F Zoo Bratislava 2016 - Aďulik Sun

Zoo Bratislava 2016

Ahojte :)

Dnešný článok bude tiež zo sveta Life style. Takéto články sa celkom dobre píšu, keďže väčšinou ide o fotky z výletov. Spomínala som v minulom podobnom článku, že som bola aj v Zoo, ktorá je v Bratislave. Práve o nej bude dnes reč aj v tomto článku. Ja som v Zoo Bratislava už niekoľkokrát bola. Nechodím tam zas často, no už to tam poznám. Naposledy som tam bola minulý rok, takže som bola plná očakávaní, čo všetko sa stihlo zmeniť. Musím sa priznať, že som sa veľmi tešila a určite neľutujem to, že som tam strávila asi 3 hodinky. V ten deň, keď som tam bola - otvárali aj nové ihrisko, takže bola plná Zoo. Boli tam herci zo seriálu Zoo a tiež aj z Naši. Ak sledujete tieto programy, tak určite viete o koho sa jedná. Ako tento deň dopadol ? Čo som robila ? Ako sa zmenila Zoo ? Všetko nájdete v článku ... 



Spolu s mojou sestrou som do Zoo prišla okolo obeda, keďže bolo krásne slnečno a nechceli sme byť iba v meste. Hneď na začiatku nás na chvíľu zastavila rada do Zoo, no išlo to celkom rýchlo, takže sme dlho nečakali. Hneď po vstupe sme sa pustili na zvieratá a prešli sme to skutočne rýchlym tempom, keďže nám bolo jasné, že máme na to iba dve - tri hodinky. Prešli sme takmer celú  Zoo. Videli sme všetko od vtákov, cez hady až po levy. Mňa najviac zaujali surikaty, ktoré chodím vždy pozerať, keď môžem. Sú to naozaj krásne zvieratá. Aj na fotke môžete vidieť ich inteligenciu. Jeden z nich všetko strážil a len čo sa niečo pohlo, už pozeral a striehol. Naozaj krásne zvieratá.



Nemohli sme obísť ani domáce zvieratá a tých tam bolo teda dosť. Nechýbali kozy, ovce a dokonca ja sliepky. Milujem na Zoo práve to, že sa tie zvieratá vás neboja a pokojne pri vás stoja a len sa pozerajú.


 Nemohla chýbať ani fotka s kráľom džungle. Ten tam mal aj svoju manželku, no dával si od nej pauzu a tak som to nemohla lepšie využiť ako na fotku. Mal naozaj krásnu hrivu. Veľmi sa mi páčil, no neviem si predstaviť svoju reakciu, keby nás nedelilo sklo. :)



V Zoo samozrejme nemôžu chýbať opice. V Bratislave je celý pavilón opíc, takže si každý nájde tú svoju. Tento pavilón je krásny ako aj pre zvieratá, tak aj pre ľudí. V tomto pavilóne nájdete aj ukážku pravekého človeka, takže hľadajte v skale :) Kto tam bol, tak vie o čom hovorím. Táto opička na fotke sa veľmi rada hrala s fľašou a furt s ňou trieskala. Robila naozaj hluk. v pavilóne bol ťažší vzduch a niektoré deti  to nevydržali a chceli ísť von. Čo ma prekvapilo. Ja keby som  Zoo, tak už chcem vidieť všetko. A ešte viac, keď som dieťa. A zas nebolo to tam také zlé.



Mne sa veľmi páčilo, že rozšírili Dinopark o pár dinosaurov. Keď som tu bola minulý rok, tak ich bolo o dosť menej. Dnes sa to rozšírilo aj po bokoch, takže máte takú dobrú turistiku. Vždy ma fascinovali podobné záležitosti. Super je aj to, že dinosaury vydávajú zvuky a niektoré sa aj hýbu. Myslím si, že je to vhodné pre každú vekovú kategóriu. Ja a sestra si tam vždy spravíme viac fotiek ako v celej zoo. Strašne sa nám páčila táto klietka, kde si môžete spraviť fotku s dinosaurom, ktorý by vás zjedol ani nie za minútu.




A tu som spolu s mojou sestrou. Spravili sme si selfie s najväčším dinosaurom, ktorý tam bol. Ten bol skutočne veľký. Niektoré deti sa ho aj báli. Ani sa im nečudujem.




Nemohli chýbať ani fotky s bylinožravcami. Tieto sa mi vždy aj tak najviac páčili. Každý rok musí byť fotka s nimi.






Neviem ako dlho tu toto lietadlo je, no keď som tu bola ja minulý rok, tak tu ešte nebolo. Takisto pribudli aj nové bufety či zaujímavé pieskoviská a ihriská pre deti a mládež Ceny v bufetoch sú skvelé, takže sa určite dobre najete. Dinopark ponúka aj kino, ktoré môžem odporučiť.



Ako som spomínala, tak aj herci zo Zoo tam boli. Ja som ich žiaľ nestihla, no takéto plagáty sú po celej zoo. Koho máte najradšej ? Ja milujem Petra a Dominiku :) Stihla som tam iba jednu herečku a jej podpiskarty vidíte na fotke.




Ja som ešte spolu so sestrou dala selfie pri žirafách. Tieto zvieratá milujeme obidve.





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už zajtra, Bol to skôr fotočlánok, no snažila som sa aj čosi napísať. do komentára mi môžete napísať či ste boli v zoo a kde sa vám páčilo najviac ? Je ich dosť veľa, tak som zvedavá aj na nejaké tipy od vás. Teším sa na vaše komentáre ...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Téééda, vyzerá, že ste si to užili (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že som v tejto ZOO už bola, ale bola som veľmi malá. Vyzerá to tam moc pekne :D Skvelý príspevok!
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som rada, že si si užila aj so rodinkou. :)
    V tejto ZOO som ešte nebola, ale určite raz musím ísť, lebo ten dinopark vyzerá zaujímavo :)

    "Nemohla chýbať ani fotka s kráľom džungle. Ten tam mal aj svoju manželku, no dával si od nej pauzu a tak som to nemohla lepšie využiť ako na fotku." top veta :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pôjdeme tam niekedy spolu :D Ak sa pridáš .. Určite choď :)

      ďakujem :D Som vedela, že pobaví :D

      Odstrániť
  4. Ty jo super fotky, tam bych se někdy chtěla podívat. Jsem ostuda nikdy jsem nebyla ani v Bratislavě, spíš jezdíme do hor než do měst :)
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) .... Určite niekedy choď pozrieť - stojí to za to. :)

      Odstrániť
  5. Já jsem v Bratislavě zatím nikdy nebyla, ale v létě tam jedeme, tak se tam nejspíš podívám :) Díky za pěkný tip na výlet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš vôbec za čo :) V lete to tam býva ešte krajšie :)

      Odstrániť