F Tričko s T-shock.sk - Aďulik Sun

Tričko s T-shock.sk

Ahojte :)

Dnešný článok bude opäť z časti, keď vám porozprávam o mojom nákupe na serveri, kde si môžete spraviť svoje originálne tričko. Ak sledujete moje články pravidelne, tak určite ste si všimli, že toto nie je prvýkrát. Dnes vám budem rozprávať o ďalšom druhom servery a to konkrétne o www.t-shock.sk. Ja som bola s touto stránkou spokojná a ako dopadlo moje tvorenie trička uvidíte ďalej v článku. 

Tak a toto je už celý výsledok môjho tvorenia. Neskúšala som vytvoriť nič zložité. Ja som zástanca toho, že čím minimalistickejšie, tak tým lepšie. Chcela som skúsiť tričko s dlhým rukávom a bolo jasné, že tam budú maximálne dva nápisy. Prvý nápis som dala "BLOGGER", keďže doma som takéto tričko ešte nemala. Druhý nápis bol celkom random nápad  - jednoducho mi tam niečo chýbalo. Neberte to nejako zle. Nie je na škodu mať doma nejaké tričko, ktoré vám bude pripomínať blog, no nie ?


Manipulácia na stránke bola veľmi jednoduchá. Na stránke si môžete pridať na tričko aj obrázky, ktoré sú na stránke. Tiež si môžete vybrať aj tričko, ktoré bude mať strih podľa vás. Majú na výber niekoľko možností a to aj pre ženy, no aj pre pánov. Musím sa priznať, že som sa bála veľkostí, keďže nemám zrovna dobrú postavu. Riadila som sa čisto tabuľkami, ktoré nájdete na stránke a všetko dobre sedelo. Tričko nie je ani obtiahnuté, ani voľné. Tričko je z veľmi dobrého materiálu. Je dosť elastické, takže sa prispôsobí telu. 

Tričko sa tvorí naozaj samo a jednoducho. Zvládla som to ja, tak to zvládne snáď už každý jeden z vás. Samotné kroky na stránke vás navádzajú k tomu, čo máte spraviť. Objednávka je potom už klasická ako na všetkých e-shopoch. Môžete platiť prevodom, ale aj cez dobierku. Tiež si môžete vybrať ako vám to príde - kuriérom alebo cez Slovenskú poštu. Mne to trvalo teraz celkom dlho, keďže boli sviatky a kuriér nemohol prísť ešte pred sviatkami, keďže mal toho údajne veľa ( napriek tomu, že balík mal už prevzatí ). Ja som si musela počkať, no verím tomu, že to príde hneď na druhý deň, keď to prevezme kuriér. Ja som veľmi spokojná ...


 Stránku môžem odporučiť, keďže manipulácia bola veľmi jednoduchá a vytvoriť tričko mi trvalo len pár minút. Na stránke tiež nájdete super motívy, ktoré sa hodia aj pre mladších, no aj pre starších ľudí. Toto tričko sa hodí aj ako darček pre priateľa či niekoho z rodiny. Je to jednoduché, no osobné. Myslím si, že niečo podobné by potešilo každého človeka. Môžete sa vyhrať a vytvoriť naozaj originálne dielo. A originalita sa cení, takže neváhajte ...


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či ste z tejto stránky niečo objednávali, prípadne vaše skúsenosti s podobnými stránkami. Budem sa tešiť na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Krásne tenisky <3
    Len škoda tých nekvalitných fotiek :( Ak ti môžem poradiť, skús zvýšiť kontrast fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      ďakujem za radu :) Určite to skúsim ....

