F Hromadná recenzia part. 2 - Aďulik Sun

Hromadná recenzia part. 2

Ahojte :)

Dnešný článok bude opäť recenzia. Táto recenzia bude trošku väčšia, resp. bude to recenzia na viac kozmetických produktov. Toľko na úvod pre ľudí, ktorí sú to prvýkrát. Tí, ktorí ste tu pravidelne, tak tento typ článku určite poznáte - nerobím ho prvýkrát. Opäť som všetky veci kúpila na na stránke, ktorá vyhrala aj cenu za najlepšiu stránku na parfémy. Aká to je stránka? No jednoznačne www.notino.sk. Ja tu nakupujem pravidelne a nikdy sa mi nestalo, že by mi prišiel produkt zlý alebo nejaký fake či nekvalitný produkt. Tak to je všetko takto na úvod a ideme rovno na recenziu, dobre? 




 Tento produkt, ktorý vám ukážem ako prvý je od značky Astor a je to konkrétne Astor Seduction Codes riasenka pre objem a natočenie rias. Ja som počula na túto riasenku väčšinou pozitívne reakcie a mne moja obľúbená práve došla, takže som hľadala rýchlo náhradu. Práve som si objednávala z tejto stránky a tak som na ňu klikla, ani neviem prečo. Viem, že jedna známa youtuberka tento produkt veľmi nechválila a skôr hanila. Vadilo jej konkrétne to, že táto riasenka má divný aplikátor. Ja ju na jednej strane chápem, no nemyslím si, že je to taký veľký problém. Aplikátor je vlastne malý, zatočení a tiež veľmi hustý. Musíte sa naozaj sústrediť, aby ste nemaľovali riasy aj na iné miesta ako chcete. Záleží od toho či vám to vadí alebo nie. Je to niečo, čo nie každému je po chuti, no nájdu sa aj ľudia ( ako ja ), ktorým to vôbec nevadí. Ja som inak veľmi spokojná. Keby mám začať od estetického hľadiska, tak to balenie sa mi naozaj páči. Pôsobí na mňa veľmi elegantne. Čo sa týka funkcie, tak ja som spokojná. Riasy mi zahustí, no nepredĺži. Ja si myslím, že je lepšie používať dve riasenky. Máloktorá spraví obidve veci a takto si ušetríte sklamanie :) Ja ju môžem odporučiť, pretože cena je naozaj dobrá - stojí iba 3,50 eur. 

Ako ďalší produkt som si vybrala peeling od značky Garnier, konkrétne Garnier Pure čistiaci peeling 3 v 1. Tento produkt stojí necelých 5 euro, čo je akurát za peeling. Tento produkt má byť 3v1 a to konkrétne čistiaci gél, maska a tiež samozrejme peeling. Všetko závidí od toho, koľko si to necháte na tvári. Ja som to kúpila hlavne kvôli peelingu. Čiastočky sú maličké, takže veľmi nevybrúsia pleť, no je to aj dobré, keďže pleť nie je poškodená. Je to o tom, čo preferujete vy. Moja pleť je po použití jemná, vyčistená. Ja som spokojná a myslím si, že nie som sama. 

Ako tretí produkt som si vybrala do dnešnej recenzie ceruzku od značky Astor. Táto ceruzka stojí necelé 2 eurá, takže sa oplatí, keďže normálne v drogérii nájdete ja drahšie ceruzky. Táto ceruzka slúži ako kajalová a tiež konturovacia. Ja som ju nepoužívala ako konturku, keďže som si vybrala čierny odtieň. Ako kajalka je krásna, pigmentovaná. Musím sa priznať, že som išla do toho s obavami. Väčšinou sa mi stáva, že sa rozpíja, takže vyzerám ako panda. :) :) :) Samozrejme alebo chvalabohu, toto nebol tento prípad. Vydrží približne poldňa. Stačí ju jemne upraviť a pokojne to dá aj celý deň. 

Ako posledný produkt do dnešnej recenzie som vybrala hubku do značky BrushArt. Táto sranda stojí necelé 3 eurá. Farby posielajú náhodne, takže si nevyberiete. Mne prišla fialová, takže som bola nadmieru spokojná. Make up sa nanáša jednoducho a aplikácia je naozaj ľahká. Hubka sa používa na mokro - potom to je jednoduchšie. Ja ju používam hlavne na korektor, ale každému podľa chuti. :) Každopádne môžem iba odporučiť. Myslím si, že je lepšie vyskúšať lacnú verziu a potom si kúpiť originál - ak vôbec budete o originál stáť. Máte radi hubky? Napíšte mi do komentára.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa na ďalší článok a vy mi nezabudnite napísať do komentára či máte skúsenosti s nejakým týmto produktom :) Teším sa na vaše komentáre ...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Já mám zkušenost s tím Garnier peelingem, který mi až tolik nevyhovoval a pleť se mi rychle mastila ale to víš každému vyhovuje něco jiného.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako hovoríš :) Každému vyhovuje niečo iné ...

      Odstrániť
  2. Tuhle řasenku od Astoru zrovna používám a na kartáček jsem si zvykla. Já jsem s ní spokojená. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám ráda tu řasenku, ale v zlatém obalu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú som dala do giveaway :) a druhú sestre :D Mala som si ju nechať pre seba :D Ale aj sestra je spokojná ...

      Odstrániť
  4. Mám podobnú hubku, ale nechtiac som do nej zaryla nechtom a trošku som ju natrhla... tak dávaj pozor pri umývaní (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odpovede
    1. -tak skúšaj ďalej... ale niekedy sa stáva, že niektorá značka nemusí sadnúť. :)

      Odstrániť
  6. Neber to ako nejakú kritiku, skôr len môj postreh. Prečo v každom článku spomínaš parfums.sk? :) Minimálne to vyzerá, že im robíš stále nejakú reklamu :-D to naozaj nakupuješ len tam? :-D či v niečom inom spočíva tá spolupráca? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neberiem to ako kritiku. Ja kozmetiku kupujem iba na tomto eshope alebo potom v drogériach ( DM, Teta, 101, ... ). Preto to môže vyzerať, že im robím furt reklamu. Viem, že by sa ma niekto v komentári pýtal, kde som to zohnala. V minulosti, keď som to nespomínala, tak mi bolo vyčítané, že to tam nedávam. Do spolupráce im posielam články - nie všetky, ktoré na blogu môžete vidieť. Ja som s touto stránkou spokojná, tak som nemala nejaký dôvod to meniť. Ja nakupujem kozmetiku väčšinou hromadne, tak potom naraz vychádzajú články aj z tejto stránky. :)

      Odstrániť
  7. Tiež mám doma ten 3v1 gél od Garnieru a mne vôbec nevyhovuje, pleť mi strašne vysušuje až sa začne šúpať:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam v poslednej dobe dost mastnu pleť, tak možno preto som si nevšímla to vysusovanie.

      Odstrániť
  8. určite plánujem skúsiť hubku na make-up...nemám s ňou ešte skúsenosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držím palce pri vyberaní hubky, keďže je veľa druhov na výber :) Ak budeš konkrétne moju skúšať, tak u môžem odporučiť :)

      Odstrániť