F RECENZIA: Make up Revolution - Paletka očnýc tieňov Dia De Los Muertos - Aďulik Sun

RECENZIA: Make up Revolution - Paletka očnýc tieňov Dia De Los Muertos

Ahojte :)

Dlho som potrebovala nejakú farebnejšiu paletu očných tieňov. Konečne som si ju kúpila a dnes je to článok o paletke od značky Make up Revolution. Táto značka je pomerne drahá, no videla som ju už aj v kamenných obchodoch. Táto paletka, ktorá má presný názov Dia de Los Muertos, stojí 11 euro, čo tiež nie je lacná záležitosť, no nie je to ani žiadna horibilná suma. Táto paletka je plná farebných tieňov a obsahuje aj nejaké trblietavé odtiene. To či som bola s ňou spokojná vám poviem ďalej v článku, tak ak vás to zaujíma, tak určite čítajte ďalej... 





 Ja som dlho premýšľala či do tejto paletky ísť alebo nie. Ja som ju kúpila už dávnejšie, no nevedela som si na nu spraviť názor. Teraz si možno poviete, že nie je čo riešiť. Buď je paletka pigmentovaná alebo nie. Nie je čo viac riešiť. Ale je čo riešiť. Ja sa maľujem skôr minimalisticky. Takže bolo dosť komplikované vyskúšať všetky tiene. Na fotke nižšie vidíte pigmentáciu na ruke. Treba povedať, že na oku sú odtiene viac pigmentované a lepšie vyniknú s bázou pod očné tiene. Ak nepoužívate bázu, tak sa vám zlejú tak do nejakých 5 hodín, čo je tiež dobrý výsledok. Ak použijete bázu, tak lepšie vyniknú a dlhšie vydržia. Tiež sa mi zdá, že sa aj lepšie prekrývajú a celkovo sa s nimi lepšie manipuluje.


Paletka obsahuje trblietavé očné tiene, ktorých je až 12. Matné očné tiene sú tam tiež, no tých je iba 6. Svetlé trblietavé očné tiene sú málo pigmentované, resp. sú pigmentované, lenže ich musíte vrstviť. Po druhej vrstve začnete dostávať krásnu farbu. Svetlejšie farby sú na tom horšie so spomínanou pigmentáciou, no zas obsahujú trblietky, ktorých tam je naozaj veľa. Farby sa dajú krásne kombinovať a myslím si, že si tam každý nájdete nejaký systém, ktorý bude používať pravidelne. Matné očné tiene sú si veľmi podobné, keďže tam sú väčšinou hnedé farby. Krásna neónová žltá či moja obľúbená fialová farba to krásne rozbíjajú. Myslím si, že s touto paletkou sa dá dokonale nalíčiť aj na denné nosenie, kde použijete iba hnedé odtiene a jemne si zvýraznite iba oko, no aj na nočné líčenie, keď idete niekde na párty. Dá sa s ňou spraviť aj trblietavé líčenie, takže si myslím, že si paletku každý zamiluje. Tiene  extrémne neprášia, no aj napriek tomu odporúčam líčiť najskôr oči až potom pleť. To z toho dôvodu, že je potrebné trošku viac nanášať viac vrstiev. Verím tomu, že existujú aj lepšie paletky, no pre začiatočníkov, keď sa boja ísť do farieb, no chcú skúsiť niečo lepšie a farebnejšie, tak je táto paletka ako stvorená. Myslím si, že s ňou nič nepokazia. Nikto nechce mať modrý monokel. Pri tejto paletke si viete ustrážiť to, aby ste neskončili ako panda. To sa mi na nej páči. Doma mám aj kvalitnejšie paletky, no táto je mi k srdcu najbližšie. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude trošku z iného súdka ako kozmetika. Do komentára mi napíšte či máte radšej silno pigmentované paletky alebo radšej vrstvite a viete, že s tým nič nepokazíte? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. No já bych asi takové odstíny nevyuzila :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslela som si to tiež, no teraz ju používam skoro stale :-)

      Odstrániť
  2. Paletka vyzerá naozaj zaujímavo :)
    https://ankalooksword.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné barvičky na léto. MUR má většinu paletek skvěle pigmentovaný. Mě přijde že téhle pigmentace trochu chybí.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som zo začiatku myslela, že je to kniha :)) Inak pekná paletka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám tuto značku poměrně ráda. Mám od nich 3 paletky stínů a 2 paletky tvářenek a konturovací trio. Myslím, že v poměru cena/výkon jsou naprosto super, ale také dost často používám bázi nebo nanáším stíny namokro. Navíc, je taky strašně super zrcátko ve velkých paletkách, ve kterém jsem schopná se klidně celá nalíčit. Za mě rozhodně povedený produkt, který se dá sehnat v drogerce :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju musím kupovať cez internet, lebo u nás ju nikde nemajú :D :/

      Odstrániť