F Som na dne # 7 - Aďulik Sun

Som na dne # 7

Ahojte :)


Dnes tu máme článok, ktorý mi už chýbal a to doslova ! Dnes tu máme článok, ktorý je ako jediný pravidelný na mojom blogu. Som na dne je tu ! Konečne. Ani si neviete predstaviť tú radosť, ktorú mám. Nikdy mi takto nič nechýbalo. Až je to smiešne ... Kto je na mojom blogu prvýkrát, čo túto moju sériu píšem, tak je to vlastne typ článku ako spotrebované produkty. Ja to mám pomenované takto ... Čo som za poslednú dobu minula ? Ideme sa na to pozrieť ... 



Tak tu je všetko, čo som minula. Celkom je toho dosť a to som si na začiatku série nevedela predstaviť, čo tu budem dávať pravidelne ... Sranda, no nie ? :) 


Ešte jedne záber z iného uhlu :) 


Tak a ideme rovno na vec ! Ako prvú vec tu máme linky od značky Essence. Tieto linky boli dobré. Hrot mali akurát, takže sa s ním dali robiť tenšie, no aj hrubšie linky. Cena je prijateľná - presne neviem, no je to Essence, takže to nebude veľa. Jediné, čo mi na nich vadilo je to, že mne osobne rýchlo uschli. To sa mi stáva vždy pri linkách vo fixe. Neviem, kde je problém. Ak to máte rovnako, tak mi určite napíšte do komentára :) 

Ako druhú vec tu máme maskaru od značky Rimmel. Túto maskaru som si kúpila na internete, takže cenu vám neviem povedať, no viem, že nebola veľmi drahá. Mohla stať vtedy do nejakých 4 euro. Táto maskara bola moja obľúbená. Moje riasy krásne natočila, boli dlhšie a tiež mali objem. To mi máloktorá maskara spraví, keďže ja mám prírodne rovné vlasy a nepomáhajú často ani klieštičky. Ku koncu bola už vodovejšia, no napriek tomu ju môžem odporučiť. 

Ako tretiu vec tu máme klieštičky, ktoré sú z obchodu Tiger Tieto klieštičky boli dobré. Natočili riasy - to je hlavná úloha. Mne prišlo, že tie riasy trošku ničili, lebo oni to prehli dosť do zlého uhlu a mohli ste to robiť najjemnejšie ako ste vedeli. Avšak, jedenkrát padli a bolo po nich :/ 

Ako ďalšiu vec tu máme masku na vlasy od značky Elseve. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja milujem tieto masky. Teraz mám v kúpeľni rovnakú, len v bielom prevedení. Moje vlasy boli jemnejšie, dobre sa česali a dlhšie boli použiteľné bez umývania. Čím dlhšie som tento produkt používala, tak tým boli moje vlasy pevnejšie a krajšie s trochou lesku. Ja som bola s týmto produktom spokojná a môžem opäť odporučiť. Myslím si, že každý by mal používať buď masku alebo kondicionér, prípadne BB krém na vlasy - teraz som mala od značky Dove a ten bol skvelý :) 


Tak a presúvame sa opäť ďalej ... Teraz sa pozrieme na ďalšiu štvoricu vecí ( zámerne hovorím štvoricu). Vatové tampóny nemusím nikomu predstavovať. Ja mám od značky Bella. Tieto vatové tampóny sú snáď najlepšie aké som mala. Kúpila som ich v Teta drogérii. Stáli necelé euro a boli na nezaplatenie. Ja som pred tým mala jedny z Lidlu sa mi zdá a tie boli úplne zlé. Tieto sú moje najväčšie topovky. :) 

Ďalšia vec je Balea pena do kúpeľa. Táto pena krásne voňala, bola červená. Farbila aj vodu. Človek krásne zrelaxoval a mol úplne nakopnutý ísť ďalej. Stála okolo 2 euro, čo je malina pre každého. Ja som s ňou bola skutočne spokojná a bola asi aj lepšia ako od Dove či iných značiek. Balea to s voňami vie, takže netreba nič skúšať - idete na istotu, že to bude krásne voniať. Mne sa rozbil vrchnák, takže som to mala o dosť horšie, keďže sa raz dalo otvoriť balenie a raz nie :) Napriek tomu som ju celú minula a myslím si, že si pôjdem kúpiť ďalšiu. 

Ako tretiu vec v tejto ďalšej časti tu máme krém, ktorý je od značky Garnier. Dostala som ho v balíčku od Mišky, keď sme robili SWAP. Toto bol môj záchranca asi za poslednú dobu. Tento krém zmatňuje pokožku a naozaj to robí. Toto je asi prvý krém, ktorý nevysušuje, no zmatní. Tento krém sa stal mojim obľúbencom a určite si kúpim ďalší, len musím najskôr minúť tieto krémy, čo mám ešte doma.  ALE určite sa k tomuto vrátim ... 

