F RECENZIA : Nivea produkty - Aďulik Sun

RECENZIA : Nivea produkty

Ahojte :)

Dnešný článok bude o značke Nivea a o produktoch, ktoré som vyskúšala. Keďže som zabudla odfotiť balenia, tak som vám vyhrabala z počítača aspoň fotky vzoriek, ktoré ma prinútili si kúpiť celé balenia. Tieto vzorky som fotila na instagram, tak preto mám fotky. Chcela by som vám povedať pár slov o produktoch, ktoré som vyskúšala a bola som s nimi spokojná. to by bolo asi k úvodu všetko a môžeme ísť rovno na článok. 


Tak a tu sú všetky vzorky v plnej kráse. Musím povedať, že som to skúšala v rámci celej rodiny. Takže produkty pre chlapov skúšal samozrejme ocino a nie ja. O tých sa v článku iba zmienim. To tu nebudem veľmi rozpisovať. 



Ako prvými by som začala šampónom a kondicionérom. Ja na značke Nivea mám rada tú vôňu. Je chemická, no jemná. Keď si privoniam k hocijakému produktu od tejto značky, tak hneď viem, že je to práve táto značka. Máte to tak aj vy ? Určite mi napíšte do komentára. Som zvedavá či som taká "divná" iba ja alebo je nás viac :) Späť k produktom ... Tieto konkrétne produkty bojujú proti  poškodeným vlasom a dodávajú im ochranu. Malo by to fungovať vďaka tomu, že by malo byť poškodenie odstránené zvnútra. Ja musím povedať, že som bola so šampónom spokojná. moje vlasy mali lesk už po nejakom treťom použití. Ja som si výsledku hneď nevšimla. Na všetko treba čas. Je pravda, že vlasy boli silnejšie a nelámali sa tak, ako pred tým. Čo sa týka kondicionéru, tak tam  nie som si taká istá. Mne sa zdalo, že mi robil ťažké vlasy, no mne sa to stáva vždy pri takýchto produktoch, preto používam masku - keď už niečo. Ceny sú prijateľné. Nivea nepatrí medzi drahé značky, takže vrelo odporúčam. Šampón na 100% a kondicionér pre vlastný názor. Čo mne sadne, tak vám nemusí a opačne. To je to zaujímavé na skúšaní...



Ako ďalší produkt som vybrala ošetrujúci sprchový gél. Ja som tomuto produktu zo začiatku neverila, no potom neskôr som začala veriť. Samozrejme, ani tu nechýba charakteristická vôňa. Tento gél  sľubuje pocit hydratovanej pokožky. Ja podobným produktom veľmi neverím, keďže som zástanca toho, že si musím aj tak vždy po kúpeli telo natrieť nejakým mliekom. Tento produkt síce doma mám, no používam ho pravidelne, lenže aj tak si namažem telo mliekom. Ja neviem ... Na oko vidím, že pokožka je vyživená. Nie je vôbec suchá a ani popraskaná. Napriek tomu mám nutkanie si natrieť telo s niečim iným. Ja tento produkt hodnotím pozitívne, keďže si myslím, že je to len v mojej hlave. Celá moja rodina je s týmto produktom spokojná a telo si nenatiera po kúpeli s ničím.


Ďalej na fotke môžete vidieť vzorky produktom proti vráskam. Keďže tie ešte nemám, produkty pokračovali k mojej mamine. Tak isto išlo ďalej aj čistiace pleťové mlieko. Počula som na tieto produkty iba chválu, tak určite sa po nich pozrite. Čo sa týka tých pánskych produktov, tak tie ocinovi vyhovovali. Voňajú typický chlapsky. Krémy sú klasické, ktoré môže pohode využívať aj žena. Môj ocino mi k tomu veľa nevedela povedať, ale povedal, že ho nič nedráždilo. :) 


Dúfam, že sa vám dnešná krátka recenzia páčila a teším sa už na ďalší článok.  Teraz to bude komplikovanejšie, keďže mi začína škola, no hádam, že to budem všetko stíhať a články zostanú pravidelne vychádzať. Teším sa na vaše komentáre ...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Ja osobne mám problémy s pleťou (mávam zapálené okolie nosa) a zrovna klasický Nivea krém mi dosť pomáha. :)

    OdpovedaťOdstrániť