F Moja starostlivosť o nechty - Aďulik Sun

Moja starostlivosť o nechty

Ahojte :)

Dnešný článok bude niečo,  čo ste chceli aj vy. Niekedy v minulosti mi niekto z vás napísal komentár, že by ste chceli nejaký takýto článok, aby to neboli iba recenzie - také obohatenie blogu. Ako ste si mohli všimnúť, tak v poslednej dobe sa snažím robiť aj menej tradičné články na mojom blogu. Tak som si povedala, prečo nie? Dnes tu mám teda pre vás moju starostlivosť o nechty. Pozerala som na internete čo teraz frčí na nechty, ale nič zaujímavé som nenašla. Všade sa písalo iba o produktoch od značky Scholl, ktoré sú podľa mňa dosť drahé. Ja som typ človeka, ktorý nechce míňať celé výplaty na jednu časť tele, ale zas chcem mať o svoje telo dobre postarané. Takže som zvolila lacnejšiu variantu. Ja nepoužívam žiadne špeciálne pilníky alebo niečo podobné. O svoje nechty sa v podstate starám s pomocou dvoch produktov a to jeden olej a druhý lak na nechty. O týchto dvoch veciach vám dnes porozprávam. Pred tým by som chcela vedieť, ako to máte vy so starostlivosťou o nechty? Staráte sa o ne? Čo používate? Teším sa na vaše komentáre. Ja som tieto dva zázraky objavila na stránke ( už tradične) www.notino.sk




 Začala by som asi tým, že ja si nechty lakujem farebným lakom vždy keď niekde idem. To znamená, že keď idem do školy, von s kamarátmi alebo na nejaké stretko. Vtedy si lakujem nechty, ale ako náhle som doma a nikde neplánujem ísť, tak si nechty nelakujem a nechávam si ich bez laku alebo s týmto Moyra Nails liečebným lakom na nechty s 5 vitamínmi. Väčšinou ich mám bez laku. Tento liečebný lak si dávam vtedy, keď vidím, že moje nechty sú naozaj poškodené a lámu sa. Čo nie je veľmi často a preto si ho dávam preventívne raz do mesiaca, aj keď sa mi nechty nelámu. Tento lak stojí necelých 1,50 euro, čo nie je veľa. Na internete a iných kamenných obchodoch nájdete oveľa drahšie veci a možno ani nie s takýmto výsledkom. Moje nechty sú spevnené, nelámu sa a tiež im dodáva jemný lesk. Stačí ho naozaj málo a veľmi rýchlo schne, čo je tiež veľké plus. Ja som s týmto produktom spokojná a môžem ho iba odporučiť. 

Ako druhý produkt tu mám Regina Cosmetics Nails vyživujúci olej na nechty a nechtovú kožičku. Veľa ľudí si myslí, že o okolie nechtov sa netreba starať. TREBA! A veľmi. Určite každý z vás pozná suché zádery pri nechtoch. Keď som začala používať tento olej, tak som na to veľmi trpela. Dnes? Dnes mám okolo nechtov hladkú kožu a keď sa niečo vyskytne, tak tam dám tento olejček. Je pravda, že olej sa pomaly vsakuje, takže treba dlhšie čakať a musíte mať na to čas, čo je v dnešnom rýhclom svete veľmi veľký problém. Mne sa vsiakne do 10 minút. Nepoužívam ho ani nejako často - maximálne jeden či dvakrát do mesiaca a úplne to stačí. Ja nemám suchú kožu, takže verím tomu, že ak má vo všeobecnosti niekto suchú pokožku, tak bude musieť tento olejček používať častejšie ako ja. Ale zoberte si ten výsledok. Myslím si, že za to to stojí. Tento produkt stojí necelé 3 eurá, čo nie je veľa. Je to tak akurát.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre. Môžete mi do komentára hodiť ja nejaké tipy na produkty, ktoré používate vy na svoje nechty. Naozaj ma to zaujíma. :) 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Zdravím. Já o své nehty nijak nepečuji. Mám jen jednu tužku na nehtovou kůžičku. Nehty mám pěkné, nelámou se a každý mi je chválí. Hezký den. Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja používam na nechty vyživujúci olejček od Essence a môžem ho len odporučiť:) mám už asi 3 balenie:)
    A teraz som si objednala taký peeling na nechty, tak som zvedavá!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hezký článek.-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť