F NOVINKY: Značka LACTACYD - Aďulik Sun

NOVINKY: Značka LACTACYD

Ahojte :)

Sú dni, kedy ženy a dievčatá majú chuť sa o seba starať. Potom sú dni, kedy sa nám nechce absolútne nič. Nechceme ani ráno vstať od našej najväčšej lásky - postele. Nechceme ísť do kúpeľne a niečo výnimočné so sebou robiť. Také dni máva každá žena, dievča. Ani ja nie som výnimkou. Myslím si, že neexistuje nejaká žena, ktorá by bola schopná každé ráno vstať krásne prebudená a plná energie, ktorá by išla s radosťou do kúpeľne a robila tam so sebou čáry - máry. Viem, že baby si dávajú na sebe záležať a starajú sa o seba. To mi je jasné. Zdá sa mi, že sa zabúda na intímnu hygienu. Ja som verná tejto značke veľmi dlho. Mám pre vás aj tip na použitie. Ak by ste mali problém s nájdením odličovača, ktorý vám nebude dráždiť pleť, tak môžete použiť práve aj tento produkt. Pôsobí ako odličovacie mlieko. Ja to moc nevyužívam, no viem, že to funguje - skúsila som to pre vás. Ja som tento tip videla u jednej blogerky. V tomto článku vám chcem ukázať novinky, ktoré táto značka začala vyrábať a musím sa priznať, že ja som nadšená z nich. Tieto produkty dokážete zohnať v DM drogérii. Myslím si, že ich nájdete aj v iných drogériách a samozrejme na internete!



Ako prvou novinkou sú tieto obrúsky na intímnu hygienu, ktoré sú hneď v troch prevedeniach. Prvé prevedenie je zelené. Toto prevedenie nesie názov Fresh. V balení je 15 vreckoviek, ktoré sú skutočne vlhké. Tieto balenia sú skvelé na cestovanie! Balíček je malý a zmestí sa do každej kabelky. Tieto Fresh sľubujú dlhotrvajúci pocit sviežosti. Pre tých, ktorí sa zameriavajú na prírodu a veci BIO, tak mám pre vás dobrú správu. Tieto vreckovky sú vraj 100% biologický rozložiteľný materiál. Takže koniec ničenia prírody. Čo sa týka nejakého zloženia, obsahujú prírodnú L- kyselinu mliečnu a Deo Active Complex, ktorý drží efekt sviežosti. Zloženie je vhodné aj pre alergikov, čo je veľmi dobré. Musím povedať, že aj s týmito obrúskami sa dá odlíčiť, no trošku ťažšie ako so samotným gélom. Ak by sme sa mali sústrediť na konkrétnu úlohu tohto produktu, čo je teda intímna hygiena, tak na to je to tiež dobré. Mňa trošku dráždil pocit sviežosti, keďže to bolo dosť nepríjemné v niektorých oblastiach tela. Preto ostávam verná základnému produktu, o ktorom vám poviem nižšie. Ak vám nevadí taký svieži, studený pocit, tak hurá do toho! Každému sadne niečo iné, takže je najlepšie vyskúšať na vlastnej koži. Tieto obrúsky sú novinkou, takže je jasné, že ich je niekoľko druhov. Ďalší druh je obohatený o antibakteriálnu prísadu - jedná sa o modré balenie. Obsahuje rovnako L-kyselinu mliečnu. Navyše obsahuje výťažok z tymianu, ktorý má za úlohu chrániť naše telo pred zlými baktériami. Tieto sú tiež vhodné pre alergikov. Mne na týchto vadí vôňa, ktorá je silná a dosť prenikavá. Nie je to vôňa, ktorá by bola nepríjemná. Práve naopak. Verím tomu, že niekomu to vadiť nebude. Môžem odporučiť, keďže úlohu si plnia skvelo. Ako posledný druh je ružové balenia, ktoré je Sensitive. Napriek tomu, že tieto obrúsky nemajú obsahovať nejaké parfumy, tak je tam jemná vôňa. Je pravda, že je veľmi jemná a prirodzená. Obsahom sú rovnaké ako predošlé druhy. Mne sa najviac páčia práve tieto ružové obrúsky. Najviac som sa s nimi spriatelila. Trošku si za túto značku priplatíte, no myslím si, že to za to stojí. Táto novinka je skvelá. A dávam veľký "LIKE" tomuto nápadu.


Ďalšími novinkami sú tieto produkty - okrem zeleného. To je známejší druh, ktorý som videla v obchode už dávnejšie. O tom  vám poviem až na konci. Radšej ideme na novinky, ktoré sú podľa mňa veľmi zaujímavé. Čo si myslíte vy? Používate túto značku? Napíšte mi do komentára. Teším na vaše reakcie.


