F Stalo sa - Nestalo sa #14 (Medzinárodný Deň Detí a iné udalosti) - Aďulik Sun

Stalo sa - Nestalo sa #14 (Medzinárodný Deň Detí a iné udalosti)

Ahojte :)

V dnešnom článku vám porozprávam o pár veciach, ktoré mám na srdci už nejaký piatok. Tiež tu bude nejaké info o najlepšej akcii, ktorú som zažila a tiež si zaspomínam aj na MDD, ktoré je teraz v Stredu, no ja som ho už oslávila a to hneď dvakrát. Kde? To sa dozviete v článku. V článku sa tiež objavia informácie o mojom aktuálnom stave, čo sa týka školy a pravidelných rubrík tu na blogu. Tiež vám ukážem moju 88-ročnú starkú, ktorá oslávila nedávno svoje narodeniny. Ak som vás aspoň jednou témou zaujala, tak určite čítajte ďalej... 



Začneme niečím dôležitým pre mňa a k tejto pene sa ešte vrátim :) 


Ako prvou udalosťou by som začala narodeninami mojej starkej, ktorá oslávila krásny 88 rokov života a to je dosť veľa. Keď si predstavím, že ja mám teraz 20 rokov a ona 88 rokov, tak mi nezostáva nič iné povedať, iba Wau ... O 68 rokov vám poviem, aký je to pocit, keď ste v takom veľkom veku. Moja starká si to iba chváli. Starkej prajem aj tu na internete Všetko najlepšie a ešte veľa dožitých rokov a môžno sa stretneme pri nejakej tej stovke! To by bolo neuveriteľné, no verím tomu, že to starká dá, keďže má ešte veľmi veľa elánu do života, ktorý jej niekedy aj závidím. 

Ďalšou ani nie udalosťou, no informáciou je to, že som sa rozhodla zaradiť na blog pravidelné rubriky. Viem, že niektoré tu už boli, ako napríklad Srdcovky či práve dnešný pravidelný článok Stalo sa - Nestalo sa. Chcela by som tieto články vydávať pravidelne a to každý mesiac. Neviem či sa mi to podarí, no snáď áno. Tiež je tu jedna zmena. Chcela by som pridať na blog rubriku Kozmetické hriechy. Tu by zapadali produkty, ktoré mi z nejakého dôvodu nesadli. Viem, že píšem prevažne pozitívne recenzie, no chcem vás ubezpečiť, že keby mi niečo nesadlo, tak vám to tu nechválim. Snažím sa blog písať objektívne. Preto som sa rozhodla, že sem zaradím práve túto novú rubriku. Táto rubrika by vychádzala, keď sa mi nahromadí niekoľko "zlých" produktov. Takže by to asi nebola vždy za jeden mesiac. Doteraz som nepísala negatívne recenzie, keďže som vám chcela hovoriť o veciach, ktoré mi sadli a milujem ich! Čo poviete? Páčil by sa vám takýto článok na mojom blogu? Určite mi napíšte do komentára. Pravidelné rubriky by boli: Kozmetické hriechy, Srdcovky, Stalo sa- Nestalo sa a Som na dne.


Takúto skvelú limonádu robia v Partizánskom na námestí. Určite tam choďte. Každopádne, tu som vám chcela hovoriť o škole. Chodia mi otázky aj do správy, tak vám chcem povedať, že zatiaľ sa mi darí. Momentálne ma čaká ešte 5 skúšok, čo je celkom dosť, keďže za chvíľu končí skúškové. Chod blogu by to nemalo nijako ovplyvniť, keďže mám predpísané články, ktoré budú vychádzať. Takže o články neprídete. Čakajú vás recenzie, no aj pravidelné články a tiež novinky, ktoré som si pre vás pripravila. V tomto období som vyskúšala niekoľko nových eshpov a tiež som nakupovala aj v kamenných obchodoch. To vás ale všetko čaká tu na blogu, tak vám nebude nijako predbiehať informácie! :) 

