F RECENZIA: Leto sa blíži - Chladivý sprej a telové mlieko (Panthenol) - Aďulik Sun

RECENZIA: Leto sa blíži - Chladivý sprej a telové mlieko (Panthenol)

Ahojte :)

Poznáte tie dni, keď je vonku teplo, leto a slnko svieti, že to každého láka obliecť si len tričko na ramienka a nejaké krátke nohavice? Určite tento pocit zažívate každé leto. V letnom období mám tendenciu sa vždy spáliť. Doslova! Chcem sa ísť opaľovať, no moja pokožka dostane vždy zabrať a skončím červená ako paprika. Viem, že to nie je zdravé a dobré pre moju pokožku, no neviem tomu nijako zabrániť. Každé leto sa táto situácia opakuje. Za tie letá, ktoré som prežila, som si našla niekoľko produktov, ktoré používam pravidelne. Dnes by som vám chcela spomenúť dva produkty, bez ktorých nedám ani nos von na slnko. Chcela by som ešte upresniť, že o moju pleť sa starám. Používam mlieko na opaľovanie, po opaľovaní rovnako. Tiež nanášam krémy s SPF faktorom, ktorý je aspoň okolo 40. Napriek tomu sa moja pleť dostáva do štádia, kedy je spálená. Ani ja jej na jednej strane nečudujem, keďže cez leto dokážem vyblednúť, že som absolútne biela ako stena. Ja do solária nechcem chodiť, keďže mám k tomu výhrady. Tiež by som ešte povedala, že moja pleť sa spáli iba prvýkrát, keď je na slnku. Ani sa nešúpe. Potom som už v poriadku a moja pleť chytá povestný bronz. Ako to máte vy? Dokáže sa spáliť na prvýkrát alebo nie a nie sa opáliť? Určite mi napíšte do komentára! 



A teraz späť k produktom. Ja používam značku Panthenol už niekoľko rokov a vyskúšala som aj penu, ktorú tu dnes nemám, keďže doma ju nemám a ani som ju nezohnala, čo ma mrzí. Túto značku dokážete kúpiť napríklad aj v lekárni. Ja som ju vždy kupovala tam. S touto značkou som sa stretla, keď sa moja sestra popálila a vyliala na seba horúcu vodu. Vtedy nám v lekárni ponúkli túto značku, že je veľmi dobrá. Neváhali sme, keďže sme rýchlo potrebovali niečo sestre na ranu dať. To nám dali tú penu, ktorú som spomínala vyššie. Dnes vám ukážem chladivý sprej a telové mlieko s Aloe vera. 


Ako prvý vám predstavím Chladivý sprej.  Tento sprej zoženiete do 6 euro, čo nie je veľa. Krémy na let stoja skutočne dosť peňazí a čím kvalitnejší produkt, tak s tým ide cena vyššie. Čo je pochopiteľné. Tento sprej je skvelý na popáleniny, no aj na spáleniny pokožky zo Slnka. Sprej krásne schladí pokožku, čo potrebujete, keďže vaše teplo v tom momente horí. Po nanesení vám zostane úplná zima a cítite ako sa vám chladí celé telo. Sprej obsahuje vitamíny A, E a F. D-panthenol pomáha regenerovať pokožku, takže vám ju krásne upokojí a vy sa nemusíte báť, že sa začnete šúpať. Mne to vždy zaberie na 100%, takže môžem iba odporučiť. Čo je skvelé, je fakt, že nelepí na pokožke, takže môžete naniesť pokojne ďalší krém v prípade potreby alebo sa môžete aj obliecť. Ja považujem za najväčšie plus práve to, že je to sprej. Každý pozná pocit, keď je spálený a niekto sa mu snaží naniesť mlieko po opaľovaní na chrbát. Určite vám nemusím hovoriť, že je to nepríjemný a dosť bolestivý pocit. Sprej je preto lepšie riešenie, keďže sa vašej popálenej pokožky nikto nemusí dotýkať. Pre tých, ktorí radi sledujú z nejakého dôvodu zloženia, tak mám dobrú správu. Sprej neobsahuje parabeny ani parafín. Za mňa má tento produkt určite veľké ÁNO! 


Ako druhý produkt tu je telové mlieko s výťažkom z Aloe vera. Zoženiete ho opäť za skvelú cenu a to do nejakých 6 euro, podľa toho, kde ho kúpite. Telové mlieko má hustejšiu konzistenciu, ale na pokožke sa príjemne natiera a vstrebáva. Je jemne parfumovaný, kedy to mám prirovnať k niečomu, tak je to niečo s vôňou ako Balea. Nie je tam cítiť žiadne chemikálie. Skôr tam je cítiť Aloe vera, kde obsahuje mlieko. Aj toto telové mlieko obsahuje D-panthenol, ktorý regeneruje pokožku. Dôležitá informácia je tá, že telové mlieko je určené pre všetky typy pleti a ja to môžem iba potvrdiť. Ja mám citlivú pleť a vyhovoval mi, nijako nedráždil. Za veľké plus považujem to, že keď sa vstrebe, tak nezanechá na tele mastný film, ktorý by sa nejako lepil na oblečenie. To mám rada. Určite to poznáte. Ponáhľate sa, keďže nestíhate a chcete pokožke dopriať trošku mlieka, aby nebola vysušená. Ale musíte čakať dlhé minúty, ktoré sa v momente keď nestíhate, menia na hodiny a dni. Tu sa vám to nestane. Najlepšie na tom je to, že toto mlieko sa môže používať celoročne a pravidelne. Čo je skvelá správa. Ja si radšej kupujem tieto ako napríklad nejaké od značky Nivea či Dermacol. Toto telové mlieko mi sadlo oveľa lepšie ako hocijaké iné. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a určite mi napíšte odpoveď na otázku, ktorá je v texte. Teším sa na vaše komentáre. Tiež vám chcem ešte povedať, že táto značka má ďalšie produkty, ktoré sú rovnako skvelé. Vyrábajú napríklad balzamy na pery, telové maslo či krém a omnoho viac. Určite nájdete na internete alebo zájdite do lekárne. Tam vám určite poradia. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Naozaj skvelá recenzia ♥ Tieto produkty už máme nejaký čas doma, a sú skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a som rada, že ste aj vy doma spokojní :-)

      Odstrániť
  2. Nuž tak presne panthenol spray ma zachránil len pred pár dňami, šla som sa na pol hodinku opaľovať, výnimočne bez opaľovacieho krému a trochu ma spieklo, nie úplne, opaľujem sa dobre, takže spálená som reálne nebola asi nikdy, ale dekolt a plecia občas červené sú a doma som nič iné okrem práve tebou spomínaného panthenolu nenašla, mala som penu a bol to super pocit, chladil a pokožku hydratoval, žiadne šúpanie pokožky nebolo skrátka super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že pomohol. Na tento sprej či penu sa dá spoľahnúť :-)

      Odstrániť
  3. Pantenol je taka klasika. To musi byt v lekarnicke stale :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno. Ale vieš koľko je ľudí, ktorí to nepoužívajú len preto, lebo tomu neveria? :)

      Odstrániť