 Tieto nasledujúce dva produkty sú z rady Lactacyd Pharma. Konkrétne tento červený je s antimykotickými vlastnosťami. Musím sa priznať, že tieto nasledujúce dva produkty mi veľmi nesadli, keďže sú podľa mňa veľmi parfumované. Verím tomu, že to fakt niekomu vadiť nebude, no ja som na toto citlivá. To však neuberá na výsledkoch produktov. Veľmi sa mi páči, že tieto produkty majú pumpičku a nie obyčajné otváranie. Tento červený druh upokojuje svrbenie, pálenie a podráždenie spôsobené kvasinkovou infekciou. Tento produkt som neskúšala a nemusela som ho skúšať, keďže som chvalabohu nemala žiadnu infekciu. Je pravda, že je dobré mať niečo podobné doma - pre každý prípad. Čítala som pozitívne recenzie, takže niečom na tom bude. Tento produkt obsahuje výťažok z nechtíka lekárskeho. Tento produkt nenahrádza liečbu, ale funguje ako prvá pomoc. Emulzia je bielej farby - má mliečnu štruktúru, niečo medzi gélom a telovým mliekom.


 Tento druhý produkt je antibakteriálny. Má za úlohu posilniť prirodzenú obranu intímnych partii. Obsahuje prírodné látky, ktoré dokážu zabrániť zápachu a tiež vzniku a množeniu baktérii. Toto balenie je výnimočné tým, že môžete ho používať pri menštruácii, počas tehotenstva a aj po pôrode. Čo je pre staršie ženy vynikajúce. Ani tento produkt som osobne nevyskúšala, no myslím si, že je to vhodný produkt hlavne pre staršie ženy, ktoré potrebujú kvalitu a nemajú čas na skúšanie. Toto aj to červené balenie je 250 ml veľké, takže vidím to tak, že je toto moja celá zásoba minimálne na rok. Pri tomto produkte je tiež vôňa dosť výrazná. Textúra je pomerne dosť hustá a farba je taká hnedá, no keď ju máte na ruke, tak je taká jemne priehľadná.


 Toto balenie je veľké 200 ml. Vôňa je jemnejšia, takže ja mám tieto produkty veľmi rada. Tieto dva produkty sa dajú skvelo využiť aj na spomínané odlíčenie pleti. Tento ružový druh balenia je Sensitive - emulzia. Textúra je príjemná, stredne hustá. Farba je priesvitná, skôr sa jedná o gél. Produkt obsahuje mydlá a je obohatený o bavlnu. Samozrejme obsahuje aj prírodnú L-kyselinu mliečnu, ktorá sa nachádza v každom produkte, ktorý tu spomínam. Výťažok z bavlny dokáže zminimalizovať nepríjemné pocity a dodáva pocit hebkosti a čistoty. Ja som používala produkt, ktorý bude spomínaný ako posledný, takže som bola rada, že mi túto moju obľúbenú radu trošku obohatili. Som rada, že ja takéto značky sa snažia vytvárať niečo nové a stále sa zlepšujú. Vidím to tak, že toto budem striedať práve s mojim obľúbeným - zeleným produktom. Môžem odporučiť.


Rovnako ako pri predchádzajúcom produkte, tak ani tu nie je vôňa výrazná. To mne osobne vyhovuje. Je pravda, že obrúsky mi nesadli z tohto druhu, no tento gél používam už dlhšie a je v predaji už pomerne dlho. Gél je v podstate proti zápachu. Keďže produkt neobsahuje žiadne mydlá, tak produkt je aspoň obohatený o mentol. Tento gél zanecháva jemný,chladivý efekt. Ja mám tento typ najradšej, takže ja môžem za seba iba odporučiť. Zelená je proste TOP farba v tomto smere. Ja ho používam aj na spomínané odlíčenie, no je mi jasné, že prvotná funkcia je na intímnu hygienu. Verím tiež tomu, že málokto to použije na odlíčenie. Ani sa nečudujem. Ale keby náhodou, tak viete po čom siahnuť... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro a snáď aj v poriadnom termíne. Do komentára mi napíšte či máte radi túto značku, prípadne akú značku používate vy na intímnu hygienu? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Odpovede
    1. Ďakujem :-) ... tak niekedy aj to stačí, no neskôr býva potrebné aj toto - hlavne u starších :-)

      Odstrániť
  2. Skvělý článek, taky používám nejčastěji Lactacid ale nevyhýbám se ani jiným značkám. Měla jsem ten růžový Sensitive, který mi nepřišel nijak extra. Zato druhý s tím mentolem je skvělí, vždy mám pocit opravdové čistoty a svěžesti. Ubrousky se hodí na cesty. Co se odličování týče, určitě to může fungovat dobře. Já se kolikrát s Lactacidem umyla místo sprcháče celé tělo včetně obličeje a za mě super.

    OdpovedaťOdstrániť