Posledná časť bude venovaná deťom. Vieme, že MDD je teraz v Stredu, no ja som ho stihla osláviť už hneď dvakrát a niečo ma ešte aj čaká. Mám rada takéto akcie. Nie, nechodím tam ako dieťa, ktoré je šialené po atrakciách, no vidieť tie deti a zažiť tú atmosféru je krásne. Vrátite sa späť v čase a spomínate na svoje oslavy tohto sviatku. Ja mám skutočne rada, keď sa môžem takto zastaviť, vypnúť realitu a zažiť práve tento moment. Na chvíľu sa z vás stane opäť dieťa. Čo si budeme hovoriť. Deťmi sme navždy a ja sa tak niekedy aj správam. Žijeme iba raz, tak prečo by som mala žiť v zlej nálade, keď sa môžem smiať a užívať si každý moment, ktorý sa nikdy nevráti? Ja sa snažím život užiť a nie prežiť. Čo robíte vy? Žijete alebo prežívate? Nechcem vám tu kázať, no choďte von a užívajte život.


Takto to dopadne, keď sa vrátim do detstva ja a moje srdce začne túžiť po fotke s mimoňom :) :) :) 



Deti mali radosť aj z peny, ktorú si pripravili pre nich hasiči. Túto penu robila asi polhodinu a stačila im na to iba pena do kúpeľa od značky Balea. A potom, že Balea nevie robiť peny? :D Fakt? :D :D :D






Všade bola krásna vôňa a do vďaka práve tej peny od značky Balea. Použili dokopy 12 balení - tých veľkých, ktoré sú veľké presne 1 liter. Deti si to užili a poriadne sa zabavili. Ja som to iba pozorovala, no nasmiala som sa rovnako ako tie deti. Naozaj bolo vidieť, že penová párty dokáže spraviť zábavu aj na dlhšiu chvíľu. Celý deň detí prebiehal veľmi pokojne a pozitívne. Deti mali k dispozícii atrakcie, mohli sa dať namaľovať, fotiť s postavičkami z rozprávok a tiež si mohli pozrieť dve divadelné rozprávky. Pre dospelých bolo občerstvenie, ktoré bolo naozaj pestré. Napríklad aj trdelník so zmrzlinou, čo je teraz aktuálna novinka. Počasie prialo a celý deň svietilo krásne, no silné slnko.

Druhá oslava MDD ma čakala v Topoľčanoch na námestí Margarétka. V Topoľčanoch sa už každý rok koná oslava MDD na dvoch miestach -  na námestí v meste a na tomto mini námestí, resp. komplexe s názvom Margarétka. Nechýbalo občerstvenie v podobe pukancov, zmrzliny. Tiež v tomto komplexe je aj maličká krčma, takže o dopĺňanie pitného režimu sa postarala práve ona. Pre deti boli pripravené atrakcie - skákaci hrad, jazda na koni či ukážka policajtov. Takmer úplne vzadu deti mohli súťažiť a hrať sa na hokejistov. V Nedeľu, keď sa táto akcia konala, trošku pochybilo počasie, keďže ráno pršalo, no cez deň nám to matka príroda krásne vrátila. Bolo slnečno a priam horúco.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Tiež sa teším na vaše názory a odpovede v komentároch :) Za chvíľu nás čaká aj giveaway, keďže sa blížia narodeniny blogu. Sledujte sekciu Giveaway :) 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Písala som ti komentár ale nejako sa nezobrazil :/ neviem možno to tak máš nastavene...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ktorý článok si ho písala? :O Ja to mám nastavené, že ja ho musím potvrdiť najskôr, aby mi neušli komentáre :) Keďže sa snažím na ne odpovedať. Ale všetky, ktoré prídu publikujem, keď som na blogu :)

      Odstrániť
  2. Starká je úžasná, prajem jej všetko len to najlepšie, hlavne veľa zdravíčka a síl! ♥ Krásny vek, moja babička bude mať tento rok 90, ja mám 21, čiže tiež poznám ten rozdiel a takisto ako ty, aj ja obdivujem ten jej elán, ktorý stále má a dúfam, že ešte dlho mať bude. :))
    Super článok. :) Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) A aj tvojej babičke želám veľa zdravia a síl :-)

      Odstrániť
  3. Starkej prajem všetko len to najlepšie, nech oslávi aj okrúhlu 100-ku v zdraví :) Ja som bola v sobotu tiež na jednej akcii ku MDD (aktuálny článok na mojom blogu :D). Moc pekný článok a recenzia produktov, ktoré ti nevyhovujú by mohla byť super :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odkážem starkej :) A ďakujem za ňu :) ... ďakujem veľmi pekne :) Už niečo chystám - zhromaždujem produkty :)

      Odstrániť