Ďalšia pena do kúpeľa od značky Balea. Táto pena bola tiež dobrá, spravila veľa peny. Drahá opäť nie je a jej cena sa nachádza okolo 3 euro, čo nie je stále veľa, keďže je to väčšie balenie. Ja som ju mala asi 2 mesiace, čo je dosť na takú penu. Jediné, čo niekomu môže vadiť je vôňa. Naozaj výrazná a prenikavá vôňa ... Sama neviem či mi to voňalo alebo smrdelo. To je na každom jednom ... 

Ako posledný produkt tu máme krém od Dermacolu. Tento krém som ani nedokončila a už som ho videla. Bol dobrý. Je to niekoľké moje balenie, no aj tak som sa k nemu už nedostala a tak som ho musela vyhodiť. Ak vás zaujíma viac, tak si pozrite skoršie vydanie tohto typu článkov a tam to určite nájdete :)



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalšie články. Do komentára mi môžete napísať aké produkty ste minuli v tomto mesiaci vy a či míňate veľa produktov ? Teším sa na vaše komentáre ... 

A ešte jedna prosba. Dá sa za mňa hlasovať v blogerke roka 2015. Budem veľmi rada za každý jeden hlas, ktorý mi venujete. Ak radi navštevujete tento blog, tak budem rada za ukázanie podpory. :)

Ako hlasovať ?

1. Kliknúť na tento link : http://www.blogerroka.sk/2015/adulik-sun/ :)

2. Nachádza sa tam dotazník, ktorý treba vyplniť a následne odoslať.

3. Na mail vám príde potvrdzovací link, kde stačí iba kliknúť. Až potom sa hlas zaráta. :)

Ďakujem :)


xoxo
Aďka 

CONVERSATION

20 Comments:

  1. Som rada že to ten krem vyhovuje 😊😊 je naozaj skvely 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som rada, že si mi ho poslala a našla som ďalší produkt, kvôli ktorému musím chodiť do mesta :D

      Odstrániť
  2. To od Baley vyzerá zaujímavo... (: Ja väčšinou za mesiac miniem tak jeden krém... maskara, telové mlieko, oleje na tvár sú dlhodobé záležitosti (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěny do koupele miluji od značky Balea :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten krém od Dermacolu mám taky a jsem s ním moc spokojená.
    Zvu tě ke mně na blog, kde právě probíhá soutěž - Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že nie som sama :)
      Na blog sa určite rada pozriem :)

      Odstrániť
  5. prečítaš si niekedy po sebe článok? ale asi nie že :))
    1. máš toľko chýb ( už len v názve článku, teda pokiaľ nie si DNA), " Kto ma sleduje dlhšie, tak viem, že ja milujem tieto masky" to je super, že aspoň ty to vieš :)
    2. máš vyjadrovacie schopnosti žiaka na ZŠ
    3. nežobri už toľko o hlasy v tej blogerke... nebola by si skôr zvedavá, koľko by si dostala hlasov, keby si o ne verejne nepísala v každom článku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár. :) Naozaj a nemyslím to nijako ironicky. Mám rada, keď ma človek upozorní na chyby a komentár má hodnotu. :)
      Názov som už opravila a za to ti moc ďakujem. Tento článok som písala na rýchlo a preto asi aj tá chyba v názve. Takže ešte raz ďakujem. Viem, že niekedy sa nevyjadrujem najlepšie, ale taká už som. Snažím sa zlepšiť, len to je na dlhšie ako na mesiac alebo koľko - ide o to, aby som cvičila a snažím sa. Štylistika mi nikdy nejako veľmi nešla. Toto bol posledný článok, kde som ten link mala. Nie, že by som to zmazala po tom, ako si mi to napísala. Chcela som to dať do povedommia, keďže niektorí ľudia nečítajú všetky články. Po tomto článku som mala v pláne to už nedávať do ďalších článkov. Toto mal byť fakt posledný :D
      A ďakujem ešte raz za komentár :) Pomohol ...

      Odstrániť
  6. Tu tužku na oči essence mám ve voděodolné verzi, a je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja neviem, prečo ale mne furt linky vo fixe vyschnú :D

      Odstrániť
  7. Moc super článok :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Naozaj veľká spotreba:) a je super, že krém ti vyhovuje:) ja mám iba vzorku, ale chystám sa ju vyskúšať!...a z tejto rady Detox and Defence ti odporúčam micelárku, je super:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dlho článok nebol :D ... Ďakujem za tip :) Ja som ju raz mala, ale mala som nejaký vadný kus ...

      Odstrániť
  9. Ahoj, pěkná spotřeba . :-) Z těchto jsem nevyzkoušela zatím nic, ale Dermacol na mě doma čeká. Jen, co vypotřebuji předchozí krém. Hezký den. Lenka

    OdpovedaťOdstrániť