      Odstrániť
  2. Super tričko, nějaké takové si musím taky pořídit :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jééé, to je naozaj moc krásne tričko! Skvelé je najmä to, že nikto nebude mať rovnaké :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, Už dávnejšie som narazila na tvoj blog a musím povedať, že ma zaujal. Žiaľ, nie zrovna v tom pozitívnom smere. Niekde, neviem už presne kde, si napísala, že si so všetkým maximálne spokojná. S blogom, so sebou. Okej, to ti neberiem. Ale myslím si, že je čo zlepšovať, a je toho viac než dosť.
    Ach jaj, gramatika. Tie chyby hrozne bijú do očí... napríklad vezmi si už len nadpis článku. Tričko S t-shock.sk? S? Seriózne? Pokiaľ viem, cez tretiu triedu na základnej si prešla, určite vám na slovenčine spomínali, že genitív jednotného čísla - z koho-čoho - je so zetkom, nie eskom. Nespomínam iné.
    Ďalej tvoja štylistika, prosím ťa, nauč sa, kde (ne)patrí čiarka, medzera, bodka, odstavec a tak ďalej. Veľmi zle sa to číta, ruší to a podkopáva akýkoľvek pokus o profesionalitu.
    A na záver, to najdôležitejšie, téma a spracovanie článkov. Panebože, dočítať niektoré články je skutočne umenie, je to asi tak záživné ako čítať Tescový leták, a aj tam je už menej reklamy. A aspoň vedia gramatiku, štylistiku a má to hlavu a pätu, čo sa žiaľ nedá tvrdiť o tvojich článkoch. Sú nezáživné, oničom a bez pointy, ozaj neviem, kto si napríklad dobrovoľne prečíta článok, na pol strany obkecávajúci nejaký odlakovač neviem akej značky. Nechcela by si niekedy napísať reálne článok, ktorý ľudia otvoria aj bez tvojej prehnanej propagácie a pod cieľom si ho skutočne prečítať, nie len napísať komentár s linkom na vlastný blog? Taktiež, originalita nulová, fotky nie bohviečo... na to, ako tvrdíš, že si vysoko, to teda nie je bohviečo a ani blog takej úrovne, čo by človek čakal od skoro 76 tisíc zhliadnutí... Ale ak si aspoň ty spokojná, nedbám.
    Prosím, neber tento komentár ako hejt alebo priame narážky nepríjemného charakteru, ale ako normálnu, objektívnu kritiku, ktorou sa ti pokúšam otvoriť dvere ku zlepšeniu. Zostávaj v dobrom.
    Zonia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V prvom rade by som ti chcela poďakovať za oprávnenú kritiku a názor. Takéto komentáre si fakt cením, lebo mi pomáhajú.
      Áno, určite je stále čo zlepšovať. Nikdy nikto dokonalý z neba nespadol a ja už vôbec nie. Tak isto aj blog. Stále je na stránke čo zlepšovať, no na to, ako som začínala, tak teraz môžem povedať, že som sa posunula. Preto som písala v tom článku, že som spokojná.
      Tento nadpis je napísaný dobre. Nadpis je myslený ako tričko S tou stránkou, takže tam patrí S, keďže inštrumentál sa píše s písmenom S pokiaľ viem. Stránku som neskloňovala, keďže som to chcela nechať v znení originálnej stránky. Takže nadpis je napísaný dobre, iba si to zle pochopila a ja ti to neberiem.
      Čiarky sa snažím učiť a zlepšovať. Keď som videla iné blogy, tak sú na tom s čiarkami a gramatikou aj horšie. Samozrejme, viem, že je čo zlepšovať a ja sa neprestávam v tomto vzdelávať. Štylistika mi nikdy nešla a snažím sa to nejako zlepšiť. Verím, že sa to zlepší už čoskoro.
      Články zlepšovať chcem. Píšem recenzie na kozmetiku, takže tam moc originálne nejde byť. Samozrejme, že sa dá čo zlepšiť. Raz keď je to recenzia, tak to musí byť o tom produkte. Tiež až som ho raz kúpila na danej stránke, tak to tam chcem dať. Keď som to nepísala (dávno v začiatkoch blogu - tie články asi ani už nie sú), tak sa ma v komentároch pýtali, že kde som to zohnala a podobne. Chápem, že niekomu to môže byť otravné. Snažím sa zlepšovať aj kvalitu fotiek. Môžem s čistým svedomím povedať, že som kvalitu fotiek zlepšila. V minulosti to bolo fakt zlé a som si toho vedomá. Teraz je to kvalitnejšie, no nie je to zrkadlovka.
      Ja tvrdím, že som "vysoko" v mojom ponímaní. Je to úroveň, ktorú som nečakala. Ani som nečakala, že ma to tak chytí a v podstate celý voľný čas trávim s vecami ohľadne blogu ( aj to čo ľudia nevidia - cvičím si články a podobne).

      Komentár určite neberiem v zlom. Ja som skutočne rada za kritiku, ktorá ma posunie ďalej a dá mi niečo, čo využijem. Ja ti ďakujem za názor a naozaj mi pomohol :)

      Odstrániť