F Moja nová kabelka / My new bag - Aďulik Sun

Moja nová kabelka / My new bag

Ahojte :)

Dnešný článok bude o mojom maličkom nákupe na stránke www.postovnezdarma.cz. Ako viete, tak ja tu nakupujem, keďže som sa stále neodhodlala na iné zahraničné stránky, kde to je možno aj výhodnejšie. Tu to máte celkom rýchlo ( ak si vyberiete zo skladoviek ) a nemusíte sa starať o platenie kartou či inou funkciou. Ja som na to ľavá, takže rada uvítam takýto štýl obchodu - aj keď si trošku priplatím. Tentokrát som si vybrala kabelku , ktorá je úplne super. Som z nej naozaj nadšená a nehovorím to len - tak. Skutočne sa mi páči. 




Tak takto vyzerá v plnej kráse. Ospravedlňujem sa za svetlo na fotkách, ale furt buď zapadalo alebo začínalo svietiť slnko.Kabelku môžete získať aj v iných farbách, tak si určite vyberiete.


 Táto kabelka je naozaj úžasná. Človek si pomyslí, že taká malá? Ale áno. Maličká, no praktická. Ako sa hovorí: " dobrého býva málo". Kabela je skutočne malička. Môžete to vidieť aj na fotkách. Materiál je z umelej kože, ktorý je skutočne pevný. Má zlaté detaily. Teraz je táto kabela v akcii a stojí okolo 7 euro. Mne sa do nej v pohode zmestí mobil ( Honor - Smartfón), vreckovky, kľúče a rúž s peňaženkou. Ja som si ju veľmi obľúbila a myslím si, že sa bude hodiť aj ako darček. Čo sa týka nejakej vnútornej stavby, tak vnútri nájdete ešte maličký priečinok na zips, ktorý býva vo všetkých kabelkách. Navyše, kabela nie je uzavretá iba na zlatý prvok, ktorý vidíte na obrázku, ale pod tým "poklopom" nájdete ďalší zips, takže vám len tak niečo znej nevyberú. Vzadu na kabele sa nachádza aj malý priečinok, ktorý slúži napríklad na odloženie karty pri cestovaní alebo podobne.


Na fotkách môžete vidieť už spomínané priečinky, zipsy a podobne. Mne sa najviac na nej páči to, že je šikovná, zmestí sa rýchlo do kufra, keď niekde cestujete. Tiež sa mi páči praktickosť, ktorá je skvelá. Ja mám radšej menšie kabely. Dá sa nosiť aj cez rameno, aj klasicky iba na jedom ramene. Putko je dosť veľké, takže si myslím, že by mohol byť každý spokojný. Tiež sa mi veľmi páčia tie zlaté detaily Ja ich priam milujem.




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či objednávate na internete alebo ste zástancovia kamenných obchodoch. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments: