F New bedroom #2 - Aďulik Sun

New bedroom #2

Ahojte :)

Dnešný článok je prekračovanie mojej novej série a to " New bedroom", ktorá začala minulým článkom. Dnes vás teda zdravím pri druhej časti, ktorá bude o samotnej prestavbe a procese, ktorý som prešli. Ja som mala starú izbu oranžovú, takže som chcela zmenu. Zvolila som fialovú farbu, ktorá bola vždy moja obľúbená. Celková prestavba nám trvala 3 dni, keďže sme museli najskôr nábytok upratať a všetko pripraviť na maľovanie. Potom sme zas nábytok dávali späť, keďže som nový nechcela a ani nepotrebovala. Ja som s výsledkom spokojná. Samotný výsledok uvidíte v tretej časti, kde to bude celá room tour. Boli chvíle, keď som už ani nedúfala, že to všetko dobre dopadne. Poznáte to - vždy sa niečo pokazí. Problémov bolo viac, napríklad sa tvorili fľaky na stene, no tie sme rýchlo prekryli. :) Všetko sa vyriešilo a ja dnes už spím vo svojej novej izbe ... 

Tu sú nejaké fotky, ktoré som spravila počas pracovania, no mali sme veľa roboty, tak toho nie je veľa :)









Dúfam, že sa vám dnešná časť páčila. Do komentára mi napíšte akej farby máte vy svoju izbu ? Teším sa na vaše komentáre ... A tu na fotkách nie sú znázornené fľaky. Niektoré časti sú suché a niektoré ešte mokré .. Výsledok bol levandulový odtieň :) Bude aj room tour, len musím počkať kým mi prídu nejaké drobnosti :)


A ešte jedna prosba. Dá sa za mňa hlasovať v blogerke roka 2015. Budem veľmi rada za každý jeden hlas, ktorý mi venujete. Ak radi navštevujete tento blog, tak budem rada za ukázanie podpory. :)

Ako hlasovať ?

1. Kliknúť na tento link : http://www.blogerroka.sk/2015/adulik-sun/ :)

2. Nachádza sa tam dotazník, ktorý treba vyplniť a následne odoslať.

3. Na mail vám príde potvrdzovací link, kde stačí iba kliknúť. Až potom sa hlas zaráta. :)

Ďakujem :)

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

20 Comments:

  1. Fialová barvička se mi líbí. Já měla svůj pokoj v modré barvě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jůů, ta barvička je super :). Já mám doma žlutou a na bytě zelenou :3.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš se, že můžeš mít fialovou v pokoji! Můj brácha má pokoj se mnou a fialovou mi nedovolí. Já tu barvu miluji, ale on ji nesnáší -_- tak už se těším, až se odstěhuju :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fialová levandulová je nádherná, až to zaschne bude to vypadat moc pěkně. Už se těším na třetí část. Rekonstrukce pokoje mám naštěstí už zasebou, dříve jsem měla pokoj s bráchou a ani nevíš jaká je to paráda mít pokoj sama pro sebe, navíc můj pokoj se nachází na konci baráku.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podľa mňa by sa tam hodil krásny biely nábytok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fialová je po šedé moje druhá nejoblíbenější barva. :) Myslím si, že takový odstín naladí v pokoji příjemnou atmosféru. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Fialová je krásna farba :) ja mám oranžovú izbu :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť