F Tip na skvelé kufre - Aďulik Sun

Tip na skvelé kufre


Ahojte :) 


 
Dnešný článok bude celkom iný ako všetky články doteraz. Blížia sa prázdniny a ja som si uvedomila, že nemám kufor. Určite to poznáte ... Všetko pripravujete a zrazu zistíte, že váš kufor nie je kvalitný a už aj dosť starý, takže by neprežil cestu lietadlom či autom. To ma prinútilo hľadať niečo lepšie, cenovo prijateľné a tiež hlavne kvalitné. Robila som malý prieskum a tak som sa rozhodla, že sa s vami o moje nové poznatky podelím. Bude to aspoň menšia pauza od kozmetických článkov, ktorý bude teraz veľa na blogu. Ako som spomínala vyššie, hľadala som po internete a našla som jednu stránku, kde ponúkajú kufre za celkom prijateľnú cenu. Samozrejme, hneď som písala kamarátovi, ktorý sa v tomto smere vyzná a povedal mi, že stránka je kvalitná a nemusím sa báť. Odporučil mi aj značku Rimowa, ktorá pochádza z Nemecka. Zistila som pár informácii o tejto značke, tak vám niečo spomeniem :) 











Táto značka je už stála stálica, hlavne v zahraničí. Bola založená v roku 1898, čo je naozaj dávno. Známa bola hlavne medzi pilotmi, ktorí mali peniaze a tiež im išlo k kvalitu. Avšak, nie iba medzi pilotmi, ale aj známymi „biznismeni“. Našla som na internete, že patrí medzi najluxusnejšie značky v Nemecku – konkrétne 6. v poradí (zdroj LBD Deutschland 2015 ). Mňa veľmi šokovalo to, že sa kufre vyrábajú iba v limitovaných edíciách, takže ich v zahraničí nekúpite veľmi ľahko. To ma prekvapilo. 


Delmas je stránka, ktorá objednáva pre ČR a SR kufre vopred, takže na stránke máte vždy niečo v ponuke. Čo je super, keď niekto toto robí. Tým, že Delmas je oficiálnym predajcom pre SR a ČR, tak máte istotu, že nakúpite naozaj kvalitné kufre. Delmas teraz spustil novú kolekciu pre ženy, ktorá obsahuje krásne, farebné a hlavne ľahké kufre. Keby to niekoho zaujímalo, tak je to Rimowa Salsa Air. Dokonca tam nájdete aj fialový kufor, čo ma skutočne zaujalo J Veď ma poznáte ... Aby som nehovorila iba pre ženy, tak poviem aj niečo pre chalanov. Čítala som, že pre rok 2016 táto značka chystá tvz. „chytrý kufor“, ktorý má displej, GPS a tiež sám kufor spraví na letisku check in, čo je skvelé, keďže nemusíte potom stáť v dlhom rade na letisku. To je taký bonus skôr pre chlapov. Nebudem sa tváriť, že tomu rozumiem, tak keby to niekoho zaujímalo, určite nájdete aj na internete nejaké informácie. 



Keď som sa po tomto e-shope pozerala, tak som videla aj pekné kufre, ktoré sa berú ako kabínové batožiny. Aké kufre máte radi vy ? Ste zástanca kabínových kufrov alebo skôr takých veľkých batožín ? Na tejto stránke máte naozaj na výber, keď kliknete na tento odkaz – cestovná batožina, tak nájdete rôzne druhy kufrov, ktoré sadnú podľa mňa každému. Ešte stále premýšľam nad jedným kufrom. Ktorý sa páči vám ? Fialový alebo biely ? Určite mi napíšte do komentára. Vyzerajú pevno a kvalitne. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Určite mi napíšte komentár, ktorý kufor sa páči viac vám. Budem rada za každú radu. Tiež mi napíšte aké skúsenosti máte s kuframi.


xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Dosť dlho hľadám nejaký kufor, keďže každé leto cestujem zväčša na mesiac. Tvoj článok je teda pre mňa naozaj skvelý. :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý! Taky bych si už nějaký měla pořídit:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vidis aj ja budem zhanat kufor a dokonca aj pre chlapa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný článek, určitě se bude spoustě lidem hodit. Zmiňovaný chytrý kufr by byl pro mě asi zbytečností, já zas tak s dobou nejdu. Kvalitní kufr je důležitý ale v klidu mohu říct že bych do něj neinvestovala majlant protože po první cestě bude kufr stejně ošoupaný a špinavý, pokud si ho nenecháte zabalit.
    Já mám kufr zn. Carlton (tehdá jsem ho kupovala v obchodě Baťa), mám ho něco málo přes 7 let a stále drží a co všechno zažil. Už je tedy solidně dodělaný ale pořád drží a cestu letadlem určitě ještě přežije. Nový kufr mám v záloze ale ten vytáhnu až se mi ten momentální nejspíš rozpadne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) .... Tak to som rada, že si spokojná s tvojim kufrom :) To sa stáva málokedy ... Dnešné kufre sú niekedy ak " z kvetu makového" :)

      Odstrániť