F Dermacol Aroma Rituál - telový peeling - Aďulik Sun

Dermacol Aroma Rituál - telový peeling

Ahojte :)

Dnešný deň je super! Nechcem to preháňať, no dnes mám celkom úspešný deň.  Bola som v škole, absolvovala som dve skúšky. Jednu som dala na Áčko a druhú ešte nemám vyhodnotenú. Napriek tomu som si vedomá, že som to vedela, tak to nebude hádam nič zlé. Každopádne, keďže mám dobrú náladu, tak som sa rozhodla, že vám dnes vydám nový článok, ktorý mal vyjsť trošku neskôr, no keď je dnes tak skvelý deň, tak prečo nespraviť niečo aj na blogu? Porozprávam vám o mojom produkte, ktorý som kúpila na stránke www.parfemy-elnino.sk. Ja som s touto stránkou začala spolupracovať nedávno a poslali mi tento skvelý peeling od značky Dermacol. Ja som skúšala niekoľko peelingov, no nikdy som nebola na  100% spokojná, takže som dosť náročná. Ako obstál tento peeling? Pokračujte v čítaní. 



Tento peeling som veľmi dlho chcela. Mala som s vôňou kávy a ten bol skvelý. Moje srdce túžilo aj po tomto peelingu, ktorý je s vôňou jahody a rebarbory. Vôňa je veľmi výrazná, no veľmi príjemná. Ja mám rada, keď je peeling s veľkými čiastočkami a mám po použití pocit, že moje telo je naozaj vyčistené. Niektoré peelingy sú robené aj tak, že sú veľmi drsné a miestami až vyvolávajú bolesť na pokožke. Musím sa priznať, že mám naozaj rada silnejšie peelingy. Tento peeling by som zaradila niekde do stredu. Nie je to niečo slabé, čo by vaše telo nevyčistilo, no nie je to ani nič extrémne. Je to niečo skutočne v strede. Čiastočky sú veľké, no zažila som aj väčšie. Určite mi imponuje vôňa, ktorá je výrazná. Tiež by som dala do pozornosti to, že toto balenie mi vydržalo približne 3 týždne, keďže som ho používala každý deň. Ja som si ho zamilovala!  Cena je tiež veľmi milá - stojí necelých 6 euro, čo nie je veľa. Dermacol má teraz množstvo noviniek a okrem telových mliek nájdeme už v predaji nie iba v drogériách, ale aj na eshopoch napríklad mydlá, ktoré sú najväčšou novinkou. Na tie som počula tiež iba chválu, tak určite skúste!


Peeling, resp. čiastočky, ktoré sa v tomto produkte nachádzajú sú čiastočky cukru. Nie nadarmo sa používa do domácich peelingov práve cukor. Ja by som tento produkt aj zjedla! Naozaj vyzerá dobre a vôňa je skvelá. Hoci sa odporúča používať peeling len raz do týždňa, no ja som ho používala každý deň a som tu. Mojej pokožke sa nič nestalo, takže si myslím, že je na každom svedomí, čo spraví. Nemyslím si, že by to nejako škodilo. Pokožka bola po použití jemná, čistá a naozaj bol cítiť pocit čistoty, keďže čiastočky cukru dokážu skutočne pokožku vydrhnúť. Neodporučila by som tento produkt niekomu s citlivou pokožkou, keďže tie čiastočky cukru sú naozaj drsné. Veľkosť balenie je 200ml, čo je dosť na takýto peeling. Vyskúšala som niekoľko podobných produktov a môžem s čistým svedomím povedať, že ja som bola milo prekvapená. Mala som jeden s kávou (to som o ňom ani na blog nepísala)  a už vtedy som bola spokojná. Tam mi vadila vôňa, tak som si vybrala niečo sladšie a bol to správny krok! 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Dnes vyšiel článok trošku nečakane, no o to bol pozitívny. Do komentára mi môžete napísať či máte radi značku Dermacol a aký produkt je ten najlepší podľa vás? Teším sa na vaše komentáre. 


xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Já mám tuto značku moooc ráda :) Tento peeling bych chtěla vyzkoušet. Mám ho na wishlistu už dlouho.

    10 kosmetických faktů o mně

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten si chci koupit už delší dobu, ale ještě jsem se k němu nedostala ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Za mna je to jeden z najlepsich peelingov, ake som kedy mala :)
    Pozyvam na velku letni GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten chci vyzkoušet, čtu na něj samou chválu.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Po tomto peelingu jsem také koukala. Jsem na ně docela dost ujetá, mám jich doma asi 5. Od Dermacolu mám belgickou čokoládu - nádherná vůně <3 Za mě musí být peeling dostatčně koncentrovaný, protože od něj očekávám nějaký výsledek. Třeba mě hrozně zklamal Yves Rocher v tubě (bylo to jak hledat jehlu v kupce sena). Tento peeling si myslím, že by mě rozhodně nezklamal svou intenzitou. Ale nejdřív musím rozhodně nějaký spotřebovat, než si pořídím nějaký další :D
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne vždy dlho trvá, kým ho spotrebujem :D Mám ich doma veľa a používam všetky naraz :D

      Odstrániť