F Top product from www.notino.sk # 1 - Aďulik Sun

Top product from www.notino.sk # 1

Ahojte :)

Dnešný článok bude úplne iný ako tu boli doteraz. Rozhodla som sa zaradiť medzi pravidelnejšie série aj túto sériu, ktorá mi napadla pri tom, keď som hľadala recenzie na produkty z jedného e-shopu. Hovorila som si, že by niekto mohol robiť podobné články, ako začínam ja práve teraz. A BUM ! Zrazu to tam bolo. Rozhodla som sa, že začnem ja a možno sa to chytí aj u druhých blogeriek. Ja veľmi často nakupujem na e-shope notino.sk. Preto som sa rozhodla, že práve z tohto e-shopu budem robiť tieto články. O čo v nich pôjde ? V každom jednom článku vám vždy ukážem najlepší produkt z danej stránky za určité obdobie. Niekedy za mesiac, niekedy za niekoľko mesiacov. Jednoducho, keď bude niečo zaujímavé, tak vám to tu vypichnem práve v tomto článku ! Dúfam, že sa vám táto séria bude páčiť. Týchto článkov nebude veľa, teraz chystám ešte druhý diel, aby sa to chytilo a potom to bude iba raz do mesiaca, možno raz za tri mesiace. Búde to vždy produkt, ktorý ma zaujal či už cenou, využitím alebo podobne. To by bolo všetko na úvod, ak máte nejaké otázky, tak sa pokojne spýtajte do komentára a ja určite odpíšem :) A ideme rovno na článok ... 



Arganový olej je hitom nie iba tohto roku. Bol tu vždy, no posledné roky sa to rozmohlo. Zdá sa mi, že ho dávajú všade a zrazu sa začalo o ňom hovoriť vo všetkých oblastiach života. Tiež sa vám to tak zdá ? Ja som narazila na spomínanej stránke na tento produkt, resp. produkty, ktoré sa konkrétne volajú Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing kozmetická sada I.. Táto sada obsahuje arganový olej, šampón a koncionér s arganovým olejom. Ta´to sada stála 5, 60 eura, čo nie je veľmi veľa, keď si uvážime, že samotný arganový olej stojí aj viac ako je táto cena. Šampón a kondicionér má 100 ml a olej má 30 ml. Ideme pekne po rade. Arganový olej som mala vyskúšaný už pred tým, než som kupovala túto sadu. Olej používam niekedy na končeky vlasov a môžem povedať, že je to môj záchranca. Keď ho používam, tak moje vlasy sa neštiepia a držia nejakú formu. Pomalšie sa vsakuje, no netrvá mu to extrémne dlho. Šampón nemá nejakú identickú vôňu. Vlasy vyživý a je vidieť na prvý pohľad, že na ne niečo používam. Nemastia sa veľmi rýchlo, takže to je ďalšie plus. Kondicionér je na tom rovnako. Ja ho dávam sem tam, keď mám náladu. Ja som skôr typ, ktorý používa masky na vlasy. Čo môžem povedať, tak je dobrý, no mala som aj lepšie, lenže za túto cenu je naozaj dobrý ! Keby to mám hodnotiť nejako globálne, tak som veľmi spokojná s celou sadou. Myslím si, že sa oplatí za tú cenu. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať či používate nejaké produkty s arganovým olejom ? Ak áno, tak aké ? :) Teším sa na vaše komentáre ...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Velice pěkný článek, už se těším na další díly. Já jsem pěkně mizerná blogerka, z parfums nemám ještě ani jednu věc. Vždycky jsem vše kupovala na Elninu nebo jiných e-shopech. Arganová kosmetika je dle mého jeden velký otazník a to v tom kolik toho arganového oleje doopravdy obsahuje. Samotný arg. olej je dost drahý a tak mi přijde že výrobci zákazníka akorát šálí. Já bych každopádně chtěla ten čistý bez jakýchkoli příměsí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) elnino som objavila a skúsila aj objednať a uvidíme ako to dopadne :D snaď dobre - ja nerada v tomto experimentujem :) To áno ... Ťažko povedať či neklamú v tom, čo píšu na obaly.

      Odstrániť
  2. Super článok... na parfums nakupujem občas a túto kozmetiku som zatiaľ nevyskúšala, ale arganový olej milujem...

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) ... Tak šup šup :) Ten miluje snáď každý ...

      Odstrániť