F Wishlist ( dresslink.com ) - Aďulik Sun

Wishlist ( dresslink.com )

Ahojte :)

Dnešný článok je niečo iné ako inokedy. Vychádza wishlist, ktorý som už dlho chcela zverejniť, len som nemala na to ten správny čas. chvalabohu, dnes prišiel a prinášam vám wishlist, ktorý obsahuje veci, ktoré som našla na stránke www.dresslink.com. Viem, že tento e-shop je dosť diskutovaný a veľa blogeriek s ním spolupracovala. Ja som si vybrala pár vecí, ktoré som si následne objednala ( teda nie všetky, ale niečo už áno ). Prečo som do toho išla? Čítala som veľmi veľa pozitívnych, no aj negatívnych recenzii. Ja som typ človeka, ktorý si chce spraviť vlastný názor na danú stránku, takže som si objednala dokopy tri veci, ktoré hádam budú stačiť na to, aby som si ten názor spravila. Viem, že je to o šťastí, no možno mne bude to moje šťastie naklonené. Uvidíme, ako to dopadne. Dnes tu je  teda iba wishlist, kde bude viac vecí. Tie ostatné veci si objednám, keď budem iba spokojná. 



Ako prvú vec by som chcela kabelu. Myslím si, že  na kabele sa nedá nič extra skaziť. Rada si z podobných stránok objednávam práve kabely alebo bižutériu, takže málokedy siahnem vedľa. Táto kabela ma zaujala práve svojou stavbou. V poslednej dobe sa mi nepáči, keď mi kabela padá, takže by som chcela nejakú podobnú, ktorá bude mať pevný spodok, aby nepadla, keď ju dám na zem. Mne sa veľmi páči táto hnedá farba, no na stránke je aj čierna verzia. Tiež ma zaujali zlaté detaily. Cena tiež nie je nejaká vysoká.


Tieto modré šaty ma skutočne zaujali. Sú jednoduché, farebné a tiež si myslím, že sa budú dobre kombinovať so šperkami. Tieto šaty sú vhodné aj na večer, no aj cez deň. Pôsobia na mňa veľmi príjemne a elegantne. Tie dlhé rukávy sa mi veľmi páčia - málo šiat má dlhé rukávy. Tiež pôsobí veľmi decentne aj sukňa, ktorá je jemne načrtnutá. Tieto konkrétne šaty som si práve aj objednala, tak som veľmi zvedavá. Na stránke sú aj iné farby, tak si každý vyberie. Čo myslíte ? Páčia sa vám ? Určite mi napíšte do komentára.


Ako tretia vec ma zaujal práve tento kabát, ktorý na stránke nájdete aj v hnedej farbe. Myslím si, že mne sa veľmi hodiť nebude, takže si to musím ešte poriadne premyslieť. Tento štýl kabátov sa mi veľmi páči a určite ak máte krásnu postavu, tak ho odporúčam. Videla som ho na pár ženách a krásne im robil postavu.


Nechcem vám tu dávať všetky veci, ktoré som si objednala, takže dve veci si nechám ešte pre seba. Môžem vám povedať, že to budú doplnky. Do komentára mi môžete napísať či sa vám niečo páči z môjho výberu a či ste mali nejakú skúsenosť s touto stránkou. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. kabátik je veľmi pekný :) aj ked ja červenú veľmi nemusím :) ja mám za sebou prvú objednávku z toho eshopu, objednala som si 3 šaty a som veľmi spokojná, jediné ale to je moja chyba trebalo mi Sko z veľkostí a nie M ko, ale inak spokojnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touhle stránkou nemám žádné zkušenosti, ale líbí se mi kabát. Jen bych si ho asi vybrala v hnědé barvě. Taky si nejsem jistá, jestli by mi slušel. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám podobné šaty a naozaj ich milujem ♥ moc krásny wishlist :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá kabelka je super, má krásny vzor a taktiež aj farbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kabelka je krásna, kombinovateľná ku všetkému:) a po podobnom kabátiku sa obzerám už dlho:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť