko funkcii v jednom produkte. Ako ďalšie plus považujem pigmentáciu. Pigmentácia je naozaj dobrá, až mi je ľúto, že mi celkovo nesadla. Myslím si, že by si to mal každý skúsiť, lebo čítala som na ňu aj pozitívne recenzie. Každému sadne niečo iné. Mne konkrétne nesadla, no sestra ju používala a bola spokojná. Vadilo mi na nej to, že nech som ju dala hocikde na oko, tak po takej hodine strácala svoju farbu a mala som ju všade okolo iba nie na oku, kde som ju dala. Používala som ju aj ako linku nad riasy, no aj ako linku na spodnú časť oka. Nikde sa neudržala viac ako dve hodiny. Teda aspoň nie mne. Ako vravím .. sestre to nevadilo a používala ju ďalej. Každému podľa chuti a vkusu. Textúra ceruzky je príjemná. Má krémovú štruktúru a dobre sa nanáša aj na viečko. Ja mám k nej výhrady, no vidím to tak, že sa v našej rodine určite nestratí. Toto je príklad toho, že keď niečo nesadne mne, tak sestre áno alebo niekomu z vás môže prísť táto ceruzka ako objav roka. Oni písali, že je vodeodolná, no na mojom oku to neplatí. To je asi najväčšie mínus, ktoré som našla. Každopádne, ako hovorím. Iným členom mojej rodiny sadla, takže to určite nepovažujem za prepadák. S odstupom času si ju dávam, keď idem do školy. Ja chodím iba pár dní a len na niekoľko hodín. Takto na krátku dobu som s ňou spokojná.

Ako to dopadlo teda s líčením? Odfotila som to radšej hneď po dokončení líčenia, no posúďte samy ... Zelená linka ja hore aj dole na oku. Na oku sa nachádza čierna tenká linka, vedľa hneď zelená linka. Tiež samozrejme riasenka a zelená linka na dolnej strane oke. Takto sa mi zdá, že ani nie je vidieť, že je to zelené. Naživo to vidieť bolo... Tá fotke trošku skresľuje. Čo na to hovoríte?



Myslím si, že sú celkom dobré fotky a je na nich vidieť aj samotná zelená ceruzka - tiene. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi napíšte či máte skúsenosť s touto ceruzkou a prípadne akú? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Zaujímavý produkt a krásny článok ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tužka má krásnou barvu ale tobě moc zmenšuje oči, když už tak slabší linku. Každý máme jiné oči, stavbu víček a nadočnicový oblouk. Proto někomu jde líčení velmi dobře a někomu méně. Moc se mi ale líbí rty, pěkně zvolený odstín rtěnky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ... možno práve preto s ňou nie som stotoznena :-)

      Odstrániť
  3. Zelená linka ti moc sluší, já bych si ji neuměla ani namalovat!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Supeeer :) Tak tu by som velmi rada vyskušala :) ďakujem za tip!! :)
    adrianestyle

    OdpovedaťOdstrániť